Uncategorized

SØRLANDET OG SANGRIA

4. juli 2014

Endelig framme i Kristiansand ♥ Og enda viktigere: framme hos min bloggsøster Kristina! Hun stod klar med sangria og tente lys i hele leiligheten, hadde jeg vært et litt mykere menneske hadde jeg garantert felt en liten tåre. Så skjønn! Sangria er jo Kristina og Ida-nasjonaldrikken. 

 

Litt sliten etter en hel dag i Oslos gater og flyturen, så nå skal det bli deilig å legge seg i nyoppredd seng. Det er tross alt et lite dukkehus jeg har flyttet inn i for helgen, Kristina har det så fint. Vi blogges i morgen, da er det endelig klart for Palmesus! I tillegg har K og jeg fått et litt annerledes oppdrag, men det forblir hemmelig til det er utført.

Nattinatt!

4 Comments

 • Reply Pernille 4. juli 2014 at 10:32

  Siden du er så glad i sangria burde du prøve Beso Del Sol sangriaen på polet! Ferdigblandet og veldig god:)

 • Reply Ida Wulff 4. juli 2014 at 11:39

  Pernille: tusen takk for tipset:D

 • Reply FlestLesere - Uten deg skjer det ikke! 4. juli 2014 at 11:54

  Kos deg masse, Ida 😀

 • Reply Yvonne 5. juli 2014 at 00:45

  Så fine dere er. Kos dere på palmesus, kanskje vi ses 😀

 • Leave a Reply