Serietips og musikk

WHEN WE’RE FIRE

7. juni 2014

Dette må være den mest spilte sangen på min Spotify den siste tiden, jeg elsker den. Likte dere den? Bare et lite musikktips som går godt til en chill sommerkveld og solnedgang ♥

I går hadde vi avslutningsfest med klassen. Jeg drakk to flasker vin, det har jeg nok ikke gjort siden 2009. Såååå ja, jeg husker at jeg sang karaoke, holdt en liten tale kanskje og gråt en skvett fordi det var så trist at det var avslutning. Så hvis noen bare henter en gravemaskin og begynner å grave det hullet jeg trenger? Neida, ingenting er flaut med den klassen der, de er bare gøy. Og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å se noen av dem selv om skoletiden er over.

Siden jeg satt og dugget på vinglasset i hele går ble det ikke tatt et eneste bilde, sånn bortsett fra Snapchat. Kanskje like greit!

2 Comments

  • Reply Linda 7. juni 2014 at 22:24

    Haha, sorry men den sangen var grusom, haha, vi har nok helt forskjellig musikksmak 😀 måtte bare kommentere det!

  • Reply Anonym 8. juni 2014 at 17:15

    Hei ida! Benytter du deg fortsatt av PT? Hvor ofte – og hvor lenge trente du med PT? Vurderer å skaffe meg det, sliter på egenhånd :-p

  • Leave a Reply