Uncategorized

PAKKET OG KLAR

15. mai 2014

Da var jeg pakket og klar, og som vanlig er kofferten fylt til randen selv om jeg bare skal være borte i tre netter. Nå skal jeg først på skolen og ha matteprøve, i dag er faktisk min siste undervisningsdag. Tror ikke helt jeg har forstått det, men det er fantastisk. Etter i dag har jeg kun en matteeksamen igjen, og den er i slutten av mai. Hello freedom!

I kveld sjekker jeg inn på hotell med Kjetil. Vi skal drikke vin og kose oss, før vi skal på Styleconnection Launch Party. Noen av dere som skal dit?

Nå må jeg skynde meg på skolen, vi blogges senere men mest sannsynlig i morgen ♥

24 Comments

 • Reply Kristi Pedersen 15. mai 2014 at 12:41

  åh, så gøy! 😀 kos deg veeeeeldig masse 🙂 ha en fiiin dag videre <3

 • Reply Marlene Nilsen 15. mai 2014 at 12:47

  Lykke til med prøven 😀 Og godt å høre at du skal på lanseringsfesten ikveld Ida ! 🙂 kos deg masse !

 • Reply Karina Jørgensen 15. mai 2014 at 13:58

  Jeg skal dit! Ser ut som det kan bli en super kveld 🙂

 • Reply Nicole 15. mai 2014 at 14:47

  Så deilig at du er ferdig! Lykke til med prøven, og kos deg masse på fest!

 • Reply kine 15. mai 2014 at 15:55

  Ida! Dette har egentlig ingenting med dette innlegget å gjøre, men skriver det her fordi jeg har så lyst til at du skal lese det, vil ikke at det skal bli borte i alle de andre kommentarene… Vet ikke helt hva jeg hadde tenkt til å skrive heller, ville bare prøve å få deg til å gi slipp på litt av angsten! Som jente så tror jeg vi alle har litt av den angsten uansett, men du som ganske kjent norsk «rosablogger» (er det fortsatt lov å si? ikke banneord? no?)har nok kjent det ekstra godt på kroppen. Men jeg vil også gi deg skryt nettopp for alt du har delt! Jeg kan med hånden på hjetet GARANTERE at vi hadde blitt perlevenner, fordi jeg ser så mye av meg selv i deg. Det er tilfeller jeg leser innlegg på bloggen din og ler så jeg fysisk detter av stolen, og andre ganger jeg river meg i håret, enten fordi jeg er engasjert og så ekstremt enig i det du sier, eller fordi jeg har lyst til å filleriste deg fordi jeg syns du gjør noe teit, som man kun gjør med gode venninner.

  Lover at det ikke har skjedd så mange ganger da:)

  Jeg så deg forresten på HM i bogstadbveien for en lang, lang tid tilbake, og husker jeg tok meg selv i å nesten si hei til deg, kun fordi ansiktet ditt var så kjent at jeg tenkte at du var en venninne. Men teit som jeg er sa jeg ikke hei, fordi jeg ikke ville plage deg, og fordi jeg tenkte at du sikkert bare syns jeg var en teit bloggleser osm følte jeg hadde rett til å gå opp og snakke til deg, kun fordi jeg leser bloggen din. Men jeg skjønner jo at du ikke hadde tenkt sånn! mest sannsynlig syns du nok det hadde vært hyggelig… 🙂 men på samme måte som du tror vi dømmer deg, trodde jeg at du ville dømt meg. Så gi deg selv en liten pause. Det er utrolig mange norske jenter som ser litt av seg selv i deg, og du får nok mer blikk av beundring og fascinasjon enn av dømming, skal du se.

  Tenk på det sånn; de venninne du har som er seg selv, fullt og helt, som gir av seg selv og som er dønn ærlige, hva syns du om dem? Det er jo de vi liker! og det er derfor vi liker deg:) ikke noe sjås og fjas (eller, jo, men på en deilig måte), ærlig og oppriktig, også ganske klokt.

  Håper ikke det bare ble kjedelig å lese, måtte bare få sagt det:)

  Lov meg at du prøver å jobbe litt med den «angsten»! Når du føler på det, prøv å skift fokus. Jeg tror jeg kom over bloggen din etter et tips fra en venninnne, fra tiden blogging ikke var stort i norge i det hele tatt. Tror første gangene jeg var innom blogggen var da du akkurat hadde flyttet til oslo :O Husker du skrev historier om ganger du hadde gått på Deli, gjerne etter en fuktig kveld, der du plutselig så strømpebuksa henge halvveis ut av jakkeermet. HAHA.

  Jeg har vært fast leser siden, og kommer til å fortsette slik til den dagen du slutter.

  Jaja, dett var dett! Klem fra Kine, 25, Oslo. Så vet du det 🙂

 • Reply anonym 15. mai 2014 at 16:18

  Kos deg i Oslo!! 🙂

  Lurer på om vinneren av shaikonkurransen og den vesken er kåret?? 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2014 at 16:21

  anonym: takk for det 🙂 ja, vinneren er kåret og skal være kontaktet!

 • Reply Kamilla 15. mai 2014 at 20:35

  Hei!

  Jeg har tenkt litt på ditt tidligere innlegg hvor du skriver at du får «angst» av hva du har lagt ut på nettet i begynnelsen av bloggperioden. Jeg synes ikke du skal tenke så mye over det. Det er HELT normalt å være mer opptatt av å mene og si mye om andre mennesker, og generelt ha en mindre bra oppførsel den delen av livet. Ikke stress, jeg har fulgt deg siden caffe latte- perioden og den måten du viser deg på nå stryker lett over hva du eventuelt sa/skrev da. Stå på med blogg, skole og alt! Du fikser det, lett! Dessuten hadde det vært superkjekt å se deg i en intervju eller lignende 😉 Se på det som en utfordring 🙂

 • Reply Emilie 15. mai 2014 at 22:04

  Hvor er skoene fra?:)

 • Reply Vibeken 15. mai 2014 at 22:05

  Hei,

  Liker veldig godt bloggen din :-).

  Lurer sånn på hvor jeg får tak i den lekre hvite clutchen med preget skrift på. Jeg har hørt den er fra Zara, men når jeg sjekker nettsiden finnes den bare i blå og gul. Er det lenge siden du kjøpte din?

 • Reply Ingvild 15. mai 2014 at 22:46

  Hei! Tenkte bare å hoppe innom å si at på innlegget ditt om sminke, du ser SÅ mye finere ut uten så utrolig mye vippeextensions.. du sier vippene er på halv tolv i innlegget, men det ser mye mer naturlig ut, til tross for at du har vipper på.

  Så deg i byen en dag, og med så mye vipper får man et veldig tungt og sløvt blikk. Har sett det samme på Sophie Elise, øynene klarer jo omtrent ikke holde seg oppe på grunn av tyngden fra vippene, og øynene blir så små. Ikke så lett å se selv når man står klint oppi et speil eller tar flotte selfies med oppsærrede øyne. 🙂

 • Reply Anonym 15. mai 2014 at 23:13

  Hvor kommer de skoene fra? Looove

 • Reply Michael 16. mai 2014 at 16:23

  Jeg skal ikke ditt, men håper du skal på et et Rica hotells siden jobber på Rica. Trenger du hotelltips så sjekk ut min blogg.

 • Reply Marlene 16. mai 2014 at 17:49

  Ja jeg var der og snakket med deg innpå toalettet for å si at den ene båsen var ledig 😛 Hehe

 • Reply Anonym 16. mai 2014 at 23:27

  Kos dere masse! ❤️❤️

 • Reply Ida Wulff 19. mai 2014 at 14:35

  Vibeken: jeg kjøpte min i påskeferien, på Gran Canaria på Zara der 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. mai 2014 at 14:36

  Anonym: fra Blink 🙂

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 2. desember 2023 at 14:58

  Nice post. I learn something totally new and challenging on websites

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 09:46

  But wanna say that this really is quite helpful Thanks for taking your time to write this.Live TV

 • Reply tv8 canlı izle canlı yayın 9. februar 2024 at 19:58

  Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website.-vox live stream kostenlos ohne anmeldung

 • Reply hey dudes for women 29. februar 2024 at 16:00

  This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place . – womens hey dudes

 • Reply air jordan 1 womens 14. april 2024 at 09:20

  Good article with great ideas! Thank you for this important article.

 • Reply click resources 7. mai 2024 at 14:08

  I’m taking notes of the information you shared, thank you! see this here

 • Leave a Reply