Serietips og musikk

WE NEVER BELONG

15. juni 2014

Altså… Folk må slutte å introdusere fine sanger for meg når det er vin inne i bildet. Jeg blir nemlig et beist etter sangen, og nekter å høre på noe annet resten av kvelden. Sååå, folk blir kanskje litt lei. Men jeg står på mitt, og sitter gjerne med dockingstasjonen i fanget om jeg må, for at ingen skal bytte til en ny sang.

I går var det denne jeg ble hektet på. Syns den er like fin i dag, og kjenner jeg meg selv rett så har jeg nok hørt den i hjel innen uken er omme.

7 Comments

 • Reply Frida Catrin Karlsson 15. juni 2014 at 23:34

  så fiin!

 • Reply Anja 16. juni 2014 at 10:32

  Hør på crazy stupid love av Cheryl Cole. Første gangen man hører den tenker man bare «hva?!»… senere digger du den – promise!

  https://www.youtube.com/watch?v=H8tS5UQmNQM

 • Reply Anonym 16. juni 2014 at 13:16

  Hvorfor går det ikke å følge bloggen din via bloglovin? Funker bare med den gamle, idawulff.com..

 • Reply Georg 16. juni 2014 at 21:28

  Du har god musikksmak Ida, så tvihold på dockingen! Jeg hadde nok ikke kommet over denne låten med det første, men nå sitter`n 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2014 at 22:58

  Georg: så bra! 😀 hehe

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2014 at 22:59

  Anonym: hmm, det vet jeg faktisk ikke :/

 • Reply Ingvild 18. juni 2014 at 11:57

  Har hørt på denne sangen non-stop siden du posta dette innlegget! (og det blir mange ganger ettersom jeg ligger i sola på Rhodos og koser meg!) Elsker den, du har så mange gode musikktips! Tror ikke det er én sang du har anbefalt som jeg ikke har likt 🙂 Herlig!

 • Leave a Reply