Konkurranser

KONKURRANSE: COMPACT CLUBBING

20. juni 2014

Annonse

Dette er min compact club.

Lurer du på hva en compact club er? Philips har nettopp lansert et produkt som heter Philips M1X DJ. Det er et kombinert miksebord og høytaleranlegg med svært god lyd. Anlegget er trådløst og funker både for iPhone, iPod og iPad + Bluetooth.

Den er med andre ord perfekt for å flytte festen dit man måtte ønske – og det er det konseptet Compact Clubbing går ut på. Flytte fester fra de store arenaene til de lokale strøkene og de gjemte plassene. Så min compact club ble en veldig hyggelig bakgård i Tønsberg. En bakgård man kanskje ikke ser hvis man haster forbi, et sted hvor det serveres himmelsk god kaffe. Et sted hvor jeg gjerne skulle holdt en skikkelig fest. Ser dere det for dere? Noen vinflasker på bordene, fargelyspærer i takrenna og en DJ i hjørnet?

Philips har nå en konkurranse som går ut på å finne Norges beste compact clubs. De ønsker derfor at DU skal legge ut din compact club, rett og slett et sted du ser for deg at det kan bli god stemning. Det kan være en bakgård, en strand, på treningsstudio, en terrasse, en buss, en trikk… Det finnes egentlig ingen grenser, så lenge det kan bli til fest.

SLIK DELTAR DU I KONKURRANSEN:

♥ Knips et bilde av et sted du kunne tenke deg å lage god stemning♥ Gå inn HER♥ Trykk på «Sumbit your spot»♥ Plasser stedet ditt på kartet, last opp bildet og fyll inn info om din compact club♥ Del med venner og skaff stemmer! 

PREMIER:

En av tre finalister mottar en Philips M1X DJ, og får sponset sin idé. Den av de tre finalistene som deretter skaper mest «noise» i sosiale medier fra sin Compact Club vinner i tillegg et eget arrangement/en fest på et av de mest populære utestedene i Oslo. Dere kan lese om produktet her, det ser jo heeelt awesome ut! Tenk å ha det på terrassen i sommer. Gøy gøy!

Slik endte mitt bidrag opp med å se ut. Syns det var litt gøy at man kunne lage en spilleliste til utestedet. Jeg visste dog ikke at man skulle plassere spotten sin nøyaktig på kartet, så det endte med å bli langt ute i skogen. Men det skal selvfølgelig være i byen, haha!

Jeg har selvfølgelig deltatt i konkurransen jeg også, og min compact club døpte jeg «Flasketuten peker på». Husk å stemme på meg da, hvis dere kommer over meg på kampanjesiden til Philips! Og legg igjen link i kommentarfeltet her så jeg kan gå inn og se på deres compact clubs også! Det hadde vært gøy 🙂 Alt sammen finner dere som nevnt HER.

Lykke til i konkurransen!

6 Comments

 • Reply Ida 20. juni 2014 at 19:27

  Haha, golfbanen på Vear ligger der du har plassert nåla di. Kanskje du skulle vurdert golfparty istedenfor? Uansett et veldig kult konsept! Min stemme går til deg 🙂 Og hvor i Tønsberg ligger bakgården, forresten? Den så utrolig sjarmerende ut, men jeg kan ikke huske å ha sett den før.

  Goood helg til deg!

 • Reply Ida Wulff 20. juni 2014 at 19:57

  Ida: haha, bommet litt der kan du si! 🙂 bakgården ligger rett ved torget, det er hos Bare Barista! God helg til deg også <3

 • Reply Anonym 21. juni 2014 at 01:25

  Hæ?

 • Reply cecilie 21. juni 2014 at 16:25

  definitivt byens beste bakgård! men hva er inn de to åpne dørene rett frem? tror ikke det var der sist jeg var i byen..

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2014 at 16:43

  cecilie: så ut som de hadde en isbar der inne! 🙂

 • Reply Madelen Skare Olsen 26. juni 2014 at 00:59

  Jeg og mamma tok turen innom Bare Barista i går, så jeg kjente stedet tydelig igjen! Kjempekoselig der 🙂

 • Leave a Reply