Uncategorized

LESEPAUSE

5. mai 2014

Dagens ironiske øyeblikk. Jeg sitter og trykker i meg pizza mens Kristina står på forsiden av Shape Up og smiler til meg i badedrakt. Som om hun sier; Ida, nå må du ikke spise så mye. Det er snart sommer og du skal vel stå ved siden av meg i badedrakt på et eller annet tidspunkt!

Neida. Men løp og kjøp Shape Up, Kristina ser helt fantastisk ut og gir masse treningsinspirasjon. Jeg har lesepause akkurat nå, og for å være helt ærlig har den lesepausen vært ganske lang. Jeg har laget speltlompepizza (tidenes kjappeste study middag) og nå ser det ut til at jeg kommer til å vaske både krik og krok før jeg fortsetter med lesingen. Håpløs student, håper det blir bedre når jeg skal studere noe jeg faktisk interesserer meg for.

Jeg gleder meg helt sinnsykt til denne uken er over. Neste uke har jeg nemlig siste undervisningsdag på skolen (ÆÆÆÆÆÆ!!!), og så skal jeg være masse i Oslo med mine fine venner. Det er jo 17. mai! Gleder meg vanligvis ikke til 17. mai, men det gjør jeg nå.

Får sette i gang og tørke litt støv av hjernen, slik at jeg kan lese videre senere. Hei så lenge!

19 Comments

 • Reply stine 5. mai 2014 at 16:29

  Hvor er fate fra? På bordet:) sånn må jeg ha

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2014 at 16:47

  stine: fra Åhlens, koster typ 129 kroner 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 5. mai 2014 at 17:38

  hun ser jo helt fantastisk ut, der hun pryder forsiden 🙂

  Lykke til med lesingen! 🙂

 • Reply Carina 5. mai 2014 at 20:00

  Hvor er den fine kalenderen din fra? 🙂

 • Reply Anonym 5. mai 2014 at 20:12

  Kristina ser fantastisk ut,kjøpte selv bladet idag pga hennne på forsiden.

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2014 at 20:44

  Carina: personligalmanakk.com 🙂

 • Reply Jlb- Janne Bodin 5. mai 2014 at 21:50

  Inspirasjon til tusen! Lykke til med lesingen 🙂

 • Reply Only Me. 5. mai 2014 at 22:18

  DU hadde gjort deg på forsiden av Shape UP! 🙂

 • Reply i 5. mai 2014 at 22:37

  Hvor mange kalorier er det i en speltlompe? Hva har du på den?

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2014 at 23:46

  Only Me.: det var snilt sagt, men det hadde jeg aldri turt!

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2014 at 23:48

  i: er ikke helt sikker, men tror det er 60-70 kalorier i en speltlompe. Så veldig kjekt å bruke som pizzabunn 🙂 Jeg har på karbonadedeig med tacokrydder, lettost fra Norvegia, mais, jalapenos og bittelitt ketchup på bunnen. Ikke slankemat, hvis det er det du er ute etter!

 • Reply Therese 6. mai 2014 at 00:31

  Åh, kjenner meg så godt igjen, lese/skrivepauser blir altfor lange, haha. Har plutselig blitt hekta på PLL (husker bl.a. at du anbefalte serien for en goood stund siden hehe), og da er det veeldig lett å se altfor mange episoder på rad, og vips, det var den dagen. Jaja 🙂

 • Reply theresekristina 6. mai 2014 at 15:20

  Alle studenta har det nok slik, rydding og vasking og matlaging blir såå mykje kjekkare når ein burde gjer alt anna!

 • Reply Jeanette Bergeløkken 6. mai 2014 at 23:04

  Kan love deg at set blir bedre når du studerer noe du interesserer deg for! 🙂 Den siste uken har jeg sitti på skolen rundt 12 timer, med kanskje bare 3 pauser, og tiden flyr av gårde – selv om det er eksamenslesing! Det er GØY å lære noe man interesserer seg for og har motivasjon til å lære 🙂

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:14

  Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 10:06

  This post post made me think. will write something about this on my blog. ave a nice day!! .Live TV

 • Reply kids hey dude shoes 9. mars 2024 at 20:31

  Thank you very much for this wonderful information. – hey dudes mens

 • Reply womens asics running shoes 14. april 2024 at 09:41

  Wonderful post! We will be linking to this great article on our site.

 • Leave a Reply