Nybygg, hjem & interiør

LAG ET MOODBOARD: VINN MAGISK REISE

30. mai 2014

Annonse

God morgen fra paradis! ♥

I dag skal jeg dele en utrolig morsom konkurranse med dere, ble så hektet på konseptet at jeg har deltatt selv to ganger allerede.

Norges største fargehandel Fargerike, arrangerer en stor design-konkurranse. Du kan vinne en eksklusiv reise til magiske Lofoten, og du deltar ved å lage et moodboard som viser hvordan du ville fargesatt en rorbu. Vinnerens moodboard vil faktisk bli brukt i oppussingen av en rorbu i Lofoten, og du får ta med deg en venn og overnatte i egendesignet rorbu. Hvor gøy er ikke det?! Høres ut som et skikkelig eventyr, spør du meg.

♥ Her er mitt bidrag nr 1. Det heter Hasmark , og jeg har latt meg inspirere av Danmark og sommerhuset til familien i Hasmark. Fargene i paletten heter dus sommerhimmel, mellomblå, isblå, bølgeskvulp, salongblå, skyfri himmel og salongblå. Les mer her.

♥ Her er moodboard nr 2, det heter Girls Only og er inspirert av sommer, pasteller og jentene ting. Fargene jeg har lagt i paletten heter kirsebærblomst, drøm, isbit med lavendel, Stella, stemor og fiol. Les mer her.

Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg skal lage flere moodboards, og at jeg skal male noen vegger når jeg kommer hjem. Ble kjempeinspirert av denne moodboard-appen, er veldig oversiktlig og lett å få et bilde av hvilke farger og elementer som passer sammen.

SLIK DELTAR DU:

♥ 1. Gå inn på Eventyrlige Fargerike sin side her

♥ 2. Trykk på «lag moodboard» øverst på siden, og deretter på bibliotek til høyre for å få opp elementene du kan bruke i ditt moodboard. Til venstre finnes det en hjelpemeny hvis du lurer på noe. 

♥ 3. Legg til de fargene og elementene du ønsker i ditt moodboard. Du kan gjerne lage flere moodboards, men husk å trykke på «send inn» når de er ferdig.

♥ 4. Del gjerne moodboardet ditt med venner, slik at de kan stemme på deg. Det vanker ukentlige premier, og de går til dem med flest stemmer. 

Masse lykke til i konkurransen 🙂 Nå skal jeg komme meg ut i sola, vi blogges senere i dag!

1 Comment

  • Reply sklep 12. mars 2024 at 15:57

    Wow, incredible weblog layout! How lengthy have you been blogging
    for? you make running a blog glance easy. The whole look of your website is fantastic, as well as
    the content material! You can see similar here sklep online

  • Leave a Reply