Uncategorized

HVA ER SMINKE

21. juni 2014

Kjør meg to timer ut i skævven, gi meg et blekkstille vann å se på – så glemmer jeg alt om å se mennesklig ut. Floker i hår og ansikt uten sminke: det er jo livet!

I dag plaskregnet det da jeg stod opp, så jeg stod egentlig bare og trippet for å kunne løpe ut. Jeg liker å løpe i regn, men da snakker vi duskregn. Ikke regn som i at noen står på skyene og tisser meg i håret. Men jeg fikk da løpt meg en tur til slutt. Veldig deilig start på dagen 🙂

Hva syns dere om mormor sin innsats som bloggfotograf, da? Haha, når mamma tar bilder av meg, får hun ofte huden full av kjeft. Hun får skylden for dobbelthaker, lukkede øyne, dårlige vinkler, rotete bilder og lys. Hvis jeg ser ut som det lille tjukke mennesket jeg egentlig er, er det kun hennes skyld. Man skal jo ikke se liten og tjukk ut på blogg. Men! Det er vanskeligere å kjefte på mormoren sin, man kan jo nesten ikke gjøre det… Dessuten har hun gjort en ålreit innsats hittil.

Håper alle har en fin dag, her er det nok en gang duket for vafler i solskinnet ♥

16 Comments

 • Reply Astrid 21. juni 2014 at 15:14

  Hei! Har du noen tips til gode sports-bher? Jeg har prøvd mange, men finner ingen jeg blir helt fornøyd med, så er alltid på jakt etter å teste ut nye! Fortsatt god sommer!

 • Reply Victoria Hellerud 21. juni 2014 at 16:52

  Tenk å være så pen som deg… SJALU.

 • Reply camilla 21. juni 2014 at 20:10

  Flink bloggfotograf! 🙂 Ha en fin hyttetur 😀

 • Reply Anonym 21. juni 2014 at 22:14

  Kos dere på hytta 🙂 Du er så pen, Ida. Du må slutte å tro at du trenger sminke, og du har jo vippeextensions!

 • Reply Sonja 21. juni 2014 at 22:31

  Hei! Du skrev i ett innlegg at du handlet sune ting i sverige, kan du lage en oversikt over hva du handler?

 • Reply judy 22. juni 2014 at 01:08

  Hehe du er så søt og vittig!:)

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2014 at 11:03

  Sonja: hmm, tror jeg skrev at jeg skulle innom Helsekost. Der kjøper jeg blant annet Spirulina kapsler 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2014 at 11:05

  Astrid: hei! 🙂 da regner jeg med at du har prøvd alle av de mest kjente. Hva med å prøve en fra Stay In Place eller Kari Traa? Begge selges i sportsbutikker, jeg syns de er veldig bra. Men selv er jeg fornøyd med Rönisch også. God sommer til deg!

 • Reply Mariell 23. juni 2014 at 10:45

  Din mormor har gjort en god jobb vil jeg si 🙂 Kose deg på hytta. Fint å få jogget i slik natur. Ta en titt innom bloggen min om du vil. http://www.ma-bella.com

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:02

  So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really..

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 06:32

  Greetings! Very helpful advice in this particular article!Live TV

 • Reply dubai racing live tv 9. februar 2024 at 13:32

  Greetings! Very helpful advice in this particular article!-voy now

 • Reply hey dudes for men 27. februar 2024 at 08:33

  Very nice blog post. definitely love this site. – hey dude mens shoes

 • Reply air jordan 5 retro shoes 14. april 2024 at 05:54

  For the reason that the admin of this site is working no uncertainty very quickly it will be renowned due to its quality contents.

 • Reply Continued 7. mai 2024 at 08:49

  Thanks for sharing, this post is truly inspiring! find more

 • Leave a Reply