Reise

CHARTERSNAPS FRA EN RÆVA BLOGGER

28. april 2014

Det gjorde ikke så veldig mye å komme hjem når det var så fint sommervær hjemme også. Jeg dro rett på jentekveld med reker og vin i går, og i dag har jeg vært i parken og på brygga og spist. Hørte rykter om at det blir kaldt når den nye uken starter, så da var det bare å utnytte det til det fulle.

Takk for at dere holder ut med meg, forresten. Jeg vet at jeg er en ræva blogger om dagen, jeg er bare så stresset. Dro på ferie og fikk ro i sjelen – som varte i nøyaktig ett døgn. Så ble jeg bare mer og mer stresset, og nå går jeg rundt og føler at et eller annet puster meg i nakken hele tiden. Klarer ikke helt å sette fingeren på det, men jeg har den samme følelsen som den gangen jeg var 18, og jeg ikke hadde åpnet regninger på tre-fire måneder. En følelse av at noe ligger i en skuff og venter på meg, selv om det ikke er tilfelle. Er vel bare at jeg ikke har fullstendig kontroll. For en kontrollfreak som meg kan 10 ubesvarte mail føre til stress, så jeg får bare ta meg selv i nakken og gjøre alt som skal gjøres for at stressfølelsen forsvinner.

Nå skal jeg legge meg og sove med et par episoder Girls. Har dere sett serien? Haha, føler at det er den usminkede versjonen av SATC på en måte. Sykt usjarmerende roller. Kjenner stikk av takknemlighet over mitt eget liv når jeg ser på. God natt!

22 Comments

 • Reply Cathrine 28. april 2014 at 09:16

  Stress er noe man må prøve å håndtere selv. Men et lite råd er rolig musikk som pan fløyte eller meditasjonsmusikk som er på youtube. Du bare puster rolig inn og ut med magen og lukker øynene så vill du se at det kan bli bedre.

  Lykke til.

  Mvh. Cathrine

 • Reply Anonym 28. april 2014 at 09:40

  har du type?

 • Reply maria 28. april 2014 at 09:53

  hvor er skoene fra?:) nydelige!

 • Reply Ida Wulff 28. april 2014 at 11:26

  maria: de er fra Birkenstock 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. april 2014 at 11:26

  Cathrine: det skal jeg prøve, takk 🙂

 • Reply Oda 28. april 2014 at 11:29

  Kjenner godt til den følelsen selv! Perfeksjonist til tusen, så med en gang noe ikke er helt som det skal, kommer stressfølelsen… 😛 Tenk ikke så mye på bloggen, du fortjente virkelig denne ferien 🙂 Bare et par måneder til sommerferie nå (for meg i hvert fall), gleder meg meg til å bli ferdig med alt som heter skole og eksamen!

 • Reply Ida Wulff 28. april 2014 at 11:53

  Oda: woho, sommerferie!! Blir så deilig!! 😀

 • Reply Benedicte 28. april 2014 at 12:05

  Off, kjenner til det der – jeg klarer aldri å slappe av i unisemestrene!Eksamen henger over meg og bare ødelegger alt, så en reise for meg må alltid skje når jeg ferie, altså ingen skolearbeid hengende over meg. Til sommeren er det forhåpentligvis ferdig bachelor og min tur til å ta de typiske charterbildene! Haha. Bare tenk at du ikke er alene om å være stresset, det hjelper meg biiiittelitt i hvert fall – å vite at man ikke er alene om drittet! Shared pain etc. Wow, lite sjarmerende utsagn men du skjønner nok hva jeg mener! Prøver å leve etter mottoet at alt ordner seg for snille piker 😉

 • Reply theresekristina 28. april 2014 at 13:34

  Herlige bilder! 🙂

 • Reply Lisa 28. april 2014 at 14:57

  Hvor finner du den serien? Får opp så mye rart om jeg bare søker på «Girls».

 • Reply Solfri 28. april 2014 at 16:36

  Heihei! Hvor ser du girls serien? 🙂

 • Reply Anonym 28. april 2014 at 16:51

  Superfine føtter 🙂

 • Reply Irene 28. april 2014 at 18:04

  Du, frøken Wulff, du endte jo opp med å teste IWhite. Ble du fornøyd? Jeg sliter med smerter av tannbleking selv og lurer på om du slapp det?

 • Reply Veronica 28. april 2014 at 18:37

  Girls er en fantastisk serie! Usjarmerende karakterer, ja kanskje, definitivt mer realistiske enn i flere andre serier i hvert fall! Så selv på serien i en litt kjedelig periode jeg hadde, hjalp skikkelig på humøret å se andre faile 10X hardere enn meg xD !

 • Reply Karoline 28. april 2014 at 20:31

  Elsker skoene dine! Hvilken modell er det og hvor har du kjøpt de? 🙂

 • Reply Emma 28. april 2014 at 23:47

  Jeg elsker serien Girls. Takker gud for at livet er så bra når man ser på det, hahaha! Blir nesten litt flau og klein også jeg når jeg ser på.. Er det bare meg? :p

 • Reply Ida Wulff 29. april 2014 at 14:02

  Karoline: vet ikke hva mer enn Birkenstock de heter, kjøpte på zalando 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. april 2014 at 14:03

  Irene: jeg fikk ingen smerter da jeg brukte det 🙂 men rakk ikke å bruke det så lenge før lillebror stakk av med resten av pakken. Han hadde nesten mørkegule tenner etter snus, og iWhite fjernet faktisk det verste.

 • Reply Ida Wulff 29. april 2014 at 14:03

  Solfri: på hbonordic.no 🙂 Koster penger, da

 • Reply Ida Wulff 29. april 2014 at 14:03

  Lisa: hbonordic, men man må ha abonnement 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. april 2014 at 14:04

  Benedicte: ønsker deg lykke til!! 🙂 Klem

 • Reply Johnsine 30. april 2014 at 12:43

  Gaddæmmit! Nå snør det her i Nord-Norge, men jeg trøster meg med at om en mnd. fra nå ligger jeg på en strand i Bulgaria, og der skal jeg ligge pal i en uke til jeg skal hjem igjen. Håper stresset løsner for deg!

 • Leave a Reply