Hverdagsliv

HJEMMESPA MED STERKE BILDER

29. juni 2014

Annonse

Hjelp! Er ikke det noe av det styggeste dere har sett? Haha, jeg ble skremt da jeg så meg selv i speilet. Følte meg liksom så vel med et deilig, nedkjølt ansikt – men da jeg åpnet øynene for å se meg selv i speilet for første gang, da skvatt jeg! Men det er bare en HELT fantastisk Ice Mask, som jeg har testet for Makestyle. Ice Mask gir huden fukt og skal stramme den opp. Den inneholder C-vitamin som beskytter huden mot ytre forurensing og Aloevera som gjenoppbygger og beroliger skadet hud. Etter å ha testet masken tre ganger (det er 6 masker i en pakke) må jeg innrømme at jeg er imponert. Skal jeg være helt ærlig, så vet jeg jo ikke om den strammer opp huden, det er vanskelig for meg å se. Men gropene under øynene mine er blitt mindre synlige. Jeg er av typen som har groper under øynene uansett, trøtt eller opplagt. Men jeg syns at Ice Mask hjelper mot det. Verdt hver eneste krone, og jeg skal kjøpe nye når det er tomt.

Hjemmespa er som medisin i hverdagen min. Hvis jeg er trøtt, sliten eller i dårlig humør, liker jeg å skru av lyset på badet, tenne et Voluspa, sette på avslappende musikk og dusje i glovarmt vann helt til jeg blir lei. Og jeg føler meg alltid mye bedre etterpå. Så – hjemmespa trenger ikke å koste en krone, det blir til hva man gjør det til selv. Altså, bortsett fra at det kanskje synes på strømregningen, haha.

Likevel er det jo ekstra deilig med produkter som får en til å føle seg ekstra fresh. Denne søndagen har jeg veltet meg i hjemmespa-luksus med disse produktene: 

Maya Water Facial Mist: har sett disse sprayflaskene over alt i det siste, og da ble jeg naturligvis nysgjerrig. Maya Water er laget av rent, norsk kildevann og skal være proppfull av organiske antioxidanter. Beyoncé, Victoria Beckham og Rihanna er blant kjendisene som forguder Maya Water – og de er vel kravstore damer? Jeg konkluderer med at Maya Water nå og for alltid skal ha en fast plass i vesken min, så jeg kan spraye ansiktet mitt når som helst og hvor som helst. Den tilfører huden fuktighet, og kan brukes selv om man har på seg sminke! Hurra 🙂 Den lille er kanskje kjekkest å ha med i veska, den finner dere her
Beauté Pacifique fuktmaske: jeg har testet en hel serie med produkter fra dette merket tidligere, men har aldri anbefalt det til dere fordi det ikke var noe for meg. Jeg er av den enkle typen når det kommer til hudpleie, og når det blir for mye å holde styr på: da gir jeg opp. Likevel er det noen få produkter fra serien jeg valgte å beholde, og fuktmasken er en av dem. Det jeg liker så godt ved denne er at den kan brukes om natten. Man våkner opp med silkemyk hud morgenen etter. Deilig, deilig!
Lip Scrub fra Sarah Happ: denne har jeg anbefalt dere mange ganger, og jeg er ikke blitt mindre begeistret med tiden. Et must (før jeg oppdaget den skrubbet jeg leppene mine med tannbørsten) for meg som biter meg i leppa ved hver minste bekymring, men som ikke takler å ha tørre og sprukne lepper. Denne gang i smaken Clementine, pass på å ikke spise den opp…
Eyedews: jeg elsker Eyedews! Et godt alternaltiv til Ice Mask hvis man ikke vil ha en heldekkende maske. Noen ganger er det jo kun området under øynene som trenger oppfriskning. Her har jeg dem i kokos og grønn te, de er utrolig gode begge to. Grønn te finnes her
Nyt rabattkoden, og fin søndag til dere alle! ♥

7 Comments

 • Reply Nina 29. juni 2014 at 17:55

  Selv synes jeg hjemmespa er aller best!

  Med fotbad, hårkur, ansiktsmaske, en god skrubb, levende lys og litt Brad Paisley på dockingen er jeg i himmelen! 🙂

  Takk for rabattkode, nå kommer det noen godsaker i postkassen om ikke så lenge <3

 • Reply Lene 29. juni 2014 at 18:43

  Kan du ikke få rabatt på sunspa igjen og gjerne en video:-)

  Lene

 • Reply Linn Therese 29. juni 2014 at 20:35

  Fin søndagskveld til deg, skjønne du ❤

  Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe 🙂

  Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund her helt utrolig sliten i fingerene. Haha, jeg tuller serriøst ikke! Etter forrige innlegg kjente jeg at jeg hadde antrengt meg for at det skulle bli bra. Jeg har nemlig hatt et internt prosjekt gående i et par måneder der jeg har bestilt sommerklær fra mange forskjellige nettbutikker, og sammenlignet dem. På den måten har jeg kommer frem til den som er best både på pris, kvalitet, levering og kundeservice! 😀 For å finne ut hvem som «vant testen» kan du klikke deg inn på bloggen min, og bla ned til innlegget. Eller du kan komme direkte til det ved å klikke her: http://www.vektlofterjenta.com/2014/06/28/mitt-beste-tips-til-deg-som-vil-friske-opp-sommergarderoben-billig/ )

  ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig helg videre!

 • Reply Martine 29. juni 2014 at 22:55

  Hei❤️ først vil jeg bare si at jeg ELSKER bloggen din! Men jeg synes du har så fin hud! Kan du pils ha videoinnlegg om hvordan du renser annsiktet. For eksempel en morgen rutine? Og evt. hva slags produkter du bruker?

 • Reply minlangehistorie 29. juni 2014 at 23:58

  Å nå spørs det ikke om jeg må på noe shopping i mårra for å kjøpe ansiktsmaske og ta en lang varm dusj og ha i hårkur etterpå 🙂 tusen takk for tips <3

 • Reply anna 30. juni 2014 at 13:13

  hvordan går det med Bella? Tok du noen av rådene du fikk i innlegget om henne?

 • Reply theresekristina 1. juli 2014 at 10:47

  Jippi, mange nye produkt som skal testast 🙂

 • Leave a Reply