Hverdagsliv

SUMMER READY

29. april 2014

//Sponset behandling

Noe av det første jeg gjorde da jeg luktet sommer, var å løpe til Neglhuset og fikse meg. Det er faktisk over et år siden jeg har fikset neglene mine, etter flere år med påsetting av negler var jeg rett og slett litt lei. Men herregud, så deilig det var å få fikset neglene igjen. Jeg er like flink til å ta på neglelakk selv som en elefant ville vært, tror jeg. Dessuten satte jeg ikke på falske negler, men jeg fikk shellac – en slags lakk som kan vare i opp til 4-6 uker.

På sommeren pleier jeg alltid å pynte litt på tærne også, jeg går som regel barbeint, i flipflops eller i åpne sko. Fikk shellac på tærne også, og det ser ut til å vare like lenge som lovet. Fikk det på et par uker før jeg dro til Gran Canaria, og nå etter at jeg kom hjem er det like fint. Neglhuset har mange fine farger, og det koster 700 kroner.

Katlin på Neglhuset er helt rå på negler. Det er nesten synd å komme dit og be om ensfargede, «kjedelige» negler når man vet hvor mye fantastisk hun kan gjøre. En ekte kunstner!

Neglhuset selger også et ganske sykt produkt som heter Babyfoot, har dere hørt om det? Det er en hjemmebehandling hvor man sitter med poser på bena i 2 timer, og den neste uken vil all gammel hud falle av. Egentlig ganske ekkelt, så vil i såfall anbefale å gjøre det litt før du planlegger en svømmetur med din kjære.

Dere finner mer info på nettsiden til Neglhuset her. De finnes også på Facebook her. For å booke time kan dere ringe eller sende sms til 458 33 166.

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å dra tilbake til Neglhuset, må få fikset vippene mine snart! En tur til frisøren trenger jeg også, føler meg som en grå, ustelt mus her jeg sitter og leser til prøve. Tror jeg har slått rekord i å ikke bry meg om utseendet de siste ukene. Befriende, men det får være grenser…

13 Comments

 • Reply Martine Grorud 29. april 2014 at 23:58

  Hvor mye koster den babyfooten? 🙂

 • Reply Therese 30. april 2014 at 13:29

  Så deilig med sommernegler! 🙂

  Baby Foot og det tilsvarende produktet Footner fåes kjøpt på butkker som Vita og apotek også, til info for dem som ikke befinner seg i nærheten av Neglhuset 🙂

 • Reply Annie 30. april 2014 at 15:49

  Hei Ida 🙂 Lurer på om du har noen gode tips mot kjærlighetssorg? Kjæresten min og jeg gikk nettopp fra hverandre etter nesten ett og et halvt år sammen og alt føles helt håpløst ut. Har du noen tips?

 • Reply Ida Wulff 30. april 2014 at 15:59

  Annie: mitt aller beste tips er å droppe alle tipsene mot kjærlighetssorg, og bare tillate seg å være skikkelig lei seg og gråte. Det må ut en vakker dag uansett, så det er like greit å bli ferdig med det. Og når man har latt seg virkelig kjenne på hvor vondt det er, er det jo bare en vei og det er opp 🙂 Det funket i hvertfall bra for meg 🙂 Men leit å høre, håper du kommer deg greit gjennom det. Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 30. april 2014 at 15:59

  Martine Grorud: mener å huske at det er 200 kr 🙂

 • Reply theresekristina 30. april 2014 at 20:49

  Så fint det var 🙂 Vi selge babyfoot på Vita også, og der kosta det 199,- til info for dei som ikkje har slike salonger i nærheten 🙂

 • Reply Anonym 1. mai 2014 at 23:32

  Herlige bilder, Ida!

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 17:58

  Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 10:15

  Thank you for great information. look forward to the continuation.<a href="https://www.toolbarqueries.google.co.mz/url?sa=t

 • Reply kanal d live online 9. februar 2024 at 20:26

  Thank you for great content. look forward to the continuation.-voxup live ohne anmeldung

 • Reply crazy hot deals 22. februar 2024 at 16:44

  I think the admin of this site is really working hard for his website since here every stuff is quality based data.Lenovo Laptop Bag T210 Messenger Shoulder Bag for Laptop or Tablet Sleek Durable

 • Reply boys hey dude shoes 9. mars 2024 at 20:48

  Definitely what a great blog and instructive posts I definitely will bookmark your site.All the Best! . – girls hey dudes

 • Reply mens black on black nike shoes 14. april 2024 at 09:51

  Some really excellent info Sword lily I detected this.

 • Leave a Reply