Hverdagsliv

USKYLDIG PROMILLEBLOGGING

19. juli 2014

Hei ♥

Dette innlegget skriver jeg nærmest i blinde, så håper teksten er fri for skrivefeil, og bildene jeg legger ut er blottet for uheldigheter. Jeg kom nettopp hjem fra dag nummer to på Slottsfjellfestivalen – og dag nummer tre på flaska. Jeg har ikke hatt en tre dagers siden mitt forrige liv, så det ble litt heavy for meg. Like greit å rygge bakover og snike seg unna før jeg sovnet i en stol, midt i en samtale med et menneske jeg ikke kjenner, og heller ikke kunne tenke meg å bli kjent med.

Jeg har besøk av to bestevenninner i helgen, så vi har for det meste kost oss på terrassen med drinker, vin og musikk. Men litt _festival_ har det også blitt. Det har blitt så hyggelig på terrassen nå, med ny benk og nytt interiør. Men får vise ordentlig bilder når det er helt ferdig, akkurat nå ligger alt bare hulter i bulter – skylder på vin 24/7. Men her er noen bilder fra festivaldagene så langt:

 

Ok, det var det for nå. Nå skal jeg legge meg så jeg er klar for poolparty i morgen ♥

10 Comments

 • Reply FlestLesere - Uten deg skjer det ikke! 19. juli 2014 at 14:13

  Litt promilleblogg er lov. Kanskje jeg kommer med noe i kveld.. Haha

 • Reply Lena 19. juli 2014 at 14:40

  Hei Ida! Hvordan gjør du det med alkohol ift 5:2 dietten? Velger du faste dager du faster på, eller bestemmer du deg for disse to dagene ettersom hvilke planer du har?

  Takk for svar!

 • Reply Anonym 19. juli 2014 at 16:52

  Fortell mer om hvordan det går med 5:2 😀

 • Reply Rina 19. juli 2014 at 17:50

  Såå herlig det så ut på terrassen din! 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. juli 2014 at 23:23

  Rina: Tusen takk! 🙂 Så hyggelig å høre fra deg, Rina! Du minner meg om gode gamle bloggdager, hehe

 • Reply lihna 20. juli 2014 at 01:00

  Haha, det bilde av vinflaska var skikkelig ekkelt! ser ut som det er (skinke?) inni vinen *fnis*

 • Reply minlangehistorie 20. juli 2014 at 12:30

  Ser virkelig at du koser deg der da 🙂

 • Reply SYDETSELV 20. juli 2014 at 22:17

  Herlig :))

 • Reply Rina 21. juli 2014 at 00:41

  Haha, jo, takk det samme! Men jeg følger med enda vet du, og du er fortsatt number one på min toppliste 😉

 • Reply Anonym 22. juli 2014 at 20:34

  Han i den rød capsen var kjekk. Han i det røde ansiktet var ikke like kjekk hehe! Er en av de sammen med deg?

 • Leave a Reply