Uncategorized

KJØRETIME OG 5:2

21. juli 2014

Iiiiik, gjett hva jeg har brukt ettermiddagen på! Kjøretime. Må helt ærlig si at jeg gruet meg dritmye, for det kunne gått bedre sist gang. Hadde så vidt kjørt siden jeg var 16, og ble så redd at jeg holdt på å krype sammen hver gang det kom en bil i motsatt kjøreretning.

Men i dag føltes det bedre – og kjørelærer Eirik var enig. Det var noe helt annet i dag. Og godt er det, for det nærmer seg intensivuken min. Det er litt usikkert om den blir nå til uken eller litt senere, spørs helt hvordan jeg klarer meg på onsdagens kjøretime. I intensivuken skal man jo kjøre helt til Sverige, så det er litt dumt å sette i gang med det hvis jeg ikke er flink nok. Men jeg håper!

Nå er jeg akkurat ferdig med å spise en romantisk middag med meg selv (haha) på terrassen. Det er fastedag i dag, så jeg var ganske skjelven før jeg fikk kastet i meg maten.

Hva angår 5:2 og fasting, så hadde jeg jo egentlig tenkt til å blogge ganske detaljert om det. Det virket som om det var stort engasjement for det, og flere som hadde lyst til å følge med. Men etter å ha fått «tilsnakk» fra flere som har fått spiseforstyrrelser på samme måte, har jeg bestemt meg for å jekke det litt ned. En oppdatering i ny og ne blir det nok, men jeg kan ikke blogge detaljert for dere om vekt, veiing av mat, kalorier og så videre. Selv om det er en livsstilsdiett som ikke skal brukes for slanking, ser jeg at jeg kan påvirke mine lesere til å spise lite mat, og det vil jeg overhodet ikke.

Nå er jeg i gang med min tredje uke på 5:2, og jeg trives fortsatt med det. Det var kanskje litt dårlig timing å faste på en dag hvor jeg hadde kjøretime, men det gikk greit og jeg klarte å være konsentrert. Bortsett fra de siste fem minuttene, da ble jeg stående og slappe av i sikkert tretti sekunder selv om jeg hadde fått grønt lys 🙂

16 Comments

 • Reply LH 21. juli 2014 at 22:08

  Det er ingen trøst, men det blir ikke bedre ETTER du har tatt lappen 😉 Da er det ingen lærer som kan tråkke ned bremsene for deg, og ingen L bak på bilen når du øvelseskjører. Jeg tok førerkortet for 6 dager siden, og det er ekstremt skummelt å kjøre alene, men når den tid kommer, må du bare kaste deg ut i det. Ingen vits å drøye med kjøringa, da blir det som å starte på nytt, hver gang.

  Kos deg på sikkerhetskurs på bane (glattkjøring) det er vanvittig morsomt 😀

 • Reply Linn Engan 21. juli 2014 at 22:08

  Hehe, det er jo litt lov å slappe av i trafikken også da 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2014 at 23:22

  Linn Engan: haha, ja, men det får da være grenser! 😀

 • Reply Karoline 21. juli 2014 at 23:51

  Så fint at du trives med livsstilsdietten! Har veldig lyst til å prøve, så venter i spenning på dine (sjeldnere) oppdateringer. Skjønner at du ikke vil påvirke leserne dine til å få ett usunt forhold til mat, og beundrer deg faktisk for å være så «omtenksom». Jeg har selv gått gjennom store livsstilsendringer de siste 18 månedene, og kunne ikke hatt det bedre enn jeg har det nå! Liker å prøve nye ting, og tenker at kanskje 5:2 kan være noe for meg også

  Lykke til videre, beste Ida <3

 • Reply Caroline Corthouts 22. juli 2014 at 00:10

  Ahhh looks so perfect and delicious! 🙂

 • Reply Maren 22. juli 2014 at 01:04

  Må nok få tatt noen kjøretimer jeg også snart 🙂 og lykke til med kjøringen fremover, og dietten 🙂

 • Reply Ine 22. juli 2014 at 09:06

  Hvor er de flotte putene og telysholderne fra? 🙂

  Har så lyst å sprite opp balkongen min litt – og de fargene var bare perfekte!

  Lykke til med kjøringen. Jeg hatet det selv helt til jeg begynte med kjøretimer hos verdens beste kjørelærer. Strøk til og med på den første oppkjøringen min!!! Nå har jeg hatt lappen i 1,5 år og det er fantastisk deilig! God sommer 🙂

 • Reply kine 22. juli 2014 at 10:33

  lykke til med kjøringen Ida! Bare ha som mål at du skal bli GLAD i å kjøre bil, da kommer det av «seg selv». jeg var selv livredd da jeg startet, men så tenkte jeg fuck hele det der mentalt redd jente- opplegget, så jeg gjorde som gutta og bare «kjørte»:p Dog på en sikker måte. Så begynte jeg litt tilfeldig som sjåfør på Peppes og nå er jeg verdens beste sjåfør<3 det er håp for oss alle!

  Forresten veldig glad for at du ikke skal skrive noe særlig om dietten. ble veldig overrasket når du skrev at du skulle begynne på den, og etter å ha skrollet gjennom kommentarene fikk jeg sett litt av den andre siden av det, og holder med de som sier at det kan ble en negativ påvirkning på jenter som ikke alltid klarer å tenke like mye selv. Men lykke til til DEG på privaten!

  God tirsdag<3

 • Reply IB 22. juli 2014 at 10:33

  Superkudos til deg for at du tar hensyn – jeg er nysgjerrig på 5:2 selv, men jeg har kjøpt en bok og det holder lenge for meg hvis det kan bidra til at noen av leserne dine slipper å lese om et sårbart tema. Kjøper man en bok eller googler et tema oppsøker man det jo aktivt, går man inn på en blogg vet man jo ikke alltid hva man får. SÅ, kjempetommel opp for deg Ida! Og lykke til videre med kjøringen, bare tenk at det er du som skal kjøre bil og ikke bilen som skal kjøre deg, og vips har du det rosa kortet i hånda. Klem!

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2014 at 12:40

  IB: tusen takk for det! 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2014 at 12:41

  Ine: de er fra Lama (Lama.com) skal straks lage et innlegg om balkongen 🙂

 • Reply Therese Ek 25. juli 2014 at 10:51

  Jeg venter like spent hver dag på oppdatering om 5:2, men det kommer ikke så ofte lenger nei 🙂 Jeg begynte på den selv for noen dager siden, men har ikke kommet til fastedagene enda. Så er alltid like spennende å se hva du lager og hvordan du har hatt det. Gruer meg til første fastedag allerede 🙂

  Og det med lappen vet jeg akkurat hvordan du føler. Begynte å ta lappen selv før sommeren og var helt håpløs på første kjøretime. Går bedre nå men herregud, jeg kunne aldri klart å kjøre til Sverige der jeg er nå! Lykke til videre både med 5:2 og lappen ^^

 • Reply Kristi 28. juli 2014 at 10:30

  Synes det er skikkelig kjedelig at du velger å ikke blogge så detaljert om 5:2 som først tenkt. De «svake» menneskene vinner tydeligvis alltid over oss andre med vett i hodet til å ikke spørre hvor høyt hvis en blogger sier hopp! =( Jeg prøver nemlig 5:2 dietten selv og har syntes at det er så spennende å lese om andre sine tanker, erfaringer, hente ut litt motivasjon (klarer du så klarer jeg). Og du er den eneste bloggeren jeg virkelig føler skriver fra sjelen når det kommer til slikt som dietter f.eks, andre skrive «ja idag er det 4 uke på 5:2 og alt er så fryd og flott», mens du er så mye mere ekte og utrolig morsom å lese. =) Hilsen ei som kommer til å savne dine 5:2 erfaringer =(

 • Reply Ida Wulff 28. juli 2014 at 16:10

  Kristi: syns også det er litt synd at jeg ikke føler at jeg kan dele masse av det, men jeg finner nok en balanse slik at jeg fortsatt kan fortelle litt om det. Men å spise lite og å telle kalorier er et følsomt tema for mange, må nesten føye meg litt der 🙂

 • Reply Maia 29. juli 2014 at 23:43

  Veldig synd at det blir mindre oppdateringer om 5:2, hadde virkelig sett fram til dem da dette er noe jeg lenge har vurdert å prøve selv! Men skjønner selvfølgelig ditt synspunkt på det også, når man har såpass mange lesere er det ikke alt man kan skrive like åpent om 🙂

 • Reply Eva 29. august 2014 at 11:11

  Takk for sunne mat tips:)

  Skal begynne på 5/2 nå og synes det er gullverdt å kunne få noen råd👍

  Fortsett med det:)

  Hvor mange kalorier er det i en cola zero/pepsi max boks?

  Stå på Ida !

 • Leave a Reply