Q/A

SVAR: DEL 1

3. mai 2014

Hvilken skole skal du gå på til høsten?Jeg skal gå på Markedshøyskolen i Oslo. Mange har spurt om jeg kommer til å flytte når jeg skal studere, og i første omgang er svaret nei. Jeg har jo akkurat kjøpt leilighet, stortrives her og er skikkelig lei av å flytte. Jeg prøver meg på pendling i første omgang, og hvis det ikke går får jeg leie ut leiligheten min. Har jeg noen lesere som skal begynne på Markedshøyskolen, eller som går der kanskje?

Hvilken skole går du på nå, og hvilke fag tar du opp? Hadde du ikke fullført videregående?Jeg går på en privatskole som heter Kompetansebyggeren, hvor man kan ta opp fag. Jeg tar opp matte og naturfag, av dumme grunner egentlig. Husker dere f.eks da jeg var i Portugal og spilte poker? Da skulle jeg egentlig hatt matteeksamen her hjemme. Men jeg kan ikke akkurat være sur på 18 år gamle Ida, for hun hadde så mye annet gøy å gjøre på den tiden, haha. Jeg fullførte, men bestod ikke de to fagene. Er det noe jeg har lært, så er det at jeg skal gjøre alt i min makt for at mine framtidige barn skal gjøre sitt beste når de går på videregående, det er ikke akkurat sykt stas å ta opp VGS flere år senere. Men – jeg er veldig glad for at det snart er over! HALLO. Er ikke jeg egentlig russ i år?

Hva vil du bli når du blir stor? Det vet jeg ikke enda, men nå skal jeg jo ta en bachelor i markedsføring og merkevareledelse i første omgang, så får vi bare se hvilke tanker og dører som åpner seg på veien.

Skal du virkelig pendle til Oslo fra Tønsberg? Det hørtes kjedelig ut. Ja, jeg skal gjøre det i første omgang og se hvordan det går. Jeg har virkelig ikke lyst til å bo i Oslo, så håper jeg klarer det. Jeg bor rett ved toget, og når man først er på toget syns jeg det er deilig å sitte og sove/høre på musikk/lese. Og så er det jo ikke forelesninger hver dag heller, tror jeg 🙂

Har du kjæreste?Nei. Jeg er singel, og ikke på leting akkurat nå. Jeg er redd jeg er blitt litt for komfortabel som singel, men det er kanskje ikke rart etter mange år i forhold. Jeg er egentlig forholdsmenneske, men har bare trengt å være for meg selv fordi jeg syns det er viktig å vite hvem man er som en selvstendig person. Og så er jo friheten veldig deilig! Det aller beste er faktisk å sove alene, noe jeg har utviklet en stor kjærlighet for. Ingen som snorker, brummer, dulter, puster og på mystisk vis ender opp med to dyner for seg selv. Haha 🙂

Har du noen reiseplaner til sommeren?Ingenting er booket enda, men jeg har store planer om å reise i hele sommer. Jeg har lyst til å oppleve New York når det er varmt og lyst der for en gangs skyld, jeg har lyst til å besøke en venninne som bor i London, jeg har lyst til å dra på jentetur til Ibiza/LA og jeg har lyst til å dra på en litt lengre tur helt alene, med penn, papir og solkrem. Om det blir en chartertur eller et mer eksotisk reisemål har jeg ikke bestemt meg for, men jeg tror jeg har lyst å gjøre noe alene.

Kan du gi noen tips til hvordan å takle kjærlighetssorgen? Det beste tipset jeg kan gi – er sikkert litt kjedelig, men det er det som funker: tillat deg selv å være skikkelig lei og trist. Gråt til du brekker deg, la maskaraen flyte, bit i puta, slå i madrassen, hør på triste sanger og se på gamle bilder av dere sammen som gjør at det stikker ekstra hardt i magen. Du blir nødt å kjenne på de følelsene før eller siden, så å fortrenge dem er bare dumt. Når du har det helt bånn i bøtta og føler at du ikke kunne vært mer lei deg – så er det jo bare en vei det kan gå videre? Ønsker deg lykke til, kjærlighetssorg er vondt. Til og med når man er den som gjør det slutt, noe jeg ble veldig overrasket over å oppdage.

Ser du på Paradise Hotel? Hva syns du om deltakerne?Haha, ja! Paradise er en av mine guilty pleasures. Dog føler jeg at deler av casten er litt svak i år, produksjonene til TV3 er jo vanligvis helt rå på den biten. I skrivende øyeblikk husker jeg nesten ikke navn på deltakerne, det sier vel sitt. Men jeg har heiet på Ann Marielle hele veien, i utgangspunktet fordi de andre var så slemme mot henne. Da sier det seg selv at jeg ikke likte Mats, og dessuten syns jeg det er veldig vanskelig å sitte og høre på Christer prate. Han høres og ser ut som han er sykt rusa, og det irriterer meg. Jeg tipper Jeanett og Joakim vinner, sånn som ting ser ut akkurat nå.

Savner du noe fra caffelattetiden?For de som ikke vet det, så het bloggen min caffelatte.blogg.no da jeg begynte å blogge i 2006. Først og fremst: HAHA. Men svar på spørsmålet: jeg savner den enorme skrivegleden, og hvordan «bloggkulturen» i Norge var på den tiden. Jeg kunne skrive side opp og side ned uten å ta et eneste bilde. Hva jeg veide, hvilken farge jeg hadde på håret og hvilke klær jeg gikk i kunne ikke vært mindre relevant. Folk ville lese om hva som foregikk inni hodet mitt. Og kanskje vil de fortsatt det, men jeg vet ikke… Det føltes bare mer ekte før. Dessuten kunne jeg navnet på nesten alle leserne mine – de som kommenterte i hvertfall!

Har du noen komplekser for utseendet ditt?En del, men det er ikke alle jeg tar like tungt på. Det kan også variere litt fra dag til dag. Men hver eneste dag forbanner jeg at jeg har så mange føflekker, og da spesielt i ansiktet. Jeg får lett arr, så jeg vet ikke hvordan jeg skal få fjernet dem, jeg vet bare at det skje snart. Dessuten syns jeg i likhet med 80% av alle jenter i verden, at jeg er litt for chubby. Men jeg har et sunt forhold til mat og trening, og så lenge jeg har det, gidder jeg ikke å gi meg selv for mye juling pga det.

Mener du selv at du er opptatt av merkeklær? Nei. Jeg kjøper det jeg syns er fint. Noen ganger er det billig, andre ganger er det dyrt. Det bryr jeg meg lite om.

Har du lappen?Baaah, tror jeg får dette spørsmålet hver gang jeg har spørsmålsrunde! Hehe. Nei, jeg har ikke lappen. Men jeg har store planer om å ta AUTOMATLAPPEN innen et år. Alt det andre styret har jeg ikke troen på.

Huset ditt brenner, og du kan ta med deg 5 ting- hva ville du tatt med?Katten min, Mac, iPhone, ekstern harddisk med bilder og en kasse med bilder og scrap books. 

Hva er det beste og det verste med å bo i Tønsberg?Det beste er at det er en koselig by, og at jeg er i nærheten av familien min. Og selvfølgelig at man går i lave sko og ikke trenger å pynte seg når man skal på byen her, hahaha. Det verste… Det er ikke akkurat noe som er dårlig med å bo i Tønsberg, det eneste jeg savner her fra Oslo er et par salatbarer, Smoothie Xchange og så er kollektivtrafikken her ganske begrenset.

Har du fortsatt Restylane i leppene? Jeg tenkte å ta det i sommer, og trenger noen tips til hvilken klinikk jeg bør velge. Du ser smasing ut forresten. Jeg har nesten ikke Restylane i leppene nå, begynner å bli veldig lenge siden jeg tok det sist. Men jeg er veldig fan! Og jeg har aldri gått noe annet sted enn til Petra Eckmann, der føler jeg meg trygg og har vært fornøyd siden jeg tok restylane for første gang i 2010. Hun har akkurat begynt å jobbe hos Klinikk Bunæs, men har ikke fått besøkt henne der enna 🙂 Tusen takk!

Håper dere fikk svar på noe dere lurte på. Bare å stille flere spørsmål, for det kommer minst en del til 🙂 Jeg vurderer å ta neste runde med svar på videoblogg siden flere har ønsket seg det, men vi får se om jeg tør. Begynner vel å bli noen år siden forrige videoblogg, haha ♥

86 Comments

 • Reply Stine Helene 3. mai 2014 at 18:27

  Ugh, jeg skal selv pendle fra Sandefjord til Lillestrøm i ett år etter sommeren, kan ikke si jeg gleder meg så veldig.. Men man klarer alt man vil! 🙂

 • Reply Anne 3. mai 2014 at 18:34

  Så gøy at du skal studere på MH! Jeg studerer der selv, er på 2. året med PR 🙂

  Stortrives!

  Hva skal du ta?

 • Reply Thea 3. mai 2014 at 18:50

  Jeg studerer på MH, veldig bra skole! 😀 Jeg har forelesninger 3 ganger i uken i snitt ca, men anbefaler deg på det sterkeste å være i de aller fleste forelesninger! Man har så mange spennende gjesteforelesere, og samholdet blir utrolig godt når man er mye på skolen!

 • Reply Julianne 3. mai 2014 at 18:53

  så fine og utfyllende svar! Jeg har fulgt bloggen din siden caffelattetiden, og jeg er helt enig med deg, savner tiden der bloggerne skrev mer om tankene sine enn den nye designerveska!

 • Reply Anine Kristin 3. mai 2014 at 18:57

  Så gøy at du starter på MH Ida! Jeg går 1året på Markedsføring nå og trives veldig godt! 🙂

  Du får si ifra hvis du vil ha brukt-bøker (haha) 😀

  Tipper pendlingen vil gå fint foresten. Hvis dere får like timeplan som oss så har du forelesninger på 3 timer, en om dagen som regel og en dag med 6 timer evt. Lykke til! 😀

 • Reply Josefine 3. mai 2014 at 18:57

  Jeg pendler bare 40 minutter til HBV i Drammen (Høgskolen i Buskerud og Vestfold), men etter 3 år med pendling, først Oslo-Drammen og nå Tønsberg-Drammen har jeg noen tips:

  *Alle de filmene/seriene du får dårlig samvittighet for å se hjemme, se dem på toget (husk subtitles).

  *Les en bok som ikke er pensum, blir nok skole som det er.

  *SOV <3 Alle på toget gjør det så man blir faktisk ikke sett rart på. Er faktisk verre i helgene når det ikke er de vanlige jobb/student-pendlerne.

  Det var det, lykke til! 🙂

 • Reply Oda 3. mai 2014 at 19:28

  Det hadde vært utrolig gøy om du tok en videoblogg! Hahha, jeg elsker sånne spørsmålsrunder. Jeg vet ikke hvorfor. Sprøsmål: Hvorfor valgte du akkurat den katterasen da du skulle kjøpe Bella?

 • Reply Benedikte 3. mai 2014 at 19:34

  Gøy med spørsmålsrunde! HEIA videoblogg 🙂

 • Reply Tone Legård 3. mai 2014 at 19:54

  Så kjekt at du valgte markedsføring og merkevareledelse!

  Det skal jeg også gå! :-))

 • Reply Kathrine Louise 3. mai 2014 at 19:55

  Utrolig gøy at du har spørsmålsrunde spesielt siden jeg har fulgt bloggen din så ufattelig lenge! 😛

  Hvilken type gutter faller du for?

  Hvor mange barn vil du ha når den tid kommer?

  Og hvor lenge tror du at du kommer til å holde bloggen gående? (Håper det blir LENGE!)

  Ha en fin helg! 🙂

 • Reply Malin 3. mai 2014 at 20:00

  Hei ! jeg har nettop tatt lappen på automat hadde faktisk oppkjøring onsdag som var 🙂 jeg gadd ikke styre med giringen da jeg slet litt med det og ble fort stresset 🙂 Jeg er fornøyd med valget mitt og de fleste i familien har automat bil så blir ikke noe problem 😀 lykke til 🙂

 • Reply Anonym 3. mai 2014 at 20:02

  Bra du ikke liker christer fra paradise! Han hadde verdens nydeligste samboer som han hadde vært sammen med i ett år. Også sa han at han skulle i militæret, og den stakkars kjæresten ante fred og ingen fare før hun så han på tv! Han hadde altså kjæreste hele tiden han var på hotellet!!

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 20:27

  Anonym: whaaat, hvis det er sant så er det helt sykt!

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 20:27

  Malin: så deilig å være ferdig, grattis med lappen! 😀

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 20:28

  Tone Legård: så gøy! 🙂

 • Reply Emira 3. mai 2014 at 20:50

  En på studiet mitt på universitetet pendler mellom Holmestrand og Oslo, og det går visstnok veldig greit. Det er jo faktisk ganske digg når man veit at man kan slappe av på toget/t-banen/bussen en stund før jobb eller skole.

 • Reply Tone Johansen 3. mai 2014 at 20:53

  Så kjekt at du skal begynne på markedshøyskolen! Går selv 1. Året på markedsføring og merkevareledelse, kjempespennende 🙂

  Ei venninne i klassen pendler også tønsberg-Oslo, og ifølge henne er det ikke noe problem 🙂 håper du kommer til å stortrives, og hvis du har noen spørsmål må du gjerne kontakte meg på mail.

  Ha en fin kveld videre 🙂

 • Reply R 3. mai 2014 at 20:54

  Ida! Jeg har også mange føflekker (i ansiktet), som jeg mistenker kommer fra mine danske gener. Men en liten gladnyhet – mennesker med mange føflekker har lengre «beskyttelse» (telomerer) på endene av arvematerialet sitt, og dermed lever vi lenger 😀 Du ser kjempeflott ut!

 • Reply Cathrine 3. mai 2014 at 21:02

  Jaaaa, videoblogg!!:-D jippi!

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 21:09

  Tone Johansen: godt å høre! Tusen takk, ha en fin lørdag 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 21:11

  Emira: ja, ikke sant! 🙂 håper det blir ålreit

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 21:11

  Josefine: tusen takk for gode råd, det høres jo veldig behagelig ut 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 21:13

  Anine Kristin: tusen takk! 🙂 hvis jeg skal ha samme bøker som deg kjøper jeg gjerne brukt.

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 21:14

  Thea: høres bra ut, skal så absolutt få med meg alt jeg klarer! 😀

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 21:15

  Julianne: så hyggelig at du har fulgt meg så lenge! Klem

 • Reply Emilie 3. mai 2014 at 21:15

  Hei Ida:) Ser du har lyst til å reise til New York i sommer, det anbefaler jeg ikke. Jeg var der i slutten av juli og det var helt grusomt. Sinnsykt varmt, masse turister og nesten ikke til å holde ut. Det blir så tett luft pga alle de høye bygningene så vi måtte inn på hver eneste butikk bare for å kjøle oss ned.

  God helg!:)

 • Reply Kine 3. mai 2014 at 21:16

  Jeg skal gå Norges Kreative Høyskole i Oslo, og det går jo under Campus Kristiania – samme som Markedshøyskolen! Har hørt mye bra om studentmiljøet der – så det gleder jeg meg veldig til 🙂

 • Reply Ida 3. mai 2014 at 21:31

  Lurte på om du og Linnéa Myhre har mistet kontakten? Dere var vel ganske nære før? 🙂

  Legger aldri igjen kommentarer, men når jeg først er i gang kan jeg jo bare si at jeg virkelig liker bloggen din! Den er annerledes og det virker som om du er den eneste som snakker (skriver) uten å pynte på ting. Liker det! Kommer garantert til å lese bloggen din til du en gang, forhåpentligvis om veeeldig lenge, slutter. Håper du har en fin helg!

 • Reply Carmen 3. mai 2014 at 21:34

  Jeg går første året på markedsføring og merkevareledelse på Markedshøyskolen! Jeg skal også være fadder nå til høsten, og det hadde vært så gøy om du ble barnet mitt! <3

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 21:43

  Carmen: så gøy, da sees vi sikkert! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 21:44

  Kine: kult! 🙂 jeg også!

 • Reply Samira 3. mai 2014 at 22:45

  Jeg studerer markedsføring og merkevareledelse og trives kjempegodt!

  Anbefaler skolen på det nærmeste!!!

 • Reply Anonym 3. mai 2014 at 22:45

  Det paradisegreiene er helt sant. Er god venn med samboeren. Eller eksen nå da. Helt sykt. Han har alltid behandlet henne kjempebra og de har vært det superparet. De hadde ettårsdag rett etter at han dro i «militæret» og hun la ut pp Facebook om hvor mye hun elsket han osv. For en dust

 • Reply Martha 3. mai 2014 at 23:18

  Åh, videoblogg med deg igjen hadde vært kjempegøy! Go for it 😀 Savner de gamle.

 • Reply Karoline johanne 3. mai 2014 at 23:32

  JA til videoblogg 🙂 heia ida, det må du tørre! Hadde gjort søndagen min, som blir inne med bachelor….

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 23:32

  Anne: markedsføring og merkevareledelse 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 3. mai 2014 at 23:38

  åh, caffelattetiden <3

  Helt enig i at alt var mer ekte i den tiden. Blogging nå er virkelig ikke det samme. Desverre.

 • Reply Vilde 3. mai 2014 at 23:48

  Jeg vil gjerne lese mer om hva som foregår inne i hodet ditt!! Du skriver så mye morsomt 🙂 paraplyene dine ler jeg alltid mye av!

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2014 at 23:52

  Vilde: det var hyggelig å høre <3

 • Reply i 4. mai 2014 at 00:04

  Hvordan får du så fin hud?

  Bruker du redigeringsprogram?

 • Reply Nina 4. mai 2014 at 00:35

  Du var vel en av de første bloggene jeg oppdaget 🙂 Nå er jeg litt eldre enn deg -og har vel ikke vært i målgruppen din akkurat, men av en eller annen grunn har jeg hengt med uansett! Morsomt å få følge deg på veien mot den du er i dag 🙂 Stort lykke til med fremtida di – du få ei fin ei 🙂

 • Reply Emilie 4. mai 2014 at 02:34

  Kom over denne interiørbloggen og tenkte litt på deg. Veldig skandinavisk stil.. Skroll litt nedover på siden så ser du 🙂

  http://hokusfiliokus.blogspot.no

  (og nei jeg kjenner overhodet ikke eieren haha, bare tenkte å tipse om den.)

 • Reply Ina 4. mai 2014 at 11:01

  Hei Ida, gikk selv på MH og har nå vært yrkesaktiv i 4 år snart. Det er en veldig bra skole, men så og si alle jeg studerte med måtte gå på BI Evt universitetet etterpå for å bygge på bachelor graden sin. Man har veldig lite økonomi/finans i forhold til andre skoler, noe som gjør at man stiller dårligere til i intervjurunder etc. Har opplevd at arbeidsgivere ikke tar skolen like seriøst som feks BI da. Har dog også opplevd at folk er positive til skolen og har hørt mye bra. Mitt tips er nok å ta finans 2 og bedøk 2 i tillegg så har du noe å gå på hvis du vil ta master også. Min grad ( markedsføring og internasjonalisering) kvalifiserte ikke til master ved BI/UiO og måtte som sagt ta opp dag for så å søke master.

  Ellers er det kjempegodt miljø der og god kvalitet på forelsere så du vil nok få det veldig fint der:)

  Lykke til

 • Reply Kristin 4. mai 2014 at 12:33

  Jeg skal også begynne på Markedshøyskolen til høsten, men HR og personalledelse. Har hørt omtrent utelukkende bare positivt om både skolen og studentmiljøet, så det tror jeg blir veldig bra 🙂

  Lykke til!

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2014 at 13:41

  Kristin: så spennende, lykke til du også! 🙂

 • Reply i 4. mai 2014 at 14:51

  Hva skal barna dine hete?

  Hvilke hårprodukter bruker du?

  Er du kristen?

 • Reply Lena 4. mai 2014 at 15:22

  Har du vippeextentions?

 • Reply Hilde 4. mai 2014 at 16:01

  Hvilken rens og ansiktskrem bruker du? Du har så fin hud!

 • Reply Anne 4. mai 2014 at 16:32

  Hvis du skal ta lappen på automat i Tønsberg, anbefaler jeg Juliussen på det sterkeste. Han som har elever på automatgir er helt utrolig flink, og har bra humor på kløning og den slags, noe jeg nøt godt av 😉 (Han heter Per.) Lykke til med studier, lappen og alt!

 • Reply Siri 4. mai 2014 at 17:31

  Studerer selv på markedshøyskolen, og jeg pendler fra Sandefjord. Går så greit! Må inn ca 3 dager i uka. Så lenge man er forberedt, er det null problem! Lykke til 🙂 Håper du vil trives!

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2014 at 18:14

  Anne: tusen takk for tips 🙂

 • Reply Ellie 4. mai 2014 at 19:20

  Jeg har og mange føflekker, forbanner dem hver dag jeg og. Hva gjør du for å skjule dem, har du noen gode sminketips?

 • Reply Marte 4. mai 2014 at 19:32

  Hei Ida! Man trenger ikke pynte seg for å gå på byen i Oslo heller hvis man går på de rette stedene. Det finnes faktisk flere utesteder i Oslo der man ikke trenger å pynte seg enn de som har kleskode. Jeg bruker nesten alltid flate sko på byen. Virker litt som at mange som kommer fra utenfor Oslo bare beveger seg rundt på Frogner og i sentrum. Hvorfor ikke på for eksempel på Grünerløkka, der det alltid er mest liv? Jeg lurer veldig på det altså. Lurer på om det er et bevisst valg, eller om det er slik fordi man ikke vet bedre. Håper på svar! Forresten er jeg født og oppvokst på vestkanten selv, og moren min kommer fra Tønsberg 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2014 at 19:44

  Marte: Hei 🙂 Jeg pynter meg hvis jeg går ut på Løkka. For meg har det ikke så mye å si på sted, mer på hvem man møter og ikke møter. Ta det med en klype salt, men det er ingen å pynte seg for i Tønsberg 😉

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2014 at 19:44

  Ellie: har dessverre ikke funnet noen mirakelsminke for det 🙁

 • Reply Line 4. mai 2014 at 20:03

  Hei Ida,

  Det finnes en type sminke som dekker ALT dersom man er flink til å applisere – camouflage make up. Denne typen sminke brukes blant annet av stjernene i Hollywood for å få perfekt «red carpet» hud, og kan være verdt å ta en nærmere kikk på dersom du virkelig er plaget med føflekkene 🙂

  Ta f.eks. en titt på denne siden: http://www.dermablend.com/

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2014 at 20:35

  Line: takk for tips, skal ta en titt 🙂

 • Reply Eline Blix 4. mai 2014 at 22:35

  Woo, jeg skal også gå merkevareledelse! Er skikkelig spent på hvordan det blir 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2014 at 22:38

  Eline Blix: gøøy! 🙂 Jeg og!

 • Reply Harriet 5. mai 2014 at 01:49

  Hei Ida. Jeg har vært en fast leser av bloggen din i sikkert 5-6 år, og du skriver så ekte. Rett fra levra! Jeg digger ironien din og at du er så kul. Din blogg er den eneste jeg leser. Jeg synes de fleste/ mange av de kjente bloggene nå handler om helt…uinteressant skriveri om jeg får lov å si det.

  Et tips; du sier at du lett får arr og ikke vet hvordan å få dem vekk – gå inn på http://www.swissclinic.no og sjekk ut Skin Roller og Rejuvenator-gele. Legger link ved. De to har gjort underverker på f.eks. aknearr jeg aldri trodde jeg skulle bli kvitt!

  Stå på Ida, jeg blir aldri å slutte å lese bloggen din!!

  http://m.swissclinic.no/no/artiklar/hud/swiss-skin-renewal-kit.html

 • Reply Camilla 5. mai 2014 at 09:00

  Hva synes du om «friends with benefits» ordningen?

 • Reply Tina 5. mai 2014 at 11:09

  Jeg tar bachlor i Markedsføringsledelse ved BI og PENDLER 1,5 timer en vei.. Og det går faktisk overraskende fint. Det er korte og få forelesninger uansett. Studie er veldig kjekt, jeg har alltid kjent på at hvert fag får jeg liksom bruk for senere. Alt er relevant og interessant! Jeg tror du kommer til å trives med både studie og pendlingen 😉

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2014 at 11:47

  Tina: det er betryggende å høre! 🙂

 • Reply Kristin 5. mai 2014 at 21:28

  Hei! Jeg går på markedshøyksolen i Oslo, kan virkelig anbefale skolen på det sterkeste, og du kan bare glede deg 🙂 Det er mellom 3 eller 4 forelesninger i uken, på 3 timer. Så kan du gå i timene til pararellklassen din slik at du f.eks kan ta 6 timer ila en dag, og får en dag mindre å pendle på. Men det er mye gruppeinnleveringer og da kan det nok oppstå tid der de du samarbeider med vil at du skal være på skolen da det ikke er forelesning. Men dette ordner du nok helt sikkert 🙂 Veldig bra samhold på skolen, mange eventer og hyggelig folk. Ta deg tid til å bli kjent med folk fra begynnelsen av, da vil du få bedre skoleår og mange nye venner for livet 🙂

  Lykke til på MH hilsen MH student 2.året markedsføring.

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2014 at 23:46

  Kristin: Tusen takk for info og gode tips 🙂 Jeg gleder meg masse masse!

 • Reply Maria 6. mai 2014 at 11:31

  Hei! Jeg skal flytte til Oslo til høsten, og lurer litt på hvordan det er å bo der. Hvorfor vil du ikke bo der lenger? Har du noen gode tips osv? 🙂 har aldri bodd i by før..

 • Reply Anne Schjelderup 7. mai 2014 at 00:03

  Jeg tok lappen på automatgir og kunne ikke tenke meg å gjøre det med manuellgir! Hva FAEN skal man kunne gire for når bilen kan gjøre det selv?! Åh, det er så digg å kunne cruise rundt uten å måtte bry seg om venstrefoten eller hvordan girene fungerer ^^

  Masse lykke til!

 • Reply Ida Wulff 7. mai 2014 at 00:05

  Anne Schjelderup: samme tenker jeg! 😀 haha! Tusen takk!

 • Reply Anonym 7. mai 2014 at 13:46

  Uh! Jeg skal ta samme bachelor som deg til høsten 🙂 Ses!

 • Reply Vibeke 7. mai 2014 at 19:48

  WOHO jeg skal også gå Markedsføring og Merkevareledelse på MH til høsten! Kanskje vi blir klassekamerater:)

 • Reply Malene 7. mai 2014 at 21:22

  Så gøy! Jeg skal også gå på mh, markedsføring og merkevareledelse, gleder meg masse 🙂 så håper jeg vi ses!

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 00:33

  Malene: det gjør vi helt sikkert! 😀 gleder meg!

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 00:35

  Vibeke: det er det vel store muligheter for da! Så gøy 🙂

 • Reply Susanne 8. mai 2014 at 16:42

  Hei Ida! Her kommer et spørsmål til, om det ikke er for sent;) Jeg lurer på, hva tenker din nærmeste familie om at du livnærer deg via bloggen? Har de noen gang oppfordret deg til å jobbe/studere i tillegg til bloggen, eller har de alltid støttet deg fullt ut i bloggingen? har du selv noen gang vært bekymret for at bloggen kan skape problemer for deg senere, når du skal ut i arbeidslivet, eller mener du at tittelen som bloggdronning kun har gitt deg fordeler? Jeg spør kun av nysgjerrighet, det er ikke ment som kritikk. 🙂

 • Reply jenni 8. mai 2014 at 21:46

  har elsket bloggen din siden caffelatte-tiden, og elsker den like mye ennå 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. mai 2014 at 00:14

  jenni: så koselig!! 🙂

 • Reply Kristìn 13. mai 2014 at 12:14

  Du e jo heldi som har føflækka, det e så fiiint! Æ tar dæm jærne!!

  Paradise Christer e jo bæst <3

 • Reply Silje 14. mai 2014 at 09:17

  Jeg skal også studere markedsføring på MH til høsten! Gleder meg masse:D

 • Reply Linn 16. mai 2014 at 09:24

  Jeg går ut av Markedshøyskolen etter tre år nå. Absolutt veldig fornøyd, selvom skolen selvfølgelig har en del negative sider. Men hvilke skoler har ikke det?:) Du får rope ut om du lurer på noe. Jeg tror jeg kjenner skolens hver eneste krok nå.. 🙂 Et godt tips er i alle fall å bli med mest mulig på fadderuken «Into Campus». På Markedshøyskolen jobber man stort sett hele året i gruppeoppgaver, og dersom du får noen venner allerede i starten gjennom fadderuken er du igrunn langt på vei:)

  Annet tips.. Ha med niste, eller oppsøk en av stedene utenfor skolen! Kantina er begredelig.. 😉

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 2. desember 2023 at 15:19

  I appreciate you sharing this blog post. Thanks Again. Cool.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 10:10

  There is definately a lot to find out about this subject. like all the points you made .Live TV

 • Reply alkass sports live youtube 9. februar 2024 at 20:22

  For the reason that the admin of this site is working no uncertainty very quickly it will be renowned due to its quality contents.-vox lifestream

 • Reply crazy hot deals 22. februar 2024 at 16:31

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav .LIEVUIKEN 2 Pack Reflective Dog Collar with Safety Locking Buckle Adjustable Soft Breathable Comfortable Nylon Pet Collar for Small Medium and Large Dogs 5 Sizes – Hot Deals

 • Reply mens hey dudes 9. mars 2024 at 20:38

  I really like reading through a post that can make men and women think. – hey dudes for men

 • Reply jordan 1 low chicago 14. april 2024 at 09:45

  Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website.

 • Reply Clicking Here 7. mai 2024 at 14:35

  Your post brings a sense of tranquility, thank you! why not find out more

 • Leave a Reply