Uncategorized

VITAMINOVERDOSE OG KATT MED IQ

13. mai 2014

Altså, er det skada å bli litt rørt av alle de fine kommentarene dere skriver til meg? Tusen takk for alle fine ord på mitt forrige innlegg, det varmer virkelig. Tenk at så mange av dere har fulgt meg i flere år. Når jeg i tillegg får beskjed om at all bagasjen jeg har lempet over på bloggen har hjulpet noen gjennom en tøff ungdomstid… Daaa blir jeg litt sutrete. På den gode måten. Så takk, takk og takk igjen – dere er best. Det syns mamma også, forresten, haha ♥

Jeg våknet opp syk i dag, med feber og vondt i halsen. Ikke så rart, egentlig. Jeg har vært sløv med algene den siste uken, og i tillegg har jeg vandret rundt i tynn jakke og snust på regnværet. Min egen feil! Men det betyr jo ikke at man ikke kan prøve å gjøre noe med saken. Så etter at jeg kom hjem fra skolen i dag, ble det overdose av både det ene og det andre. Jeg har trykket i meg så mye alger og vitaminer, at hvis ikke kroppen min går i frisk-modus i løpet av natten, skjønner jeg ingenting. Regner med at en god natts søvn hjelper også. I morgen reiser jeg til Oslo igjen, så jeg krysser fingrene.

Da jeg kom på skolen i dag var det seriøst tre stykker som spurte om det gikk bra med meg, så med andre ord: ingen bilder av meg i dag.

Haha, den katten altså. Jeg så en episode av Lindsay (dokuserien til Lindsay Lohan) tidligere i dag, og satte på pause da jeg skulle ut på terrassen og henge opp klær. Da jeg kom inn igjen, hadde Bella klart å trykke på play, og lå og fulgte med på skjermen. Liker å tro at hun gjorde det bevisst…

Nam nam! Ble nok vitaminer på meg i dag i hvertfall…

29 Comments

 • Reply Jane 13. mai 2014 at 21:50

  Hvor har du kjøpt de putene, Ida? De var sykt fine! 🙂

 • Reply Anonym 13. mai 2014 at 22:04

  Hvor ser du den serien?

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2014 at 22:09

  Anonym: http://www.free-tv-video-online.me

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2014 at 22:09

  Jane: den til venstre er fra Missoni, kjøpt på Milla Boutique på House of Oslo, den til høyre er fra Lama, men den er flere år gammel 🙂

 • Reply Ingvild 13. mai 2014 at 22:19

  Haha så herlig! Digger deg

 • Reply Anne 13. mai 2014 at 23:42

  Hei 🙂

  Fulgt bloggen din i flere år, siden du jobbet på postkontoret i Tønsberg tror jeg.? Uansett, jeg har aldri sett på deg som «dårlig» på grunn av bagasjen din, heller tvert imot 🙂 Det var en venninne av meg som i utgangspunktet tipset meg om bloggen din, hun sa «Wulff er så mye mer ærlig enn alle andre bloggere, også skriver hun så bra»

  Det er inntrykket jeg også sitter igjen med, fremdeles etter mange år 🙂

  Og btw, din bagasje som vi har fått høre om, den er veldig bra! Tror du har gjort mye mindre dumt enn resten av oss:-) Selv må jeg si at jeg setter pris på at du har delt litt, og vist at du er et normalt menneske du også:)

 • Reply Marlene Nilsen 14. mai 2014 at 00:10

  haha , jeg digger Bella 😀

 • Reply Charlotte 14. mai 2014 at 09:46

  Haha katta di er så søt! – hva synes du om Lindsayserien? Jeg klarer ikke helt å sette fingern på serien, det er noe som skurrer 😛

  Tror det er en typisk «vi-ønsker-vår-sykdom» ute og går. Har selv feber og halsvondt på grunn av for lte klær..!

  God bedring Ida =)

 • Reply Ida Wulff 14. mai 2014 at 09:55

  Charlotte: jeg får vondt av henne, men samtidig føler jeg ikke at hun er oppriktig i serien, hun tar seg veldig sammen. Kjenner jeg er veldig glad for at jeg ikke er i hennes sko. Dessuten er det bare kjempekræsj mellom L og produksjonen personlig, de hater jo hverandre. Da blir det nok vanskelig å lage noe nært og ekte på skjermen. God bedring til deg også 🙂

 • Reply Therese 14. mai 2014 at 11:25

  Hahaha, Bella er den kuleste katten <3

 • Reply Maja 14. mai 2014 at 13:47

  utrolig flott bilder:)

 • Reply Ingrid 14. mai 2014 at 16:31

  Hvor har du kjøpt glassene dine? De hadde passet perfekt til noen skåler jeg har =) du er foressten en av de bedre bloggerne, de fleste stikker jeg bare innom og ser på bilder, mens hos deg leser jeg alltid hva du har skrevet for du er bare så utrolig flink til å skrive! =)

 • Reply Ida Elise 14. mai 2014 at 19:28

  Hahaha, for en søt katt! Hvor har du forresten kjøpt marmor brettet/fjølen? haha, aner ikke hva jeg skal kalle det.. Kjempefint i hvertfall 🙂

 • Reply Ane 14. mai 2014 at 19:44

  God bedring til deg, fineste Ida 🙂

 • Reply SA 14. mai 2014 at 20:03

  Ang. Din forrige post.

  Jeg er faktisk voksen, 40 år (gammel i dine øyne), og dette skal jeg si deg:

  Du er bare fryktelig søt, og jeg har mange ganger kjent meg igjen i blogg innleggene dine ( ting jeg selv gjorde da jeg var ung) og sittet her og ledd godt bl.a av din selvironi som mange bloggere ikke har. Du skal aldri skamme deg eller være flau for noe du har skrevet tidligere, det var viktig for deg akkurat da…. Jeg har aldri lest et av innleggene dine og tenkt at «DET burde hun holdt for seg selv» og det skal jeg love deg at jeg har tenkt da jeg har lest andre blogger.

  Stå på du Ida, og fortsett med dine flotte innlegg, husk du underholder en 40 år gammel kjerring med bloggen din….. Som om DET var målet ditt liksom 😊

  Ha en strålende flott sommer👍

 • Reply Ester Mariell 14. mai 2014 at 23:32

  hvor har du kjøpt det «cocktail»-glasset? 😀 jeg er på jakt etter akkurat den størrelsen, men finner det ingen steder! btw; vitaminbomben var utrolig fristende!!

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2014 at 12:43

  Ester Mariell: Hei! Jeg har fått det i gave, så aner dessverre ikke 🙁 Men det står «Bohemia» på klistremerkene som var på klasset hvis det kan hjelpe deg 😀

 • Reply Ane 15. mai 2014 at 12:46

  Hvor ser du «Lindsay? 🙂

 • Reply Karinas blogg om vita studentklänningar 19. mai 2014 at 01:53

  ÅÅÅÅÅÅ vad fin katt!! 🙂

 • Reply Life by Lea reiff 19. mai 2014 at 18:02

  Den fruk salaten så iherdig god ut, må prøves!

 • Reply Julie 22. mai 2014 at 10:44

  Bella er så nydelig! Elsker å lese om hun

 • Reply Lea 24. mai 2014 at 21:15

  Hvordan rase er katten din? Den er sykt søt!!!!

 • Reply Ida Wulff 25. mai 2014 at 00:36

  Lea: hun er perser 🙂

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 2. desember 2023 at 15:01

  Thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet someone with a little originality!

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 09:48

  Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website.Live TV

 • Reply watch horse racing live 9. februar 2024 at 20:00

  This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place .-kitchen impossible stream

 • Reply hot deals 22. februar 2024 at 15:37

  Great information shared.eally enjoyed reading this post thank you author for sharing this post.Cat Harness and Leash Set for Walking Escape Proof Kitten Adjustable Small Large Lightweight Soft Vest Harness and Leash(Medium Green) – Hot Deals

 • Reply kids hey dude shoes 29. februar 2024 at 16:04

  I appreciate you sharing this blog post.hanks Again. – hey dudes mens

 • Reply jordan air jordan 1 high 14. april 2024 at 09:22

  A big thank you for your blog.Really looking forward to read more.

 • Leave a Reply