Serietips og musikk

DAGENS BUDSKAP

5. mai 2014

Så denne på Facebook nå nettopp, og den satte virkelig ord på noe jeg tenker mye på. Var det en liten tankevekker for flere enn meg?

14 Comments

 • Reply Caroline 5. mai 2014 at 17:10

  Tenkte bare å informere om at dette er en kampanje som Røde Kors har. Regner med at du ikke visste det siden du ikke nevnte det i innlegget. Kjempefint at du engasjerer deg i dette 🙂 Sjekk ut #ivirkelighetenogså

 • Reply Kroppens Drivstoff 5. mai 2014 at 17:57

  Wow.. noen ganger skulle jeg ønske jeg levde før i tiden. Før når instinktet var å nyte fine øyeblikk, istedenfor å knipse bilder av dem. Teknologi har ført med seg utrolig mye bra, men alikevel ville det vært ganske deilig og befriende uten. Unner alle barn en oppvekst med utelek dagen lang, skrubbsår, bukser fulle av grønske og jord under neglene. Ikke firkanta, trøtte øyne etter å ha stirret på en iPad eller en pc-skjerm dagen lang.

 • Reply Margrethe 5. mai 2014 at 20:45

  Så denne for noen dager siden og ble helt stum. Den er så spot on! Skummelt å tenke på…

 • Reply Marion 5. mai 2014 at 21:57

  Har faktisk «akuratt» oppdaget dette og tatt tak i det selv. Med det fines været i påsken har jeg vært ute å stelt i hagen, lest bok, lekt mye med hundene og faktisk hatt det koselig bare med å gå tur helt alene.. Jeg har alltid brukt MYE tid på pc, men plutselig en dag gikk det opp for meg at jeg ikke hadde tatt opp pc’n på 2 uker for annet enn det mest nødvendige (regninger, og å se litt på bildene jeg tok ute) og jeg har ikke merket det engang før det pluteslig en dag slo meg. Jeg tok opp pc’n og fant liksom ingenting å bruke den til. Skal sies at jeg har brukt telefonen mye, men den sluker ikke tid på samme måten som det pc’n min gjør 😛

 • Reply ingrid 6. mai 2014 at 22:29

  Får meg til å tenke! Bruker alt for mye døtid på telefonen, på likes og snapchats…må legge den fra meg!

 • Reply Hanna 6. mai 2014 at 23:02

  Så sant! Når jeg ser dette får jeg dårlig samvittighet for hvor mye jeg faktisk holder på med og lar meg distrahere av mobilen hver eneste dag!

 • Reply Friks 7. mai 2014 at 00:53

  Joda.

  Men han drar den litt langt også, nesten så han sier at det er teknologiens feil også. Handler om å finne balanse, som med alt annet.

  Livet hadde vært fattig hadde man kun fått sett/lært om det i sin umiddelbare nærhet, eller om en venn flyttet så kunne man ikke snakket med mindre man kostet på seg en flybillett til 700+ kroner.. og etter vgs så blir det fort at alle venner flytter hver til sitt, og da kan du føle deg ensom om det ikke skulle være mulig å oppnå kontakt med de du bryr deg mest om 🙂

  (går jo så klart an å få nye venner, men det er vanligvis de du har vokst opp med som følger deg resten av livet)

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 2. desember 2023 at 15:16

  I really like reading through a post that can make men and women think. Also thank you for allowing me to comment!

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 10:08

  As I website owner I believe the content material here is really good appreciate it for your efforts.<a href="https://www.google.com.cy/url?sa=t

 • Reply hqtv channel 9. februar 2024 at 20:20

  Good article with great ideas! Thank you for this important article.-voxup programm heute

 • Reply crazy hot deals 22. februar 2024 at 16:27

  This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place .Fresh Eggs Daily Herbal Salve with Rosemary for Chickens and Ducks – Hot Deals

 • Reply hey dudes for men 9. mars 2024 at 20:34

  I do not even understand how I ended up here but I assumed this publish used to be great . – hey dude mens shoes

 • Reply jordan shoes air jordan 1 14. april 2024 at 09:43

  Good article with great ideas! Thank you for this important article.

 • Reply try this 7. mai 2024 at 14:33

  The information you shared is very valuable to me, thank you! find more

 • Leave a Reply