Hverdagsliv

VELDIG LITE YOLO

20. juli 2014

Jeg er i grunn veldig lite YOLO. Haha. Begynner å bli vant til at venninner puster tungt med nesa og rister på hodet når de ser at jeg begynner å tenke på å rusle hjemover før festen i det hele tatt har begynt. I dag var jeg på vors i 5 minutter, før jeg løp hjem på styltene og plasserte meg i sofaen med Macen på magen. Men er ikke det greit, da? Det er jo tross alt dag nummer fire med fest. Jeg klarer bare en dag med fest, uansett hvor mange dager ekstra jeg prøver meg, blir ingen av dem vellykket. Skal vi bare konkludere med at jeg ikke er noe festivalmenneske lengre? Mye har visst skjedd siden jeg lå i et småvått telt på Quarten og syntes at livet var strålende.

I natt fikk jeg ikke sove, så nå har jeg ikke sovet på 1,5 døgn. Har vært trøtt, men med Redbull som blandevann kan jeg kanskje takke meg selv, haha. Dessuten lå det en jente og spydde ut innvoller utenfor vinduet mitt i natt, og da hun endelig var ferdig, kom det en gutt gående forbi som syntes at hun var så sinnsykt sjarmerende. Så da ble de sittende og flørte i tre timer. Han ga komplimenter, hun spydde, han ga litt flere komplimenter. Det var ikke langt i fra at jeg løftet opp TV’en min og pælmet den ned i hodene deres.

Nå hørtes det jo ut som om Slottsfjell bare har vært et helvete, men det er ukorrekt. Jeg har kost meg og ledd masse sammen med fine folk, og det er tross at det viktigste ♥ Her er et lite bildedryss fra i går:

Nå skal jeg avslutte kvelden med et par episoder Dexter, mens de andre er ute og har det gøy. LOL!

13 Comments

 • Reply Nicole 20. juli 2014 at 08:28

  Noen ganger frister det enkelt og greit mest å være hjemme 😉

  http://bynicolel.com

 • Reply minlangehistorie 20. juli 2014 at 10:56

  Ser ut som du hadde det fint i går da 🙂 koselig med slike kvelder 🙂

 • Reply Ingeborg 20. juli 2014 at 11:49

  Tror det er et sunnhetstegn. Jeg er veldig fornøyd med at jeg nå synes andre ting enn fest og alkohol er mer spennende. Tenk om alt du ville bare var å drikke og feste, det hadde vært trist det! For noen år siden var det toppen, nå tar jeg meg en fest innimellom 🙂

  Liker bloggen din, takk for hyggelige hverdagsblikk !!

 • Reply Ida Wulff 20. juli 2014 at 12:18

  Ingeborg: kanskje du har rett 🙂 takk for det!

 • Reply Andrea 20. juli 2014 at 16:11

  Jeg er så enig! Klarer så vidt en to-dagers (en helg i året, på hyttetur), og ellers er jeg mye mer for øl og spillkveld enn en tur på byen. Forrige helg dro jeg faktisk på fisketur i stedet for ut på byen, og ville aldri i livet bytta 😉

 • Reply Casandra 20. juli 2014 at 21:12

  Å, virket koslig 🙂

 • Reply Rakel 21. juli 2014 at 18:26

  Har du laget «love» bildet selv? Er det dine egne bilder i skriften eller random ? 🙂 veldig fint ihvertfall!

 • Reply Kamilla Haaland 21. juli 2014 at 19:39

  Uff, er det noe jeg også er dårlig på, så er det mer enn én kveld med alkohol på rappen. Skjønner deg godt her, jeg hadde nok også kost meg med serie en dag 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2014 at 21:42

  Rakel: hei! 🙂 jeg fikk det av venninnen min, hun har satt sammen masse bilder av oss og bestilt det på lerret fra en nettside!

 • Reply Kristina av Tunsberg 22. juli 2014 at 20:23

  Hørtes ut som en fantastisk natt… Huff :p

 • Reply Lise 24. juli 2014 at 00:34

  Så utrolig fint du har fått det på balkongen din!! Du vet vell ikke tilfeldigvis hvor Maria har kjøpt den hvite og mønstrete toppen sin? 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. juli 2014 at 10:58

  Lise: hei 🙂 ganske sikker på at den er fra Zara!

 • Reply Lise 25. juli 2014 at 23:08

  Tusen takk for svar! Håper du får en fin og innholdsrik miniferie i Danmark:-)

 • Leave a Reply