Serietips og musikk

LAT FROKOST OG PALMESUS

18. juni 2014

God dag! I skrivende øyeblikk inntar jeg en veldig lat frokost. Lat frokost = null innsats, med andre ord to kokte egg som jeg nærmest trykker ned i halsen uten å tygge. Skal gå på butikken og handle inn havregrøt senere i dag, finnes vel nesten ikke bedre frokost enn det.

I dag skal jeg jobbe litt med regnskap og framtidige kampanjer, jeg har en sykt kul konkurranse til dere som kommer nå i løpet av denne uken, gled dere. Og så skal jeg planlegge litt fordi jeg fikk veldig gode nyheter her om dagen.

Da Kristina og jeg var på tur, ble vi nemlig veldig gira på Palmesus, en festival som holder til på bystranda i Kristiansand. Kristina bor jo i Kristiansand, så det kunne ikke passe bedre. Vi har snakket lenge om at jeg skal komme og besøke henne en weekend. Men så ble drømmen knust da vi fikk for oss at det var utsolgt. Men her om dagen fikk jeg altså melding av K om at billettene var i boks likevel, så jeg er SÅÅÅ happy! Gleder meg sykt mye.

Så 4. og 5. juli skal vi altså danse barbeint i sanden til live musikk av blant andre Icona Pop, Kelis, Klingande, Bernhoft, Gabrielle og Jason Derulo. Jeg som er glad i beach party av god kvalitet kan vel ikke få det bedre? ♥♥♥

Feirer med å legge ut litt Klingande, denne hører jeg fremdeles på etter at jeg oppdaget den under fjorårets sommerferie i Dubai.

Har jeg noen lesere som skal på Palmesus? Håper på å se mange av dere der! Tror det er billetter igjen enda, men det er i såfall skummelt få.

15 Comments

 • Reply christina 18. juni 2014 at 13:35

  Palmesus blir kjempebra! Når været er fint er det ikke noe bedre sted enn bystranda, og med jason derulo, kent ++ kan det jo ikke bli annet enn magisk 😀

 • Reply Karina om dejting 18. juni 2014 at 14:23

  Ååå jag hoppas verkligen jag får ledigt så jag kan gå! 🙂

 • Reply MJ 18. juni 2014 at 15:18

  Skal på palmesus 😁gleder meg som en unge! Har hørt at man helst bør ha VIP billetter for å henge på brygga der og ikke stå som sild i tønne, men satser på at det blir awsome uansett ✌️

 • Reply Dua 18. juni 2014 at 15:33

  Wæææ, da ses vi kanskje. Palmesus er helt awsome. Vært der 5-6 år på rad nå 😀

 • Reply Martyna 18. juni 2014 at 15:42

  Oh I love this song!

 • Reply Ida Wulff 18. juni 2014 at 16:22

  Dua: ååå så gøy!! 🙂 gleder meg masse!

 • Reply theresekristina 18. juni 2014 at 19:09

  Den sangen er så bra! Eg skulle egentlig på Palmesus i år, men verken tid eller penga strekke til dessverre.. Satsa stort på neste år så då må du vere der óg 🙂 Eg tippa det blir heilt amazing og er såå sjalu på bestevenninda mi som skal dit. Kos dåkke masse! 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. juni 2014 at 19:31

  theresekristina: åå, så dumt! Da får vi krysse fingrene for at vi sees der neste år 🙂 <3

 • Reply Gina 18. juni 2014 at 23:49

  Så kjekt, jeg også skal😃 aldri vært med før, så gleeder meg som en unge!

  Du må gjerne skrive en festivalguide om du får tid. Usikker på hva man går med og bør ha med osv😁😁

 • Reply maren 19. juni 2014 at 01:25

  GLED DEG!!!

 • Reply Kathrine 19. juni 2014 at 09:08

  Jeg skal 🙂 Andre året på rad, så dette blir bra!

  Var magisk i fjor (selv om line-up`n i år, for min del, ikke er optimal)

  Dere må dra ut på Kick etterpå. Men dette vet nok Kristina alt om 😉

 • Reply Martine Grorud 19. juni 2014 at 13:45

  Jeg skal også på Palmesus, det blir gøy! 🙂

 • Reply xoxo 19. juni 2014 at 14:49

  Si ifra hvis du vil sitte på til kirstiansand. Vi er to jenter på 21 år som kjører fra tønsberg torsdagen før palme.

 • Reply Ida Wulff 20. juni 2014 at 01:34

  xoxo: så utrolig hyggelig av deg å tilby! Men jeg får dessverre ikke dratt før fredag morgen. Kanskje vi sees! 🙂

 • Reply Aina 21. juni 2014 at 01:14

  Vært der tidligere, det var kjempegøy!! Får desverre ikke mulighet til å dra i år 🙁

  Kos dere masse <3

 • Leave a Reply