Uncategorized

MOR OG DATTER-DAG

20. juni 2014

I dag har jeg storkost meg med mammaen min ♥ Først spiste vi middag hos meg, og så dro vi ut for å padle kajakk. Av alle ting. Det var første gang jeg prøvde det, men må innrømme at det frister til gjentakelse. Til tross for at det plutselig blåste opp til storm der ute, så fikk jeg en merkelig ro over meg av åren i vannet og vinden i håret. Utenifra så jeg sikkert ut som en gal ape som prøvde å knekke en kjepp, men teknikken kan jo ikke sitte med en gang… Det skal nevnes at jeg hadde med meg en lærer som har padlet i typ 50 år, og jeg har på følelsen at han ikke ble alt for imponert over mine ferdigheter, haha.

Etterpå dro vi på kafé – i treningstøy, mot mammas vilje. Det er ikke mye som gjør henne flau, men hun kan ikke fordra å gå rundt i treningstøy. Motsatt av meg. Jeg tenker at folk tror at jeg er sporty når jeg går rundt i treningstøy. Det er innafor, så lenge man ikke er svett så klart. Siden det var Tønsbergdagen, dro vi hjem og skiftet før vi dro på shopping. Det ble ikke så mye handling på meg, kun et gulvteppe og en kosedress. Sistnevnte kommer godt med når jeg skal på hyttetur i morgen. Her er noen bilder fra dagen:

Jeg er så sykt på overtid nå, klokken er snart to! Og jeg som liksom skal opp og jobbe i morgen tidlig, før jeg reiser på hyttetur. Tror jeg sier god natt 🙂

13 Comments

 • Reply Kamilla 20. juni 2014 at 06:21

  Hahaha, ler høyt noen ganger av innleggene dine noen ganger! Gal ape 😂

 • Reply theresekristina 20. juni 2014 at 13:01

  For ein herlig dag! Kos deg på hyttetur 🙂

 • Reply Amalie 21. juni 2014 at 21:44

  stilen din er så fin!! 🙂

 • Reply kristina 21. juni 2014 at 22:40

  Hvor har du kjøpt sandalene?:)

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2014 at 11:02

  kristina: de er fra birkenstock, kjøpte dem på zalando 🙂

 • Reply Stine 23. juni 2014 at 22:50

  åå, bare barista er så hyggelig!

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 17:56

  There is definately a lot to find out about this subject. I like all the points you made

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 07:02

  lso thank you for allowing me to comment!.<a href="https://www.toolbarqueries.google.ci/url?sa=t

 • Reply almanar live stream 9. februar 2024 at 17:05

  Definitely what a great blog and instructive posts I definitely will bookmark your site.All the Best! .-vox tv programm

 • Reply hey dudes kids 28. februar 2024 at 10:18

  Thank you for great information. look forward to the continuation. – hey dudes for kids

 • Reply air jordan air jordan 1 14. april 2024 at 06:28

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav .

 • Reply Continued 7. mai 2024 at 09:22

  Captivating moment captured here, thanks for sharing! click resources

 • Leave a Reply