Hverdagsliv

OSLO, TAKK FOR NÅ

3. juli 2014

Yo, Innlegget inneholder sponsede elementer

Mitt fine, fine Oslo-hjem ♥ På Clarion Hotel Royal Christiania tar de meg alltid godt i mot, med fint rom, store myke senger og det lille ekstra. Og dermed har jeg også hatt noen veldig fine dager i Oslo. Etter Peppes-kvelden med de andre bloggerne, gikk jeg rett hjem og tappet i et bad på hotellrommet. I minibaren stod det jo hvitvin, så jeg hadde et lite vorspiel for meg selv på badet før jeg bestemte meg for at dagen var for bra for å avsluttes allerede. Så jeg fikk heldigvis med meg Naddis ut på vift, og vi koste oss og lo til langt på natt. 

Dagen etter dro vi på spa! Naddis hadde bursdag for ikke så lenge siden, så vi tok en liten feiring på Artesia Spa. Avdelingen på Majorstuen (det finnes en på Grand Hotell i Karl Johan også) er så deilig og mørk, det er som en helt egen verden under bakken kun for avslapping. N fikk facial, og jeg fikk massasje av utrolig dyktige Elisabeth. Da jeg våknet morgenen etter, følte jeg at det hadde skjedd et lite mirakel i nakken min. Som vi koste oss, med smoothie, frukt, boblebad og store deilige morgenkåper ♥

Fineste vennen min ♥

Artesia Spa har forresten et sommertilbud nå, som de ønsket at jeg skulle dele med dere. Ved booking av Artesia Facial og Artesia Classic Massage, får dere fri bruk av fasiliteter ved Artesia sine spaavdelinger. Takterrasse (på Grand), basseng, badstue, steamroom, drikke med mer. Les mer om sommerspa her 🙂

Hjemmespa er digg, men ingenting slår vel ekte spa? Artesia reddet virkelig dagen vår, vi var nokså slitne og trøtte etter den fuktige kvelden vi nettopp hadde hatt. Deilig å kunne gå ut av spaet og være et nytt menneske igjen – sånn, nesten.

I dag har jeg sittet på Olivia og spist lunsj og drukket vin med en venninne – men hun er alt for superstar og vil ikke bli blogget (hehe, neida, joda). Og i skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk på Gardermoen, og spiser en dårligere middag. Morsomt at det er like dyrt å spise noe som smaker søppel her, som å spise noe skikkelig deilig på en ordentlig restaurant. Kan de ikke bare lage noe godt, da? kjøttet smake babymat? dere tørke dere bak med salaten før dere serverer den? Arg! Straks flyr jeg til Kristiansand, hvor jeg skal besøke min kjære Kristina. Gleder meg sykt mye til å komme fram! Vi blogges fra Kristiansand.

6 Comments

 • Reply Anna 3. juli 2014 at 22:33

  Hvorfor vil du ikke svare på hvordan det går med Bella?

 • Reply Nicole 3. juli 2014 at 22:49

  Høres ut som om du har hatt noen fine dager i hovedstaden! Er helt enig i at maten på Gardermoen smaker helt grusomt. Det eneste jeg har spist der som er spiselig er rekebaguettene på utlands-avdelingen :/

 • Reply Ida Wulff 3. juli 2014 at 22:53

  Anna: Bella har det bra 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. juli 2014 at 22:53

  Nicole: æsj og fysj!

 • Reply Monica 5. juli 2014 at 00:25

  Da har dere ikke spist på monolitten, jintutter

 • Reply Anna-Nathalie 6. juli 2014 at 01:00

  Uhj det ser godt ud! Jeg skal også bo på det hotel, bare ved Folketeateret, i næste uge 😀 Glæder mig!!

 • Leave a Reply