Uncategorized

CHARTERTUR, CHECK

7. mai 2014

 

Da jeg våknet i dag, var det så kaldt på soverommet mitt at det ikke fantes annet å gjøre enn å bestille seg en tur til det folk kaller syden. Kristina og jeg har snakket lenge om å ta en tur sammen, og egentlig har vi sittet og sett på reiser til LA… Men hvis man vil reise til LA må man nok planlegge det i litt bedre tid, for de eneste ok hotellene vi kom over kostet sånn cirka 40.000 kroner. Jeg nekter å bo på et sånt motell som man ser i skrekkfilmer, med sennepsgule blomstergardiner og burgunderrød fløyelsofa. Grøss!

Så englenes by får vi ta på et senere tidspunkt, for i denne omgang blir det Gran Canaria på oss! Haha. Kom vel egentlig akkurat hjem derifra, men jeg gleder meg utrolig mye likevel. Det som er viktig for meg er å være med Kristina + ha det varmt, så det blir bra. Og siden vi «sparte» så mye på å ikke dra til LA, kan vi jo unne oss en del luksus på turen. Syns ikke dere? Bare 20 dager til avreise, can’t wait ♥

Regnet ute kan bare legge seg. Jeg har varm kaffe + reiseplaner, så ingenting får meg i dårlig humør i dag. Nå sitter jeg på biblioteket og venter på Malin i klassen, vi skal kose oss litt med naturfagsboka før vi tar kvelden.

52 Comments

 • Reply Synne 7. mai 2014 at 17:24

  Deilig med en tur til varmere strøk! Cardigan så veldig varm og god ut, hvor er den fra?

 • Reply Ida Wulff 7. mai 2014 at 17:43

  Synne: den er fra HM! 🙂

 • Reply Diana Livia 7. mai 2014 at 18:37

  En tur til varmere strøk høres bra ut, Luksus på tur, ja takk:) 2 mnd til jeg drar!:)

 • Reply ada 7. mai 2014 at 19:01

  Jeg elsker Gran Canaria! Hvilket hotell har dere bestilt?

 • Reply theresekristina 7. mai 2014 at 19:21

  Ååå litt misunnelig på den turen, kos dåkke masse! 🙂

 • Reply Amina 7. mai 2014 at 19:25

  Mobildekselet ditt ser passe genialt ut! Hvor får man tak i et sånt? 🙂

 • Reply Christina 7. mai 2014 at 20:11

  Skal du reise tilbake igjen til Der hvor dere har leilighet? 🙂

 • Reply Elise 7. mai 2014 at 20:15

  En tur til varmere strøk høres ikke dumt ut 🙂

 • Reply Stine 7. mai 2014 at 20:50

  Et litt random spm, det bowl bordet sitt fra bolia. Har du det i oljer eik eller hvitoljet eik?:)

 • Reply Add 7. mai 2014 at 21:21

  Hei Ida. Siden du har vært flere ganger i gran canaria, kunne du tenkt å lage en liten guide. Helst for et par eller single. Og shoppingmuligheter selvfølgelig😛 jeg er en person som blir ganske fort rastløs og klarer ikke sitte på stranda hele dagen. Så hadde vært fint å vite om det er andre ting å gjøre og se der😊

 • Reply coffee in a cup 7. mai 2014 at 21:32

  jeg har sitti og sett surt ut på det j**vla regnet i dag og tenkt akkurat det samme: tur til varmere strøk må bestilles! jeg vet bare ikke hvor enå…

 • Reply Anette 7. mai 2014 at 21:33

  Så deilig med Gran Canaria tur.

  Skal nedover til Gran Canaria om 3 uker selv . Når reiser dere da ? 🙂 Kanskje vi sees. Ønsker innlegg om Gran Canaria turen til deg og Kristina.

  Super blogg du har pena 🙂

 • Reply Tonje S 7. mai 2014 at 22:49

  Herregud, i dag tok jeg meg selv i å spise matpakken jeg hadde laget til meg selv (for første gang siden VGS) på BUSSEN. Gremmes over meg selv. Fikk litt sjokk når jeg innså hva jeg gjorde, og håpet for all der du (av en eller annen grunn) ikke var der, haha. For et kult liv jeg har.

  Veldig fint med lesesaltipsene dine 🙂 men har du noen tips til eksamenslesning generelt? Bor halvannen time unna nærmeste lesesal, så å dra seg til byen bare for det er litt.. umotiverende. Har tre eksamner om tre uker og gråter nesten bare ved tanken.

 • Reply Kamilla Haaland 7. mai 2014 at 22:56

  så deilig! må jo være en stor motivator nå i all lesingen 🙂

 • Reply Sofie 8. mai 2014 at 00:09

  Jeg skjønner IKKE hvordan noen kan klare å dra dit mer enn en gang i sitt liv. Kjedeligste og jævligste plassen jeg har vært i mitt liv. Ord kan ikke beskrive hvor harry og lite spennende den øya er. Tipper dere kunne fått det like billig i Banjul eller Kenya

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 00:31

  Sofie: er der minst to ganger i året, og stortrives 🙂 For å sammenligne det med Oslo; hvis du går i Karl Johan er det klart det virker jævlig og harry. Hvis du vet hvor du skal gå, blir det fort mer spennende og ikke fullt så charter 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 00:33

  Tonje S: hehe, bra jeg ikke var der! 😀 jeg har veldig lite tips om eksamenslesing generelt, er ikke spesielt erfaren. Men å gi deg selv noen tidsfrister og deretter noen pauser hvor du kobler helt av med å gjøre noe annet, tror jeg er lurt? Masse lykke til!

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 00:33

  Anette: Tusen takk! 😀 Vi reiser i slutten av mai!

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 00:34

  Add: guide kommer! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 00:34

  Stine: jeg har det i oljet eik 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 00:34

  Christina: nei, nå skal vi bo på hotell 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 00:35

  Amina: det er fra Glitter! 🙂

 • Reply anette 8. mai 2014 at 08:27

  Åå jeg å skal nedover i slutten av mai lag gjerne et innlegg om reisa deres da?!. Skal bo i Arguineguin her og bare elsker GC i og med jeg har bodd der før!

 • Reply Cathrine Koefoed 8. mai 2014 at 09:41

  Jeg følger ivrigt med på bloggen 🙂 Jeg er fra Danmark!

  Jeg er selv stifter af en nytænkende yogablog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk

  Kh Cathrine Koefoed 🙂

 • Reply Anna-Nathalie 8. mai 2014 at 11:14

  Sejt mobilcover 😉 Er en sucker for transperant plastic 😛

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 11:31

  Marthe: jeg så det, og jeg brakk meg!!!! Min største frykt, haha 🙁

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 11:32

  anette: skal helt klart lage innlegg, men vi reiser også i slutten av mai 🙂

 • Reply Anette 8. mai 2014 at 11:50

  Takk for svar 🙂 reiser den 28 mai her 🙂 dere å ?:-) supert at du skal lage innlegg om GC turen dere skal på!

  Super blogg og du er ei super flott jente stå på !!!

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 12:40

  Anette: ja, det stemmer 🙂 tusen takk, så hyggelig!

 • Reply Tuva getnameless 8. mai 2014 at 15:38

  Åh, det hørtes fantastisk ut! varme og sol… mmm! Trenger en tur sydover jeg også:))

 • Reply Marlene 8. mai 2014 at 19:44

  Mobilsekslet ditt. Hvor har du kjøpt det?

 • Reply Ida Wulff 8. mai 2014 at 21:23

  Marlene: Glitter 🙂

 • Reply Ingrid 9. mai 2014 at 01:16

  Hei! Hvor er bandanaen din kjøpt?:)

 • Reply Cecilie 9. mai 2014 at 02:32

  Et random spørsmål kun fordi jeg bladde i arkivet ditt for å mimre i gamle blogg inlegg hehe; Har du noen kontakt med han fra «toroborgen»? 🙂

  Klem

 • Reply lise 9. mai 2014 at 08:38

  Sunwing hotell er bare helt fantastisk selv uten barn 😉 legg gjerne ut et innlegg ja om hotellet og turen..

 • Reply Ida Wulff 9. mai 2014 at 09:18

  Cecilie: hei 😀 hehe! Ikke noe særlig annet enn at vi har hverandre på Snap! Tror det er 1,5 år siden jeg hang med han sist. Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 9. mai 2014 at 09:18

  Ingrid: på Glitter 🙂

 • Reply Julie 9. mai 2014 at 09:33

  Hei Ida! Heldige du som skal til Gran Canaria, har vært der utallige ganger før! Mamma giftet seg til og med der nede i fjor. Jeg ville bare anbefale en restaurant som heter Oscar’s, den ligger helt på ytterkanten av Puerto Rico stranden. De har virkelig verdens beste biff- og pastaretter! Kos dere masse, klem fra meg 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. mai 2014 at 10:32

  Julie: tusen takk for tipset! 🙂 klem til deg!

 • Reply Eva 9. mai 2014 at 10:57

  Husker du at du for sikkert masse år siden var på Tivoli og ble «kidnappet?» 😀 Du var borte fra bloggen og det var skikkelig mye styr og leiteaksjon eller hva det nå var?? Kan du fortelle hva det egentlig var? 😀 Kom på det nå nettopp og begynte å le, what was that?! 😀

 • Reply Ida Wulff 9. mai 2014 at 11:00

  Eva: ble kidnappet av spøkelser inne i spøkelseshuset 😉

 • Reply Catherina 9. mai 2014 at 12:44

  Heldiggris!

  Jeg har nettopp skrevet et lite innlegg om en fantastisk god og enkel antioksidant-boost på bloggen min. Titt gjerne innom! Jeg legger også ut mange deilige vegetaroppskrifter etter hvert, kanskje du vil prøve ut noen av dem hvis du ønsker 🙂

  Klem

  http://www.korablogg.wordpress.com.

 • Reply tonje 9. mai 2014 at 14:11

  Åå deilig med gc tur: )og sunwing er jo helt perfekt blogg gjerne litt om gc og hotellet ønsker dere en good tur!!!!!!!! klem fra meg og du har en super blogg

 • Reply Henna 9. mai 2014 at 22:21

  Jamie xx-sleep sound. Jeg klarer ikke bestemme meg for om denne er deilig, så da må du høre den 😀 Litt sånn «sær» 🙂

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 2. desember 2023 at 15:15

  naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 10:04

  Wonderful post! We will be linking to this great article on our site.Live TV

 • Reply البث المباشر equidia 9. februar 2024 at 20:17

  There is definately a lot to find out about this subject. like all the points you made .-vox gratis streamen

 • Reply hey dudes for girls 9. mars 2024 at 20:27

  Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. – hey dudes near me

 • Reply where can i buy hoka one one shoes 14. april 2024 at 09:39

  This was beautiful Admin.hank you for your reflections.

 • Reply click for more info 7. mai 2024 at 14:29

  Congratulations on capturing such a beautiful moment! try this

 • Leave a Reply