Uncategorized

PUT ON A SMILE

9. juni 2014

Hei og hopp ♥

I skrivende øyeblikk er jeg på vei til Oslo, skal som sagt besøke lillebror i hans nye leilighet. Gleder meg til å komme meg ut av leiligheten nå, føler at jeg har sittet her og deppet i flere dager nå.

Er litt lei meg blant annet fordi jeg føler at jeg ikke kan ha Bella her lengre. Det virker ikke som hun trives i leiligheten min, og jeg tør ikke tenke på hvor ensom hun blir når jeg skal begynne å pendle. Men jeg syns det er veldig vanskelig å skulle gi henne bort. Samtidig kjennes det nesten som dyreplaging å henne her, det virker som hun trenger større plass og mer selskap…. Aaaarg, det gjør vondt i hjertet, men jeg må hvertfall snart finne ut hva jeg skal gjøre med henne. Det plager meg skikkelig 🙁 

Men nå skal jeg legge deppingen på hylla og bare kose meg i Oslo. Blir sikkert en tur ut og spise i kveld, og i morgen har jeg en del ærender jeg skal gjøre i byen.

Å kunne se glad ut når man ikke er det er vel kriterie nummer 1 for å være «proffblogger»? Haha. Håper alle nyter den ekstra fridagen sin! 🙂

49 Comments

 • Reply Anonym 9. juni 2014 at 17:35

  Hei. Så fin overdel du har. Hvor har du kjøpt den? 🙂

 • Reply Maria 9. juni 2014 at 17:36

  Hei

  Har du snakket med veterinæren om å bruke Feliway? som hjelper med til å skape en atmosfære av velbefinnende og ro for katten.

  Det er en oppløsning av syntetiske analoger av ansiktsferomoner som skal sprayes inne. Mange har god hjelp av dette på katter som ikke trives lenger pga feks flytting. Det er utrolig trist å måtte gi bort dyret sitt, så alle muligheter bør være forsøkt først i hvertfall. Ikke sikkert det hjelper katten særlig å bli gitt bort heller, kan fortsette å ikke trives i neste hjem og.

 • Reply Kristine 9. juni 2014 at 17:43

  Å kunne se glad ut når man ikke er det er vel likt for alle (med jobb eller ikke) 🙂 Utrolig trist at det er sånn med Bella, håper det ordner seg og at du finner en løsning! 🙂

 • Reply Karianne 9. juni 2014 at 17:47

  Vi har akkurat gitt bort lille pusen vår fordi han helt tydelig ville ha muligheten til å kunne være ute. Ordentlig trist og det føles så rart å være hjemme uten pusen som kommer for å kose, men vi fikk heldigvis gitt den til et familiemedlem så vi vet han har det bra og vi kan komme på besøk:) også er det veldig greit å kunne reise bort uten å måtte finne kattevakt, og såklart å slippe å tenke på at han er hjemme helt alene når vi er på jobb og med venner og sånt:)

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2014 at 18:03

  Karianne: åh så trist! Men heldig at det var et familiemedlem som ville ha, tror dessverre ikke at jeg er så heldig 🙁

 • Reply tiggerlilly 9. juni 2014 at 18:24

  alle har lov å være trist

 • Reply Birgitte 9. juni 2014 at 18:25

  Har bestilt time for påfyll på neglehuset nå, etter at jeg leste om det her hos deg! Bruker egentlig Pille Josep, men pga. pågangen der er det så slitsomt å få time til påfyll, går alt for lenge mellom hver gang. Er litt nervøs for å bytte salong, etter dårlig erfaring med hun som anettemarie.no anbefaler, vipper som stakk meg rundt øyet når de vokste ut og som var limt på feil. Endte med å rive av meg alle vippene og klippe av de jeg ikke fikk av!

  Neglhuset limer EN syntetisk vipp på EN av dine ekte vipper, ikkesant? Det er jo kjempeviktig ifht. når de vokser ut siden vipper vokser i forskjellig tempo. Det lugger veldig hvis man har en syntetisk vipp som sitter fast i 2 ekte vipper.. Bruker du sensitivt lim eller «vanlig»? Og har de forskjellige tykkelser? Jeg pleier å ha tykke, str 10 og 12 🙂

 • Reply Kaja 9. juni 2014 at 18:30

  uff, så trist med pusen. håper du finner en løsning på det! du ser hvertfall strålende vakker ut selv om humøret ikke er helt på topp:-)

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2014 at 18:41

  Kaja: så snilt av deg, takk! <3

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2014 at 18:44

  Birgitte: uff, det hørtes forferdelig ut! Ja, det stemmer at de limer en falsk øyevipp på en ekte øyevipp. Jeg vet faktisk ikke hva slags lim de bruker, og tykkelser kjenner jeg heller ikke til. Men lengder og forskjellig bøy har de, anbefaler deg å velge vipper med mye bøy, det syns jeg er finest. Lykke til, er 99,8% sikker på at du blir fornøyd denne gangen! 😀

 • Reply Hanne 9. juni 2014 at 18:54

  Så fin! Har vært på utkikk etter en enkel stripete topp lenge, hvor er den fra?:)

 • Reply Mathilde 9. juni 2014 at 19:08

  Sá fin du er på håret? Hva gjorde du med det?:)

 • Reply Martha 9. juni 2014 at 19:40

  Hei Ida! Du ser strålende ut!! Du bruker solpudder fra too faced, sant? Hva er isåfall navnet på nyansen? Har lest så mye bra om too faced, så tenkte jeg skulle slå til å bestille meg solpudder straks 🙂 Klem!

 • Reply Martha 9. juni 2014 at 19:59

  Og en ting til: er det glitter i solpudderet?…

 • Reply Ida 9. juni 2014 at 20:01

  Birgitte – Jeg brukte neglhuset to ganger, men det lukter forferdelig der og jeg opplevde at jobben var veldig mye dårligere utført enn på pille j som jeg bruker nå. Har en venninne som også har gått dit og moren hennes er fra samme land som de damene som jobber der og hun sa at de bare satt og snakket drit om kundene sine hele tiden. Har hørt at de snakker hele tiden, men har jo alltid antatt at de snakker om seg og sitt – det gjør det altså ikke. Styr unna 😳

 • Reply Linda Holen 9. juni 2014 at 20:06

  Du ser jo ikke bare glad ut, Ida, du GLØDER jo! Du er så fantastisk og nydelig, skulle ønske du så deg selv i mine øyne 🙂 Hvor har du kjøpt den genseren? Den kledde du skikkelig, og nå ønsker jeg meg lik, hehe.. 🙂 Stor klem fra Linda

 • Reply Linda Holen 9. juni 2014 at 20:09

  Er det denne? 🙂

  http://www.jeanpaul.no/#/kolleksjon/dame/topper/ally-stripe-top

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2014 at 20:15

  Linda Holen: min er fra Zara 🙂

 • Reply Ida 9. juni 2014 at 20:39

  Huff, håper det ordner seg med pusen. Har du vært i kontakt med veterinær? Vi har brukt både DAP-halsbånd og diffuser til veggkontakten på våre hunder når vi har flyttet, vil si at det har funka bra. Det er altså hundeversjonen av Feliway! Har du også vurdert å prøve en pus til, som selskap? Jeg vil aldri ha kun en hund igjen, man har så mye lettere samvittighet når man må la de være alene i et par timer når man veit at de er to og har selskap av hverandre..

 • Reply BellaFan#1 9. juni 2014 at 20:42

  Huff, du må ikke gi bort Bella, du må forsøke alt først i hvert fall.

  Hva med å få en katt til slik at de har hverandre? Jeg har to og det går veldig bra.

  Ellers så kan jeg anbefale feliway som hun andre over her nevnte, jeg har brukt det og det virker som det er bra.

  Har du en liten balkong? Hva med å få hjelp av

  noen til å kle inn den med litt netting slik at hun/de kan være litt ute? Med netting vil det jo heller ikke sjenere deg noe og du vil få brukt terrassen

  likevel.

  Klatremøbel og noen leker inne slik at hun får brukt seg litt?

  Sette på litt radio eller lyd når du er borte? Vet at man kan få cd’er til katter som er alene hjemme mye.

  En god egen seng som hun kan kose seg i?

  Det er et tørrfor som heter Calm som hjelper psyken og får katten mer stabil og rolig.

  Være mer flink til å lufte henne i bånd når du er hjemme slik at hun får andre impulser?

  Det er så mye som kan prøves så gjør dette for Bellas skyld, tror mye av dette vil hjelpe betraktelig. Du og Bella er jo et team.:)

  Please, keep me posted og masse lykke til:)

 • Reply ingrid (fra mh) 9. juni 2014 at 20:50

  Oppmuntringsklem til deg <3

 • Reply Ingvild 9. juni 2014 at 21:13

  Du er flott!

 • Reply Tia 9. juni 2014 at 22:22

  Fantastisk fin du er! Har du hårextensions i nå? Fra hvor? Og har du tatovert brynene dine? I så fall, igjen, hvor? 😄

 • Reply Reidun 10. juni 2014 at 00:09

  Jeg bor i Tønsberg! Midt i sentrum! Jeg melder meg gjerne frivillig til å passe på nydelige Bella <3

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2014 at 00:51

  Tia: så hyggelig! 🙂 ja, jeg har fra Hairtalk. Satt på oss Ruhs i Oslo, men finnes i hele landet. Brynene har jeg gjort hos Sol PMU i Oslo.

 • Reply Elise 10. juni 2014 at 00:57

  Kanskje det er noen pensjonister eller andre hjemmeværende som trenger selskap om dagen i nabolaget ditt? Kanskje Bella må få dagmamma 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2014 at 01:02

  Linda Holen: så søt du er, tusen takk. Genseren er fra Zara, klem til deg <3

 • Reply Anonym 10. juni 2014 at 01:15

  Kanskje foreldrene dine er villige til å ta imot katten din?

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2014 at 07:42

  Anonym: nei, det ønsker de ikke

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2014 at 07:42

  ingrid (fra mh): <3

 • Reply Ane 10. juni 2014 at 08:47

  Hei Ida! Du ser som alltid smashing ut 🙂 Nå er det bare 4 dager til vi drar til Granca som du kaller det.. Og valget falt på Puerto Mogan 🙂 Håper vi kommer til å trives der! Men jeg bare lurte på en ting.. Hvordan er det å komme seg fra Mogan til feks playa del ingles? Hvis man vil ha en pause fra solen en dag, vi har med en ettåring.. 🙂

  Håper det ordner seg med fine Bella! Ikke lett sånne ting.. 🙁

 • Reply Helene 10. juni 2014 at 09:28

  Hei 🙂 så utrolig pen du er!

  Jeg lurte på en ting! Hva bruker du av varmebeskyttende produkter til håret ditt ? 🙂

 • Reply Anonym 10. juni 2014 at 19:00

  Samme skjedde med min katt, når vi flyttet, og jeg var mer vekke. Fikk tips om å skaffe en til katt, da dette er ganske normalt for innekatter. Hun var 3år når dette skjedde:) nå er hun 5år, stråler av glede med sin «lillesøster»!

 • Reply Ane 10. juni 2014 at 22:05

  Håper det ordner seg med hunden din ♥

  Har du forresten vippeextensions nå? Er det 5D? 🙂

 • Reply Lisbeth 10. juni 2014 at 22:48

  Vis du bestemmer deg for å gi bort katten, bor jeg i Asker, rekkehus med hage:) hun kan bo her, å du kan komme på besøk når du vill;)

 • Reply Malene Emelia 10. juni 2014 at 23:32

  Flott hår og nydelig smil! 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2014 at 23:46

  Helene: jeg bruker gullsprayen fra miriam quevo, som jeg har fått av Makestyle 🙂 Har tidligere brukt en fra Joico, som jeg likte veldig godt. Rød flaske!

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2014 at 23:47

  Ane: Hei 🙂 Tusen takk! Så herlig. Et av de fineste stedene på hele øya. Det er ganske langt fra Mogan til Playa Del Ingles, se på et kart, tipper det er neesten halve øya rundt. Men går jo alltids an å finne seg en buss hvis man ikke vil bruke så mye penger på taxi. Men man trenger jo ikke dra så langt for å finne på noe moro, det er minikaruseller, uteliv og alt slikt i Puerto Rico f.eks. God tuuur! 😀

 • Reply Katrine 11. juni 2014 at 14:47

  Heisann! Du er så fiin 🙂 Syns bildene er så fine og lyse – hvordan redigerer du dem?

 • Reply Ida Wulff 11. juni 2014 at 17:18

  Katrine: tuusen takk, jeg stiller på contrast/brightness i photoshop :)))

 • Reply Ida Bianca 18. juni 2014 at 09:14

  Ida, du ser helt fantastisk ut! Du gløøøøder jo :):)

 • Reply Martine 29. juni 2014 at 03:22

  Hei Ida 🙂

  Så leit å høre om katten, skjønner at det er et vanskelig valg. Jeg har hadde også en katt hjemme i Lillestrøm i mange år, men da mamma og pappa valgte å pusse opp huset ville de ikke lenger ha katt, så de bestemte seg for å gi den bort. I august flytter jeg for meg selv til Tønsberg i en leilighet hvor det er lov med dyr, jeg tenker derfor å kjøpe meg en rasekatt som kan holde meg med selskap. For meg er katter den skjønneste skapningen som finnes, og jeg gleder meg til å få min egen igjen. Hvis deg skulle ende slik at du må gi bort/selge Bella stiller jeg mer enn gjerne opp! Det er bare å ta kontakt 🙂

  Martine506@hotmail.com

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:41

  Awesome! Its genuinely remarkable post I have got much clear idea regarding from this post

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 07:23

  I really like reading through a post that can make men and women think.Live TV

 • Reply free horse racing live 9. februar 2024 at 17:25

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav .-kabel 1 live stream

 • Reply hey dude mens shoes 28. februar 2024 at 11:04

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav . – hey dude shoes for men

 • Reply hey dude shoes for women 14. april 2024 at 06:51

  For the reason that the admin of this site is working no uncertainty very quickly it will be renowned due to its quality contents.

 • Reply Clicking Here 7. mai 2024 at 10:02

  Great post! Congratulations! learn this here now

 • Leave a Reply