Hverdagsliv

GIRLS AND BALLOONS

14. juli 2014

God kveld ♥ 

Deilig å være hjemme i Tønsberg igjen, blir så sliten av å være i Oslo – spesielt når det er så varmt. Er vel kanskje en grunn til at alle som bor i Oslo er i Tønsberg om dagen? Da jeg kom hjem i dag, stod verdens beste foreldre og snekret benk på terrassen min. Jeg har lett både høyt og lavt etter hagemøbler som kan passe på en 8 kvm terrasse, men enten er det stort eller så er det stygt. Eller begge deler. Så løsningen ble å bygge en hjørnebenk, og da jeg kom hjem i dag var den nesten ferdig. Hurraaa, jeg ble så glad. Nå må jeg bare gå til innkjøp av puter, pledd og diverse, så er terrassen klar for resten av sommeren.

Som jeg nevnte, skulle jeg i Idabestis sin bursdag i går. Hadde det veldig gøy, helt til jeg stod på en takterrasse og så stjernene snurre rundt hodet mitt. På tide å komme seg hjem til hotellsengen! Men jeg sitter i hvertfall igjen med et smil og to fine bilder fra i går:

Nå skal jeg legge meg og snorke med Dexter, og til min store glede begynte regnet å hamre på ruta akkurat . Kanskje luften blir litt friskere i natt. Trenger en god natts søvn, for i morgen starter jeg på tredje fastedag. God natt 🙂

19 Comments

 • Reply fifthharmoony 14. juli 2014 at 00:57

  Heisann du,ville bare stikke innom å si du har en utrolig bra blogg, stå på. Håper du gjerne vil sjekke min å kanskje legge igjen en hilsen. Ha en koselig kveld

 • Reply Caroline 14. juli 2014 at 01:12

  Jeg skal begynne på MH til høsten, og som fast bloggleser og stalker på alle sosiale medier (hehe lol) jeg har fått med meg at du skal det også! Hvilken linje skal du gå? Jeg kjenner ingen der….. Kjenner jeg gruer meg litt, men det blir nok bra uansett! Har hørt mye positivt om skolen 🙂

 • Reply Nicole 14. juli 2014 at 09:35

  Åh, det må være deilig med terrasse! Vi bor midt i Bergen sentrum uten terasse, noe som er rimelig kjipt i sommervarmen 😛

 • Reply Anna 14. juli 2014 at 09:44

  weee, andrea jo 🙂 <3 <3

  Hilsen Anna

 • Reply theresekristina 14. juli 2014 at 12:21

  Lykke til med fastedagen, flotte deg 🙂 Så snille foreldre du har!

 • Reply Emilie 14. juli 2014 at 13:29

  Jeg digger bloggen din!!! Jeg har nettopp fått blogg, håper du vil ta en titt! Det hadde betydd utrolig mye<3

 • Reply Marte 14. juli 2014 at 13:34

  Så flotte jenter 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. juli 2014 at 13:45

  Caroline: hei! 🙂 jeg skal gå markedsføring og merkevareledelse, hva med deg?

 • Reply Lone Lund 14. juli 2014 at 17:47

  Artie bilder!

 • Reply Tina 14. juli 2014 at 21:54

  Hei Ida:-)

  Ville bare tipse deg om en sak til det nye utemøblemanget. Jeg har også bygget meg en slik benk, og dro på Jysk og kjøpte billige madrasser med trekk som sittepute. Jeg tilpasset madrassene og trekket i den ene enden, og sydde det igjen. Fungerer utmerket, og man slipper at putene sklir rundt:-)

  Fortsatt god sommer!

 • Reply Thea 14. juli 2014 at 22:29

  hihi, så deg på mc ern på lørdag! Våknet opp og var redd jeg hadde sagt noe (kleint) til deg, men tror ikke det :p

 • Reply Ida Wulff 15. juli 2014 at 03:00

  Tina: hei! 🙂 var faktisk på Jysk i går for å se etter babymadrasser men de var tomme. Hva heter madrassen du brukte?

 • Reply Tina 15. juli 2014 at 06:27

  Jeg brukte vanlig skumgummi madrass, de går fint å skjære i. Også er de varige, godt brukt men like gode å sitte på enda:-)

  Lykke til:-)

 • Reply Ida Wulff 15. juli 2014 at 10:00

  Tina: takk for det 🙂

 • Reply Lene 15. juli 2014 at 22:16

  Idaa, når skal du fortelle om Bella? 🙁 Ser hun er borte fra finn, så nå er hun vel solgt? Er hun ikke hos deg lenger? Klem

 • Reply Ole Petter Holthe-Berg 16. juli 2014 at 13:35

  Herlig blogg! Jeg har lest nå i faktisk noen timer, og syns du skriver ekstremt bra!

  Sitter selv å blogger litt for tiden, om min kreftdiagnose. 27 år og blodkreft, sånn kan det gå! Blir glad om du vil lese bloggen min! 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. juli 2014 at 16:18

  Lene: hei 🙂 jeg sluttet å skrive om det fordi jeg ikke ser noen grunn til å diskutere med leserne mine hvorvidt jeg skal beholde B eller ikke.

 • Reply Caroline 30. juli 2014 at 13:38

  Åja, spennende!! Jeg sto mellom det du valgte og kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling, og endte opp med sistnevnte 🙂 Kanskje vi sees under fadderuka, hvis du skal være med på den? 😀 Hadde vært så koselig med et kjent fjes der, selv om jeg ikke er et kjent fjes for deg haha

 • Reply Ida Wulff 30. juli 2014 at 17:04

  Caroline: så spennende 🙂 tror jeg skal være med på fadderuken, kjenner heller ingen så det må gjøres ble med! Vi sees sikkert 😀

 • Leave a Reply