Uncategorized

BLOGGETIBLOGG

15. april 2014

God kveld. I dag har jeg hatt familien på «påskemiddag». Siden vi som regel ligger brettet utover hver vår solseng ved påsketider, tenkte jeg at jeg kunne stå for litt typisk norsk påske. Og det er vel egentlig bare fair at jeg disker opp med middag når jeg har ferie og de jobber dagen lang. Følte jeg scoret mange voksenpoeng i dag, da jeg for første gang lagde en stek med steketermometer og det hele. Dessuten lagde jeg sjokolademousse fra bunnen av, og lillebror mente at den smakte sunt. Det var ikke ment som et kompliment, men jeg er fornøyd.

Da familien hadde dratt sin vei, dro jeg på meg joggesko og løp avgårde med musikk på ørene og solkrem i lomma. En panisk joggetur etter en tung middag, og en tur i solarium. Tror ikke jeg har tatt solarium på et år, ettersom jeg føler meg som en vandrende hudkreft-bombe. Men med faktor 30 i trynet og på den skumle føflekken i nakken, våget jeg meg til 18 minutter i sol og varme. Er det fler enn meg som får helt panikk og ruller ut av solsengen en god stund før den slukkes? Jeg er livredd for å ligge i sengen når den slukker, jeg skvetter alltid så fælt at jeg blir våt på ryggen.

Nå har jeg dratt kofferten ut av skapet og skal begynne å fylle den med sommerkjoler og hatter som garantert blir most til det ugjenkjennelige på vei til paradis.

Da gjenstår det vel bare å legge ut en sykt bloggete collage hvor jeg framstiller dagen min på idyllisk vis. Føler faktisk at jeg byr litt ekstra på meg selv i dag, ettersom dere både får se fregnene og spisestua mi……

Bella er selvfølgelig en naturlig del av hvert eneste middagsselskap. Helst på mormoren eller morfaren sitt fang, for hun vet at de med glede deler litt saus.

Følg med i kveld, da! Kommer en konkurranse hvor dere kan vinne Michael Kors-veske 🙂

8 Comments

 • Reply Amanda 16. april 2014 at 17:11

  Hahaha. Jeg tar ikke ofte sol.. Noen få ganger i året. Men når jeg tar går kaver jeg meg ut av solsengen minst 2-3 minitter før den slukkes. Har sagt dette til venninene mine. De mener jeg er gal eller noe. Men eg blir så redd når den slårs seg av å jeg vill ikke risikere å få hjerteinfarkt!

 • Reply SYDETSELV 16. april 2014 at 21:20

  Fine bilder :))

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 17:51

  This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 10:58

  Wonderful post! We will be linking to this great article on our site.<a href="https://www.google.be/url?sa=t

 • Reply kanal d tv live 9. februar 2024 at 21:09

  Wonderful post! We will be linking to this great article on our site.-vox sendung heute

 • Reply womens hey dudes 9. mars 2024 at 22:19

  This post post made me think. will write something about this on my blog. ave a nice day!! . – hey dude shoes for women

 • Reply mens air jordan 1 low 14. april 2024 at 10:39

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav .

 • Leave a Reply