Reise

GRAN CANARIA GUIDE

8. juni 2014

Hver gang jeg er på Gran Canaria blir jeg spurt om å lage et innlegg med tips. Nå har jeg endelig fått somlet meg til å gjøre det, så her er tips til bosteder, strender, mat og shopping. Mitt lille GC, hahaha. Håper dere som skal til Granca i sommer får litt bruk for det 🙂

♥ Hotell/beliggenhet

Mogan: Et veldig hyggelig sted på øya. Vi selger leiligheten vår i Playa Del Cura i disse dager, og jeg vet at mor og far muligens kunne vært interessert i å kjøpe noe i Mogan. Det er rett og slett Gran Canaria på sitt beste. Sjarmerende, små gater med fastboende, havneområder med fantastiske bygninger og blomster over alt, noen av de beste restaurantene på øya og en liten strand. Kanskje litt færre turister også?

Arguineguin: Arguineguin er Norge på Gran Canaria. Der ligger «Dollaråsen» hvor nordmennene har bygd upersonlige leiligheter på rekke og rad i fjellveggen, og det er heller ingen brukbar strand der. Hvis jeg skal komme med et pluss, så er det at de har en veldig bra Spar-butikk, og at min favoritt kinarestaurant ligger der. Den heter Mandarin, mer om den under spisesteder. Dessuten syns jeg det er noen gode hoteller i Arguineguin. Blant annet Dorado Beach og Sunwing Seafront. Det skal nevnes at fine strender og hyggeligere steder bare er 5 Euro unna i Taxi.

Amadores: Amadores et ideelt sted hvis man er på øya for avslapping, strand og sol. Gloria Palace som ligger på toppen er kjempefint, men de andre hotellene i nærheten har jeg ikke vært på. Amadores har helt klart den beste stranden. I tillegg finnes det Beach Club, haugevis av restauranter og… Eh, minigolf?

Playa Del Cura: Playa Del Cura har som regel vært mitt hjem på Gran Canaria, ettersom det er der vi har leilighet – inntil den blir solgt. Der skjer det overhodet ingenting, selv om det er et område i vekst. Det er helt OK strand der, som skal bygges til å bli mer som Amadores i nærmeste framtid. Det ligger også et ganske fint hotell der som heter Sunprime Riviera.

Meloneras: mitt favorittsted på hele øya. Alt er nytt og veldig fresht. Mange gode restauranter på Lopesan Boulevard, og en del fine klesbutikker. Dessuten ligger ikke det nye shoppingsenteret El Tablero særlig langt unna. Mitt favoritthotell på Meloneras er Lopesan Baobab, men det er veldig mange fine som jeg ikke har testet ut også. Puerto Rico: I Puerto Rico svømmer det over av hoteller, og det er kanskje litt billigere å bo her enn andre steder. Mye slitt og gammelt, og generelt sett høy harry-faktor. Har ingen erfaring med hoteller i Puerto Rico, men det er mange utesteder og et par gode restauranter der. Ikke det stedet jeg vil anbefale å bo, da man mest sannsynlig drukner i charterkulturen.

Anfi: Anfi-anlegget er veldig norskt, og skal være et luksuriøst sted. Likevel er det et av de stedene jeg liker minst, da stranden er overfyllt og har dårlig sand. Har aldri kost meg så lite på stranda som jeg gjorde den dagen vi lå på Anfi sist.

♥ Strender

Amadores: Amadores er den beste stranden, og faktisk den eneste jeg gidder å gå på. Det er ganske fullt i ferier og helger, men stranden er gigantisk så man finner seg alltid en plass. Langs hele stranden er det restauranter og kiosker, og i tillegg har man jo beach cluben hvor det er deilig å koble av en dag eller to. Sanden på Amadores er ganske grov (tror den er hentet fra Sahara) så den irriterer ikke i det hele tatt, noe som er viktig for meg. På Amadores lunsjer jeg som regel på Ciao Ciao (er ganske sikker på at den heter det, det er hvertfall den første restauranten til venstre for toalettene).

Anfi Del Mar: Som sagt, styr unna Anfistranden, den suger på alle måter. Dog er det den beste stranden hvis du vil kjøre vannscooter, bananbåt og den slags. Men hvis du absolutt på Anfi, kjøp deg en pizzaslice til lunsj, i den luken som ligger rett ovenfor stranden. Topp 3 pizza!

Puerto Rico: Purto Rico-stranden er også helt forferdelig, den er ikke spesielt fin og sanden sitter på deg i flere uker virker det som. Mitt eneste strandtips er faktisk Amadores.

♥ Spisesteder

La Cucina: Hadde egentlig ikke tenkt å tipse om denne, for det er bare 3 bord og for det meste lokale som kjenner til den, men la gå. Det blir sikkert lite Gran Canaria på meg framover uansett, hehe 🙂 La Cucina har som sagt bare tre bord, og holder til rett ved havnen i Mogan. Bestill reker og champignong til forrett og en pizza til hovedrett, men styr unna Panacotta til dessert. Maten er god, og prikken over i’en er den italienske kokken som står ved pizzaovnen og synger, og hans søte kone som tripper rundt med sin hjemmelagde lapp med dagens meny.

Palm Garden: ligger i Patalavaca, rett ved Arguineguin. De har veldig god biff, og man bør bestille bord på terrassen deres til et tidspunkt hvor man kan få solnedgangen til forrett.

Mandarin: kinesisk restaurant som vi fant første gang vi var på familietur til Gran Canaria, sikkert for 15 år siden. All maten smaker veldig bra, du kan spise deg stappmett for 60-100 kroner – og husk for guds skyld vårrullene! Ligger i Arguineguin.

El Cenador: El Cenador var favorittrestauranten til familien før, men de siste gangene vi har gått dit har det vært mindre bra. Men det slår aldri feil med en solo mio al sal. Og for guds skyld, spis papas arugadas med mojo ved siden av. Restauranten ligger i Puerto Rico.

SushiMex: SushiMex ligger på Meloneras, og er en ny favoritt. Prøvde den ikke nå før siste turen til GC, men da måtte vi dit flere ganger. Maten og servicen er god, men vi betalte ca 500 kroner hver da vi spiste der, og det syns jeg er litt dyrt for sushi. 

Grand Italia: Grand Italia ligger rett ved siden av SushiMex på Meloneras, der er det digg å spise både lunsj og middag. Syns de er spesielt flinke på pizza, pappa og min sin favoritt heter Diavola.

♥ ShoppingEl Tablero: El Tablero er det nyeste shoppingsenteret på Gran Canaria. Det er ganske lite, men de har Zara, Stradavarious, Pull&Bear og et par fine skobutikker. Det var også der jeg kjøpte solbrillene fra Céline, den slags varer burde man for eksempel ikke kjøpe på Puerto Rico-senteret, det kan være fake. Liker dette senteret ganske godt, det ligger ca 6 euro i taxi fra Meloneras.

Meloneras: på Meloneras er det et råttent kjøpesenter for de tyske turistene som liker å kle seg i Versace fra topp til tå, og fake vesker for de som ikke syns det er så nøye. Men utenfor senteret er det mange frittstående butikker, blant annet Mint, Mango, Macy’s, Polo, en skobutikk jeg aldri husker navnet på osv.

Atlantico Vecindario: Atlantico ligger ganske nærme flyplassen, men det er et stort og middels bra senter hvor jeg har vært mye. Men det er litt stress å ta buss dit, og taxi koster 500 kroner hver vei (pluss minus, spørs hvor du bor) så anbefales kanskje mest for de som har leiebil.

El Mirador: El Mirador ligger nesten inne i Las Palmas, så man bør eventuelt dra dit hvis man skal tilbringe en dag i Las Palmas. Det er det beste shoppingsenteret på hele øya, de har til og med Primark for de som syns at det er gøy. Hvis man har god tid ville jeg faktisk bruk en dag i Las Palmas, det er mange fine butikker i gågatene der.

Puerto Rico-senteret: styyyr unna, virkelig. Eneste ordentlige butikken de har der er Mango tror jeg, og der inne lukter det ikke særlig godt.

Kom gjerne med tips i kommentarfeltet, hvis du har noen gode GC-tips. Tipper det er flere som vil sette pris på det 🙂

53 Comments

 • Reply Sofie 8. juni 2014 at 18:30

  Anfi del mar-stranden er stappa dersom du er der i helgene eller spesielle høytidsdager som Gran Canaria feirer, men i ukedagene er det ikke fullt, da er fantastisk å ligge der;-) På hjertøya er det også helt nydelig beach club med high class solsenger og god service. Liker til å med bedre Anfistranden enn Amadores;-D

 • Reply Susanne 8. juni 2014 at 18:36

  Moro at vi har nesten de samme favorittstedene på GC! Mandarin, Grand Italia, Meloneras osv. Anfi del Mar er et helt fantastisk sted, men da må man bo der så man får oppleve leilighetene og bassengområdene, da jeg tror på at den lille stranden blir fort overfylt.

 • Reply Kathy 8. juni 2014 at 18:46

  Indisk. Happy valley på puerto rico senteret. Den mest fantastiske indiske maten!!!be eieren lage det han liker best!!

 • Reply Aurora 8. juni 2014 at 18:50

  Det er primark, new yorker og inglot i et kjøpesenter i las palmas og er mitt favoritt senter i hele gc! Anbefales å reise dit og primark på kjøpesenteret er mye bedre enn på el mirador:) anbefaler en resturant som heter rosini, den ligger i arguineguin under et hotell melllom dorado beach og sunwing. Beste matet på hele øya.

 • Reply Julie 8. juni 2014 at 18:57

  Vet ikke om du har vært på Las Arenas, men dette er et shoppingsenter som ligger i Las Palmas! Stort senter med både kjente og ukjente butikker. Også der har de primark!

  Anbefales 🙂

 • Reply Admin 8. juni 2014 at 19:46

  Så gøy!! Gran Canaria er fantastisk=)

  Som vanlig flotte bilder!!

  Er du intressert i film, spill, gadgets eller alle awsme ting på internett? Ta en titt på min blogg, da vel;)

  http://www.sniik.no

  Masse gøy for deg og dine lesere.

 • Reply Hege Johansen 8. juni 2014 at 19:57

  Laget du en Roma-guide? Husker du snakket om å lage det, men har ikke sett den, og ønsker veldig gjerne en Roma-guide:))

 • Reply Anette 8. juni 2014 at 21:58

  Vi har leilighet i Las Palmas. Bra shopping, meget fin bystrand og lite turister. Minuset med Las Palmas er at det er mindre sol enn sør på øya.

 • Reply Anonym 8. juni 2014 at 23:13

  Var det i dine foreldres leilighet du og Kristina var :)? virker som dere hadde en kjempe fin tur .

 • Reply Ksroline 8. juni 2014 at 23:38

  Supert!

  Men er det ikke et kjøpesenter i nærhet av Arguineguin? Jeg var med farmor (ja, som er en av de nordmennene med leilighet i fjellene der) for noen år siden, og da var vi på et senter som ikke var veldig langt derfra? Det syns jeg å huske at var veldig bra!

 • Reply Caroline 8. juni 2014 at 23:48

  Oi, her sto det mye rart! Uenig i mye av det som står her, og en del faktafeil. Husk at Mogan er et annet sted enn Puerto de Mogan, og de to er veldig forskjellige. Ikke stress å ta buss til Vecindario i det hele tatt. Blant mye annet.. Denne «guiden» kan være veldig villedende, dersom man ikke er kjent og innholdet tas for god fisk.

 • Reply siw 9. juni 2014 at 01:37

  Maspalomas/Playa del Ingles strendene er også kjempefine! Her kan man bare gå og gå i evigheter i sanddynene. Mye folk nærmest strandpromenaden, men hvis man gidder å gå 10 min bortover stranddynene får man så og si ligge helt for seg selv i solen!

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2014 at 11:27

  siw: men veldig mye nudister der? :p

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2014 at 11:29

  Ksroline: jo, det stemmer 🙂 men syns ikke det er noe bra – men det er riktignok lenge siden jeg har vært der

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2014 at 11:29

  Anonym: nei, vi bodde på hotell

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2014 at 11:29

  Hege Johansen: nei, beklager 🙂

 • Reply Ada 9. juni 2014 at 15:55

  Anbefaler Lun som kinesisk restaurant, ligger litt lenger borte enn spar butikken i arguineguin… Happy valley, definitivt, som noen nevner lenger oppe… Beste indiske maten!! 🙂

  Og Las Arenas som også er nevnt. Las Palmas er en kjempe fin by, gamlebyen der anbefales på det sterkeste. Både god shopping og fin sightseeing…

  Kan tenke meg dere koste dere på sunwing. Et av de bedre hotellene 🙂

 • Reply siw 9. juni 2014 at 16:35

  Nudistene holder seg på nudiststranden, har sett veeeeldig få av dem andre steder. Men er lurt å holde seg unna alt av solsenger og ting til utleie, sånn at man ikke ligger inneklemt mellom hundrevis av charterturister, evt nudister. Mye bedre å pakke en bag med håndklær, teppe og litt mat, og ikke legge seg helt ved strandkanten! 🙂

 • Reply Elise 9. juni 2014 at 17:40

  Var det aircondition på hotellet dere var på?:):)

 • Reply Anonym 9. juni 2014 at 18:00

  Fin guide, men synes dette blir i overkant overfladisk. Om man leier en bil og kjører kun ti minutter oppover i dalene kan man se kanarisk kultur på sitt beste – med de mest idylliske landsbyene man kan se for seg. Dessuten har Gran Canaria en helt fantastisk natur om man bare beveger seg litt unna de aller mest overfylte turistområdene. Selv synes jeg det er litt trist at folk kun forbinder Gran Canaria med Puerto Rico, Anfi og Meloneras, som kun er bygd for turister, for Gran Canaria har så utrolig mye mer å by på.

  Mitt beste tips er altså å leie en bil/privat sjåfør for en dag, kjøre opp i fjellene og spise lunsj på en ekte kanarisk restaurant i fjelldalen. Virkelig noe man kommer til å huske, og man tror nesten ikke på at man er i Gran Canaria når man kommer litt opp i høyden og ser hvor fantastisk (og grønn!) naturen der kan være! Det er selvfølgelig godt å dra seg på stranden, men uansett interesser tror jeg en slik dag vil være minneverdig for alle! 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2014 at 18:03

  Elise: det husker jeg faktisk ikke, men det var deilig temperatur

 • Reply Rikke 9. juni 2014 at 20:44

  Hvor har du kjøpt det hvite skjørter? 🙂

 • Reply Anonym 9. juni 2014 at 22:48

  GUD FOR EN OVERFLADISK OG LATTERLIG GUIDE.

 • Reply Eilen 9. juni 2014 at 22:59

  Kan du legge ut link til leiligheten deres som er til salgs? 🙂 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2014 at 00:55

  Eilen: den er allerede solgt 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2014 at 07:42

  Rikke: Zara 🙂

 • Reply anita 10. juni 2014 at 16:44

  Jeg bodde på palmera mar sist jeg var på amadores . Å vi bada kun på amadores beach 🙂

 • Reply Namo 10. juni 2014 at 22:31

  Hvordan er matpriser? Resturanter osv

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2014 at 23:45

  Namo: varierer jo veldig da, men litt billigere enn Norge vil jeg si 🙂

 • Reply Maren s 11. juni 2014 at 00:55

  Vet du hvor man får kjøpt ekte marc by marc j vesker på gc? skal til puerto rico snart.Tommel opp for El cenador resturant 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. juni 2014 at 00:57

  Maren s: i en butikk som heter Mint på Meloneras 🙂

 • Reply Madeleine Norrman 11. juni 2014 at 12:24

  Hahhaha, jeg må virkelig bare le av alle de som kommenterer om hvor «overfladisk» denne guiden er. Jeg tror ikke de helt skjønner hva de fleste leserne dine er ute etter. Jeg har vært på GC «hundrevis» av ganger selv og har mine favoritter rundt om kring. Men jeg setter alltid pris på tips til nye butikker og restauranter. Og jeg synes denne guiden er veldig grei for de som kanskje aldri har vært på GC før og skal dit snart. Mye av dette passer kanskje best når du er der på en jentetur, men hallo… Var ikke du der nettopp på en jentetur 😉 Jeg hadde skjønt at folk hadde vært skuffet over guiden hvis du var der på boot camp-tur eller kultur-tur, men nå var du der tross alt på jentetur og skulle lade batteriene, så da synes jeg guiden er midt i blinken 😉 <3

 • Reply maleen 12. juni 2014 at 14:02

  Så utrolig flotte og idylliske bilder! Hvor er forresten den blomstrete/fargerike bikinitrusa di fra? Setter stor pris på svar!

  mvh Malen ♥

 • Reply Shanita Fossum 12. juni 2014 at 16:56

  Synes dette var en veldig fin guide, og har selv vært på Gran Canaria flere ganger, og skal dit nå igjen om bare noen dager. Fikk mange gode ideer om hvor jeg kan reise der nede nå, og den kinarestauranten hadde jeg virkelig ikke tenkt på om du ikke hadde nevnt det! har vært på den før flere ganger, og som du sier så er det veldig god mat der! en annen restaurant som jeg kan anbefale er San Miguel i Porto Rico, veldig god mat og bra service. Men hvordan var taxi prisene på ca? 🙂

 • Reply Mamma på tur 12. juni 2014 at 20:48

  Har du noen tips om hvor en småbarnsfamilie bør reise, hvis man velger GC? Jeg vet du ikke har barn, men du har vel sett litt etter dine turer dit 🙂

  Har funnet noen turer til Amadores, funnet flotte hotell, til en ganske ok pris, men hvis det ikke er noe særlig barnevennlig, er det liten vits i å dra dit.

  Og, hvordan er prisnivået der? Sånn mtp mat/drikke 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2014 at 23:49

  Mamma på tur: det hotellet jeg bodde på nå kommer jeg GARANTERT til å dra på når jeg har små barn. Oppholdet var ikke sponset på noen måte, bare så det er sagt før jeg fortsetter. Men fikk inntrykk av at det var SYKT mye gøy å gjøre for barna, hele hotellet handlet om barn – det var nesten litt irriterende for oss uten barn, hehe 🙂 Aktiviteter hele dagen, show på kvelden, mini stars, teen idol, lekeland, barnevennlig frokost. Slik at de voksne kan få litt ferie de også. Det heter Sunwing seafront og ligger i Arguineguin. Det er 5 Euro i taxi unna den beste stranden, som faktisk er Amadores. På Amadores har de mange fine hotell, men jeg vet dessverre ikke noe om dem i forhold til barn. Men det er jo en veldig fin strand med tanke på den grove sanden, og det er aktiviteter som minigolf og tråbåter der. Heller ikke langt til andre steder hvor det skjer ting 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2014 at 23:50

  Shanita Fossum: så deilig med en Granca-tur! 🙂 Og takk for restauranttips. Taxiprisene er litt billigere enn i Norge. Fra Arguineguin til Amadores betalte vi 5-6 Euro.

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2014 at 23:51

  maleen: den er dessverre fra en random butikk på Gran Canaria! Klem <3

 • Reply Linda 13. juni 2014 at 10:32

  Hvor er solhatten fra? Kjempe lekker:-)

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2014 at 11:15

  Linda: accessorize 🙂

 • Reply Camilla 13. juni 2014 at 19:08

  Las Arenas er et fantastisk kjøpesenter i Las Palmas 😀 Det er faktisk et av de største i europa hørte jeg! Her har de alt fra Nike, Primark, Zara, New Yorker osv.. 😀

  Jeg og min samboer bodde på Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso i 3 uker når vi var i GC sist. Det er absolutt et hotell som er å anbefale da rommene er flotte, store og rene, og servicen er «over the top»! Jeg har inntrykk av at Lopesan kjeden er veldig bra da vi også har et vennepar som var utrolig fornøyde med deres tur til Lopesan sitt spa og casino hotell 😀

  Vil sammen med Ida også sterkt anbefale Grand Italia som resturant! Utrolig god mat der og ikke for dyrt. De har en kjempestor meny og vi har så og si prøvd alt på menyen og ble ikke misfornøyd en eneste gang! De har også konditori i resturanten, så kakene dems er absolutt å anbefale. De står ikke i menyen, men det er bare å spørre (og alle kelnerne prater engelsk) 😉

 • Reply Emilie 14. juni 2014 at 11:38

  Ett bra kjøpe senter på GC er Atlantico, det ligger på høyre siden av motorveien når du kjører sørover fra flyplassen. Se opp for det kjøpesenteret neste gang du er der! 🙂 Prøv også ut de andre resturantene på meloneras de er veldig gode, du må ikke glemme Cafe de Paris prøv smoothien der, heaven on earth!

 • Reply Carina 14. juni 2014 at 23:24

  kjempebra guide, Ida! Jeg har bodd på Gran Canaria og kjenner meg veldig igjen i det du skriver 🙂

 • Reply BC 8. juli 2014 at 23:36

  Que Tal er en resturant i Puerto Mogan, den er _helt_ fantastisk og super romantisk!

  Koster mer enn gjennomsnittet, men så god mat av svenske kokker og vinen passer utmerket til maten – de vet hva de gjør og det merkes på alle måter.

 • Reply Solveig 1. oktober 2014 at 23:26

  Hei! Skal snart til gran canaria selv og har tenk til å kjøpe solbrillene fra Celiné! Lurer derfor på om de er billigere der nede i forhold til Norge, og evt. hva betalte du for dem? 🙂

 • Reply Ellen 4. desember 2014 at 10:45

  ANFI stranden, der tar du feil. Lørdager har lokalbefolkningen fri og da er stranda stapp full, ellers i uka er det ikke slik. Regner med du ikke har leilighet der, så du kom på en dag «alle» hadde fri.

  Prøv en annen dag neste gang 🙂

 • Reply Silje Lyngdalen 8. januar 2015 at 23:38

  Et kjempeflott innlegg. Vi har leilighet i dette omradet og kjenner oss godt igjen i hva du beskriver her. En ting som vi har merket oss er at det er mye billigere a bestille leiebil direkte pa flyplass. Det er mange leiebilleverandorer men vi bruker alltid http://www.leiebilgrancanaria.no for best pris. Lokalstranden er som du beskriver alltid full, og er ikke spesielt fin, det finnes mye bedre strender i omradet rundt. Takker igjen for et fint innlegg.

 • Reply Karoline 14. januar 2015 at 09:39

  wow, blir veldig overraska over hvordan du fremstiller øya. Har selv bodd her i 6 år, og synes det er helt fantastisk! Du fremstiller arguineguin/puerto rico som bare harry, charter og norsk. Da har du ikke møtt menneskene som bor der, spanjolene og det hyggelige mijøet som er der. Anfi stranden som du beskriver som den verste plass på jord, altså.. hva faen? Du har sikkert bare vært der de få dagene/sesongene i året hvor det er en del folk på stranda, men det er faktisk ikke like overfyllt som du beskriver det. Lørdager er det mange lokale spanjoler, så det kan være en god del folk der. I tillegg til at du kanskje er der de dagene «alle» er der. Stranden er fantastisk på alle måter og det er kort avstand til Spa, beach club, restauranter, dagligvarebutikk og små butikker…. . I tillegg nevner du bare plassene i sør, men ikke hva som finnes i nord. Utforsk og opplev litt mer før du snakker. takk

 • Reply Susanne 28. januar 2015 at 11:51

  Puerto rico er virkilig ikke ille i det hele tatt og hverfall ikke så ille som du skal ha det te ,jeg er der vært år og stranda er kjempe fin og spise stedene har god mat og service . Ikke minst er det super hyggelige mennekser der , jeg har en del venner som er derfra . Synes du ikke burde være så neagtiv 🙂

 • Reply Andrea 1. mars 2015 at 11:08

  Det er kommet mint-butikk på Anfi del mar også, så trenger man ikke å dra helt til meloneras 🙂

  Butikken ligger ovenfor stranden.

 • Reply Torunn 1. oktober 2015 at 11:25

  Anfi, anbefales utenfor sesongen. En nydelig strand som godt kan sammenlignes med Amadores. Høyt over de andre strendene. Tex Mex ligger rett bak med nydelig mat for alle og hyggelig betjening. En grei Sparbutikk like ved. Minibank finner du i 10etc på strandhotellet like ved 😄🌅god tur, kan sterkt anbefales. Ikke glem happy hour i restauranten hvor båte går inn.

 • Reply Charlotte 17. januar 2016 at 22:00

  Jeg har laget en GC guide som dere kan se på 🙂

  http://charlottemadelen.blogg.no/1452958922_gran_canaria_guide.html

 • Reply kf flange manufacturer 25. mars 2024 at 10:26

  I think this is a real great article.Thanks Again.

 • Leave a Reply