Mat

SUNN PEPPES + BLOGGERE = SANT

3. juli 2014

Annonse

I går var jeg invitert til Peppes i Karl Johan, med disse tre flinke bloggerne. Formålet med besøket var å smake på noen av Peppes sine nyheter – hold dere fast: SUNNE nyheter. Det er blitt lansert en ny serie retter som heter Green Light, og alle rettene har 600 eller færre kalorier. Hallo! Det er jo helt fantastisk!

Og ikke nok med det, men det smaker så himla godt likevel. Ofte går det på bekostning av smaken når noe skal lages sunnere, men ikke i dette tilfellet. Green Light består av salater, sandwicher, pizza hvor halve porsjonen er salat, og dessert. Vi smakte så å si på alt, så dere kan tro vi trillet ut derifra da kvelden var over.

Green Light er utviklet i samarbeid med ernæringsfysiologer, og i flere av rettene får man dekket sitt «5 om dagen»-behov. Klarer ikke helt å komme over at alle rettene var under 600 kalorier, for det føltes ikke slik. Dere kan se alle rettene i Green Light serien her, og der kan dere også se næringsinnholdet. Jeg klarer ikke å velge en favoritt, men jeg kan nevne flere: Chicken, Bacon & Avocado Sandwich var en favoritt hos flere. Den var frisk, og smakte sunt og godt. Masse grønt! Ellers var Chorizo & Cauliflower Pizza også imponerende. Blomkål på pizza er i hvertfall helt nytt for meg! Men det burde alle smake, det var sykt godt. Marinated Mushroom Pizza og Peppered Sirloin Steak Pizza minnet ganske mye om hverandre, førstnevnte var så digg at jeg ikke savnet kjøtt en gang. Og så er det så deilig å spise salat med pizza!

Her ser dere noen av favorittene mine. Noe som fristet? Jeg ble nesten sulten da jeg lastet inn bildene fra kameraet, haha… ♥

Må bare takke Peppes for en kjempefin kveld, med god mat og drikke, og ikke minst service. Gleder meg til å ta med venninner og vise dem noen av disse rettene, de kommer til å få sjokk over hvor sunt peppes kan være! Og ikke minst, takk til Annette, Anette og Hedda for hyggelig selskap 🙂

9 Comments

 • Reply theresekristina 3. juli 2014 at 11:40

  Det ser så utrulig nydelig ut! Skal nok teste eit par av dei rettane neste gang eg skal på peppes 🙂

 • Reply minlangehistorie 3. juli 2014 at 11:56

  så koselige bilder 🙂 ser ut som du koser deg 😀

 • Reply Sabita 3. juli 2014 at 12:06

  DIGG 😀

 • Reply Linn Therese 3. juli 2014 at 12:27

  God morgen skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god morgen, og håper du får en fantastisk lille lørdag 🙂 Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidlig på morgenen 🙂

  Vil også tipse deg om konkurransen jeg akkurat åpnet på bloggen min der du kan vinne en helt ny, ubrukt kjole fra nelly.com! Den var dessverre for stor for meg, men da kan jeg heller glede dere med den 🙂

  Stooor klem fra fast leser – vektlofterjenta.com ❤

 • Reply FlestLesere - Uten deg skjer det ikke! 3. juli 2014 at 13:51

  Tror aldri jeg har bestilt noe sunt på Peppes..

 • Reply Anonym 3. juli 2014 at 18:41

  Dette så knallgodt ut!!

 • Reply BLACC.NO 3. juli 2014 at 20:53

  Hei!

  Sjekk ut vår nye og trendy nettbutikk, men samarbeidspartnere som Triana Iglesias.

  Sjekk også ut vår instagram @BLACCNO for oppdateringer, konkurranser, bilder og annet morro.

  http://WWW.BLACC.NO

 • Reply Luis 3. juli 2014 at 21:24

  måtte dra og smake på dette i dag (blomkålpizza) etter din anbefaling og det var FOR GODT!!! Nam <3

 • Reply Siri 4. juli 2014 at 02:03

  Rettelse: INGEN av rettene dekker «5 om dagen». Kanskje du burde sette deg inne i noe før du skriver om det? «5 om dagen» innebærer 5 porsjoner tilsvarende ca 100 gram hver.

  Den retten med mest grønt har 220 gram.. Resten har: 60, 125, 110, 90, 130, 40, 210, 210, 120. Med andre ord rimelig langt unna å dekke «5 om dagen».

  Syntes du bør endre teksten, da dette rett og slett er gal informasjon og misledende markedsføring..

 • Leave a Reply