Uncategorized

KAFFEKOS OG VIPPETILBUD

6. juni 2014

I dag sov jeg lengre enn hva jeg har godt av, er det bare jeg som blir helt utmattet av å fly? Har ikke noe å si om det er en times flytur eller seks, jeg blir helt utmattet uansett.

Så da jeg først fikk startet dagen, dro jeg på kafé med Kalle – når du ikke har sett en god venninne på tre uker, er det mye som skal fortelles, diskuteres og analyeres. Nå skal jeg straks begynne å gjøre meg klar til avslutningsfest med klassen. Kjenner at jeg ikke er helt klar for fest, men det hjelper vel hvis jeg tar meg et glass vin mens babyhårene dresseres og posene under øynene temmes.

Som overskriften lover, skal dere få et VIPPETILBUD i dag ♥ Ettersom jeg har et samarbeid med Neglhuset er det veldig mange som etterlyser rabatter etc, og nå er det endelig et tilbud på menyen. 

Tilbudet gjelder for classic vippeextensions (mine favoritter), og for dere er prisen 1400 kroner for nytt sett i hele uke 25. Vanlig pris er 2000,- så dette er en kjempebra deal. Tilbudet gjelder ikke 7D-vipper, men jeg anbefaler uansett classic vipper mer enn 7D.

Det blir veldig fort fullt, så anbefaler å booke asap hvis du vil være vippefin til sommeren. Ring eller send SMS til 458 33 166 for å få time 🙂

Neglhuset er best på vipper, det er helt tragisk hvor mange som er ræva på å legge vipper men gjør det likevel. Ser mange gå rundt med vipper som står til alle kanter og med limrester, ikke bra. Husk at dårlige vipper kan ødelegge vippene deres for alltid, så vær forsiktig med hvor dere går hen. Hilsen en som har hatt vipper sammenhengende i 3-4 år uten å ødelegge sine egne. //Sponset behandling

Nå kaller sminkeskrinet og vinglasset, hei og hå!

8 Comments

 • Reply Kamilla Haaland 6. juni 2014 at 19:08

  Kos deg i kveld!

 • Reply Moi 6. juni 2014 at 19:55

  Ødelegges for alltid? De skiftes ut hver 6 uke, så kommer alltid nye 🙂 så for alltid blir ikke mer enn 5-6 uker 🙂 men ja, mye dårlig der ute.. Og de nye vippene kan jo ta lenger tid å komme ut! Dine er utrolig fine da 🙂

 • Reply Silje 7. juni 2014 at 01:27

  Du er så vakker altså! Kos deg på fest 🙂

 • Reply Julie L 7. juni 2014 at 17:18

  Hei! Kommer det noen paraplyer snart? 😀 syns de er hysterisk morsomme, og det er så lenge siden sist!

  Klem!

 • Reply Stine 7. juni 2014 at 19:12

  Hvor lang tid varer vippene før man «må» sette på nye eller fjerne de? Og hva koster det å fylle på? 😊

 • Reply Silje 9. juni 2014 at 10:40

  Du er utrolig fin og pen! Elsker bloggen din<3

  Håper du har det fint på fest og at du har det veldig gøy.

  Vis du kunne ha skjekket bloggen min hadde det hvert supergøy!

  solsilje.blogg.no

 • Reply Carina Chanel 16. juni 2014 at 09:04

  Wow, du ser ut som Barbie på det ene bildet (øverst til høyre). Sjekk de vippene! Dolleyes. I love it!Du er nydelig.

 • Reply Aina 23. august 2016 at 18:44

  Hei, hva heter hun som gjør vippene dine? kjempefine

 • Leave a Reply