Reise

REISEN HJEM

6. juni 2014

Åh, det gjorde litt vondt i hjertet å reise til flyplassen. Har hatt en så innmari fin uke med Kristina, det er sjeldent å finne en så perfekt reisepartner. Vi har samme dårlige humor, vi liker den samme maten, vi har nogenlunde samme døgnrytme, vi jobber med det samme og det igjen leder til at vi forstår hverandre på områder hvor ingen andre forstår.

Det er ikke likt meg å være sammen med en person 24 timer i døgnet i en uke, uten å bli en smule lei. Men mission completed, jeg vurderte å pakke med meg K i kofferten og ta henne med til Tønsberg. Hjerte av gull og humor som en lastebilsjåfør – skulle vært flere slike kvinnfolk i verden. Jeg har ledd så mye denne uken at jeg er sliten i kjeven, og det har faktisk skjedd flere ganger at en av oss har våknet av latterkrampe midt på natten.

PS. Jeg har faktisk irritert meg over én ting. Brunfargen til K. Har følt meg som en hvit torsk hele uken, selv om jeg overhodet ikke er det. Arg!


Vi fikk en veldig fin avslutning på turen. Siden K skulle fly til Kristiansand dagen etter, sjekket vi oss inn på en suite på Clarion Hotel Oslo Airport. De vartet opp med rødvin og sjokolade, og vi fikk dusjet av oss flyturen og lagt oss på de berømte Clarion-putene for en god nattesøvn. En veldig koselig avslutning på en veldig fin tur ♥

Det var faktisk herlig å komme inn i leiligheten hjemme også. Hadde heldigvis skrubbet den før jeg dro, så bortsett fra et par hybelkaniner var det strøkent. Så da var det bare å slenge bikiniene i vaskemaskinen, og kjøre i gang Paradise Hotel maraton. Haha, hadde tross alt en del episoder å ta igjen etter ferien. Dessuten var det finale i kveld, og jeg jublet i sofaen da rettferdigheten seiret. PH har jo vært rene ondskapens hotell i år, med mobbere, psykopater og alle slags mulige troll. Så jeg er fornøyd med utfallet!

Nå er det allerede blitt alt for sent, så jeg må bore ansiktet ned i puta og sove. Nattinatt!

13 Comments

 • Reply Sol Runesdóttir 6. juni 2014 at 05:15

  Nydelige jenter. <3

  // Sol – Min vei mot bikini fitness-scenen

 • Reply Carina Chanel 6. juni 2014 at 08:08

  søte dere er! <3 godt det hele var suksess tur!

 • Reply Reidun Beate 6. juni 2014 at 08:53

  Høres ut som dere har kost dere masse!! 🙂 Og ja, jeg er helt enig med deg angående Paradise Hotel. Bank i bordet for at rettferdigheten seiret!! 😀

 • Reply Kamilla Haaland 6. juni 2014 at 08:59

  Godt å høre at dere har kost dere 🙂

 • Reply Lilly 6. juni 2014 at 09:41

  Jeg og ble kjempefornøyd med utfallet av PH! Vet du hvem Aurora er, siden dere kommer fra samme sted?

  🙂

 • Reply marte 6. juni 2014 at 11:32

  Gleder meg til gullkorn-innlegg fra turen, som du nevnte tidligere 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2014 at 11:57

  Lilly: nei, jeg kjenner ikke Aurora 🙂

 • Reply Sandra 6. juni 2014 at 18:21

  Du er så utroliig vakker!! Redigerer du bildene dine mye, eller har du virkelig så fin hud? Har du eventuelt noen anbefalinger av sminke/hudprodukter? Du stråler!!

 • Reply k 7. juni 2014 at 00:20

  Så fin jakke! Kan jeg spørre hvor den er fra?:) er på evig jakt etter den perfekte, hvite jakke..

 • Reply Marlene Nilsen 7. juni 2014 at 11:39

  Velkommen hjem 😀

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2014 at 17:17

  k: fra Zara! 🙂

 • Reply Anonym 7. juni 2014 at 18:09

  Annonse…

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2014 at 11:31

  Anonym: nei, da hadde jeg merket det! 🙂 overnattingen er ikke sponset

 • Leave a Reply