Uncategorized

HETEBØLGE

22. juli 2014

Jeg må bite meg hardt i tunga og slå meg hardt i hodet med solkremen for å la være å klage over denne varmen. I dag har jeg verken bitt meg i tunga eller slått meg i hodet med solkremen, så jeg klarer ikke la være å uttrykke det. Shit, for en varme! Det går jo nesten ikke an å puste til tider. Jeg liker varme når jeg kan ligge ved et basseng eller på en strand – ikke så utenom det.

Men man må jo bare gjøre det beste ut av sommervarmen! I dag inviterte jeg mamma og pappa til lett sommermiddag på terrassen. Matlysten er ikke helt på topp når det er så varmt, men vi fikk i oss litt spekemat, melon, salat, aioli og baguetter. Nam nam. Etterpå bestemte vi oss for å dra og kveldsbade. Sååå. Vi kom fram til stranda, og det fristet ikke å bade likevel. Så vi satt bare og nøt synet av havet og litt frisk luft i håret. Da vi satte oss i bilen for å kjøre hjem igjen, ble vi så varme at vi fikk lyst til å bade likevel. Familien vinglepetter! Men jeg tok til takke med en iskald dusj da jeg kom hjem, og håper jeg får sove godt i natt.

Mamma, pappa og jeg har forresten bestemt oss for å dra til Danmark på torsdag! Gleder meg til å besøke familien, som jeg føler at jeg ser alt for sjeldent ♥

10 Comments

 • Reply Ragnar 22. juli 2014 at 23:35

  Når du er i bilen med familien, bør du jo benytte sjansen til å øvelseskjøre litt 🙂

 • Reply Caroline Corthouts 22. juli 2014 at 23:58

  Delicious food!

 • Reply Cathrine Lyster 23. juli 2014 at 00:18

  Jeg har bare klagd på varmen de dagene jeg har stått på jobb, haha! Men i morgen har jeg friiii<3

 • Reply minlangehistorie 23. juli 2014 at 00:26

  Er jo så varmt nå 🙂 Er jo spådd 30 grader resten av uka 😀 skal på hytta på fredag, blir deilig i denne varmen 🙂

 • Reply Anonym 23. juli 2014 at 00:30

  Hvor i Danmark skal dere? Jeg har nettopp vært og besøkt familen min som bor ikke så langt fra Ålborg

 • Reply Ida Wulff 23. juli 2014 at 00:42

  Anonym: min familie bor i Odense 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. juli 2014 at 00:42

  minlangehistorie: god tur på hytta! 🙂

 • Reply minlangehistorie 23. juli 2014 at 00:58

  tusen takk 🙂 blir godt med avbrekk fra internett og mobil 🙂 bare slappe av og kose meg med pappa og hunden 🙂

 • Reply Fashionistaen 23. juli 2014 at 02:53

  Kos deg i Danmark, reiser selv til Danmark på fredagen. Gleder meg😄

 • Reply Enkelstil 25. juli 2014 at 22:31

  Tønsbergsommer, ingen over og ingen ved siden av!

  Det er det jeg savner aller mest, ved å flytte vekk fra hjemstedet mitt.

  Nyt dagene i byen 🙂

 • Leave a Reply