Uncategorized

TACOTID

9. mai 2014

Først og fremst: nå er jeg ferdig med naturfag for resten av mitt liv. Aldri mer en eneste pluripotent stamcelle eller antikodon i mitt liv igjen. Jeg er så lykkelig over det! Nå mangler jeg bare en matteprøve og en matteeksamen før jeg er HELT ferdig. Kjenner veldig på at det nærmer seg slutten, det kjennes ut som sommerfugler i magen. Etter at jeg var ferdig på skolen i dag, dro jeg ut og spiste på brygga med noen søte jenter i klassen. Malin i klassen har bursdag, så det måtte feires. Så spiste vi is i sola og lo masse, før vi dro hjem og lagde taco hos meg. Nå er jeg mett og glad, og veldig sliten i hodet. Så jeg gleder meg maks til å pakke meg inn i dyne og drømmer.

4 Comments

 • Reply Hanna 10. mai 2014 at 10:37

  Gratulerer med overstått naturfag! Det var ikke favoritt faget hos meg heller på vgs, men hvem har vel det som favorittfag uansett..?

 • Reply Therese 10. mai 2014 at 17:06

  Gratulerer så mye, Ida! One down, one to go, du er kjempeflink! <3

 • Reply Ida Wulff 10. mai 2014 at 17:23

  Therese: tuusen takk søte du! <3

 • Reply Eline Kristin 10. mai 2014 at 22:22

  I dag har jeg en paraply, Ida!!

  Mennesker som ikkje kan kjøre bil når de kjører bil! Da mener jeg at den som kjører bilen bak sitter med hjertet i halsen fordi de er utenfor den hvite stripen konstant… FOLK

 • Leave a Reply