Reise

HIMNO DE CANARIAS

31. mai 2014

I går kveld feiret vi Kanariøyene sin nasjonaldag med sushi. Vi burde kanskje slått til med spansk tapas? Men det var sushi som fristet, så vi dro på Sushimex på Meloneras. Veldig fint å sitte og se utover havet mens man spiser, og sushien var veldig god. Tror aldri jeg har spist så mye sushi som jeg gjorde i går! 

Dere har sett på Costa Del Kongsvik, ikke sant? Vi bor jo på det hotellet de spilte inn serien på, og det kan virke som om Kristina lever seg inn i rollefiguren Birgitte. Det gjør meg til Thorvald, som sitter på sidelinjen og rødmer. I dag hadde vi bestilt en litt spicy forrett, det ble smertefullt for K. Som de fleste kanskje vet, skal man drikke melk når man har spist noe som er for sterkt.

♥ Kristina: Can I have some milk?♥ Servitør: Why?♥ Kristina: Cause its so FUCKING strong!!!

Jeg dør, det var et par hoder på restauranten som snudde seg, der selveste «Birgitte» satt og dyppet leppa i melk. Herregud, som vi har ledd på denne turen. Blir alt for mange interne Costa Del Kongsvik-vitser, jeg skal spare dere for alle. Jeg kan godt ta dette på nørsk…

To gamle tanter som vi er, ble det tidlig kveld på oss. Vi gjesper som to troll på slutten av dagen, blir så innmari trøtte av å være ute hele dagen. Men det er bra, for da får vi stått tidlig opp og trent om morgenen. Tro det eller ei, jeg syns det er veldig deilig! Når det er over.

Føler at jeg skriver dette på slutten av hver bloggpost, men: nå skal vi ut i solen!

17 Comments

 • Reply Elisabeth 31. mai 2014 at 10:43

  Hei Ida! Må bare si at jeg elsker å lese bloggen din og Kristina nå når dere er i GC! Ska dit i sommer(som sikkert mange andre av leserene dine skal) og dere to gir meg mange resturang tips, keep up the good work! Virker som dere koser dere mye, hils Kristine:-)

  Klem

  Elisabeth

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2014 at 10:51

  Elisabeth: så bra du syns det! God tur til Gran Canaria 😀 klem

 • Reply Nicole 31. mai 2014 at 10:54

  Haha, Costa del Kongsvik er jo bare utrolig genialt, så jeg forstår veldig godt dere ikke klarer å spare dere for vitsene 😀

 • Reply S 31. mai 2014 at 20:42

  Spicy vel, ikke strong? Skikkelig norskengelsk 😉

 • Reply Amalie 31. mai 2014 at 22:41

  Haha, ler meg ihel! Comboen av dere to i lag er jo bare helt uslåelig!

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2014 at 22:52

  S: spicy hadde blitt helt feil ord

 • Reply Isabelle 1. juni 2014 at 01:40

  Ida, hjelp!

  Skal booke sydentur i august for meg og kjæresten. Det kan ikke være så veldig dyrt, så jeg er klar for å ta det litt som det kommer. MEN, de billigste turene jeg finner er til Tyrkia, og der var vi på tur i fjor, da han fikk det i bursdagsgave. Jeg har ikke så veldig lyst tilbake i år igjen. Vi har tittet på Hellas, men syns jeg stort sett bare finner hotell for familier. Så finner jeg noen hotell på Amadores nå. Kan du si noe om området rundt? Vi er et par i begynnelsen-midten av tjueårene, liker lange late dager på stranden, god mat og drikke. Er så redd for at Mallorca, Gran Canaria etc er så «utrygt» om sommeren, i forhold til været. Har du noen meninger her?

 • Reply Kristian 1. juni 2014 at 08:36

  Liker bloggen din 😀 besøk http://conamee.com tipper du finner noe i din stil der 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2014 at 10:25

  Isabelle: Vi skulle ønske vi bodde i Amadores-området nå, for det er jo der man er dagen lang, på den fine stranden der. På Amadores er det mange restauranter, Beach club, spa, minigolf og den beste stranden. Det er bare korte taxiturer til puerto Rico/Arguineguin osv. God tur! 🙂

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 2. desember 2023 at 14:31

  I really like reading through a post that can make men and women think. Also thank you for allowing me to comment!

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 08:36

  lso thank you for allowing me to comment!.Live TV

 • Reply kanal d online free live 9. februar 2024 at 18:51

  This was beautiful Admin.hank you for your reflections.-vox life

 • Reply hey dude shoes for women 28. februar 2024 at 13:28

  Some really excellent info I look forward to the continuation. – womens hey dude shoes

 • Reply Shoe Palace 26. mars 2024 at 06:35

  Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Shoe Palace

 • Reply air jordan shoes air jordan 1mid 14. april 2024 at 08:07

  I really like reading through a post that can make men and women think.

 • Reply visit 7. mai 2024 at 11:19

  It would be wonderful to be in such a beautiful place! Visit Website

 • Leave a Reply