Reise

ALT MAN EGENTLIG TRENGER…

30. mai 2014

… er gode mennesker, gode samtaler og god mat. Vi kom nettopp hjem fra El Cenador, en restaurant som jeg har vært mye på med familien. Vi har vært litt misfornøyd der i det siste, men det er en ting som alltid er mer enn godt; solo mio al sal. Saltinnbakt indrefilet som man steker selv, på en type raklett. Og så sangria da, så klart.

En haug av mat og en liter sangria, Kristina og jeg har kost oss gløgg i kveld. Sorry, jeg blir så dårlig når folk bruker ordet «gløgg» om annet enn den drikken man lager rundt juletider, men jeg fant ikke noe bedre ord akkurat nå. Å spise og prate mens timene flyr avgårde, det finnes ikke noe bedre. Bortsett fra snus – snus er bedre enn alt, men jeg har jo sluttet å snuse.

Nå gleder jeg meg helt sykt til å krype opp i den deilige hotellsenga og sove. Og, forresten! Både Kristina og jeg får kommentarer om at vi må merke innleggene våre som reklame, men denne turen er ikke sponset så derfor er innleggene ikke merket 🙂

14 Comments

 • Reply E 30. mai 2014 at 01:03

  Hva er navnet på hotellet dere bor på? 🙂

 • Reply bedreviter 30. mai 2014 at 03:32

  Glugg Ida, gløgg drikker man til jul som du sier. Solstikk eller litt for god sangria? 😉

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2014 at 09:56

  bedreviter: nei, da har jeg bare alltid sagt feil, så det blir stående 😉

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2014 at 09:56

  E: det heter Sunwing Resort 🙂

 • Reply Nicole 30. mai 2014 at 11:08

  Maten ser helt himmelsk ut! Kos deg masse videre på ferien din!

 • Reply Jorunn 30. mai 2014 at 13:20

  Etter å ha bodd i Spania et år er det lite jeg savner mer en den gode sangriaen. mmm. kos deg! Hilsen fast bloggleser!!

 • Reply Susanne 30. mai 2014 at 14:50

  Håper dere koser dere masse på Gran Canaria! Anbefaler forresten Fusion resturant i Arguineguin (ser ut som det er der dere bor?) Veldig god thai/vietnamesisk mat, hvis dere liker det! 🙂

 • Reply Anonym 30. mai 2014 at 17:05

  Flybillettene deres er vel sponset?

 • Reply Kamilla 30. mai 2014 at 18:36

  Hvis dere tilfeldigvis skal ta en utflukt til Mogan, vil jeg bare tipse dere om den fantastiske restauranten Casito Mediterraneo! Dere måå bare dra dit, jeg drømmer fortsatt om det andebrystet og den spesielle creme bruleen..og tapasen, paella og baracuda! Listen er lang, haha.(sikler bare ved tanken…;)Ønsker dere en fantastisk ferie, dere er begge mine favorittbloggere! Heier på dere:D

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2014 at 18:46

  Anonym: nei, da hadde vi vel i det minste skrevet og lagt ut bilder fra flyturen 😉

 • Reply karianne 30. mai 2014 at 21:16

  Er det resturanten som er litt opp for havne i puerto rico? Med en matbutikk rett under? Isåfall bodde jeg rett ved i fjor sommer og spiste der et par ganger, var utrolig godt og deilig å ikke spise midt i sentrum av puerto rico med nordmenn på alle kanter 😛 håper dere koser dere masse på tur=)

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2014 at 23:15

  karianne: jaa, det stemmer, utrolig digg mat! 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2014 at 23:15

  Kamilla: tuuusen takk for tips! 🙂 Får se om vi kommer oss til Mogan, det er så nydelig der!

 • Reply kristian 31. mai 2014 at 09:07

  Fin blogg! 😀 ta en tur innom http://conamee.com tror du kommer til å like den!

 • Leave a Reply