Uncategorized

HAPPY CAMPER

20. juni 2014

Happy camper, det er meg! Nå har jeg dratt på hyttetur med mormor og morfar. Vi har spist grillmat og sittet ute og kost oss helt til sola gikk ned. Hvor lenge jeg blir her vet jeg ikke, men det blir nok noen dager. Har store planer om å få lest litt bilteori mens jeg er her, samt å få løpt noen turer i den fine naturen her.

Jeg tråkket forresten på en veps i gresset i dag! Rakk ikke å pakke ut av bilen en gang før den lille djevelen satte brodden i meg. Herregud, så vondt. Så nå har jeg gått barbeint i gresset for siste gang.

Det er heldigvis bra nett her, så nå skal jeg straks hoppe i pysjen og sette på et par episoder av Breaking Bad. Teorien får vente til i morgen! ♥

7 Comments

 • Reply Anonym 20. juni 2014 at 22:37

  Når du har blitt stukket av en veps hjelper det å ta natron på stikket. Det er fordi vepsen sprøyter inn et surt, etsende stoff, og siden narton er basisk så nøytralisere basen syren👍😊

  (Haha, følte meg veldig nerdete nå😂😝)

 • Reply Lise 21. juni 2014 at 06:59

  Du vet det kanskje, men vil bare nevne at på noen trafikkskoler, i hvertfall Juliussen, får man et e-teorikurs når man starter opp. (Jeg tror man kan kjøpe det også, mulig det ikke er gratis nå.) Det er helt supert, med teori, småfilmer, oppgaver osv. Mye mindre tørt en boka. Jeg tok det med en gang jeg begynte, så kjøpte jeg en mnd på teoritentamen.no, og tok mange tester der. Leste bare litt i boka til slutt. Læreboka er så tørr, så det kan være godt med litt annet 😉 Anbefaler på det sterkeste å ta teorien tidlig i førerkortopplæringen, utrolig godt å ha den ferdig fort. Per på Juliussen er veldig flink, hvis du skal ta lappen på automat i Tbg:) Lykke til!

 • Reply LH 21. juni 2014 at 12:00

  Anbefaler deg å bruke proven.no og teoritentamen.no. Det er nesten garantert at du får en teoriprøve som nesten er identisk med prøvene som er på disse sidene 🙂 Teoritentamen har også et teorikurs som det er masse hjelp i. Etter jeg tok kurset, gikk jeg fra og ha 13-19 feil, til å bestå prøven med fem feil.

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2014 at 12:10

  Anonhttp://blogsoft.no/index.bd?fa=comm.list#ym: aha! Da vet jeg det til neste gang selv om det forhåpentligvis ikke skjer igjen 😀 hehe

 • Reply Cecilie 21. juni 2014 at 13:30

  Du er så fiiin <3

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2014 at 14:29

  Cecilie: <3

 • Reply Kirsten 6. juli 2014 at 20:09

  Norsjø Ferieland, finaste plassen!

 • Leave a Reply