Uncategorized

FÅ MEG VEKK HERIFRA

24. juli 2014

Ok, den kroniske dødsangsten jeg går rundt med ble ikke akkurat dempet av dagens nyheter. Konkret terrortrussel mot Norge…. Håper virkelig lille Norge er godt forberedt, hvis noe faktisk skulle skje. Kjenner at jeg er glad for at jeg forlater landet om et par timer, selv om jeg ikke skal langt.

Nå er jeg i hvertfall pakket og klar, og gleder meg til å komme meg til DK ♥

Kanskje litt sent å oppdage det, men jeg er i juli-utgaven til Shape Up. En side med «mine rutiner», for spesielt interesserte 🙂

Håper alle har en fin dag, og ber/krysser fingrene for Norge. Vi fortjener virkelig ikke en tragedie til, det gjorde så vondt sist.

7 Comments

 • Reply Anonym 24. juli 2014 at 13:32

  Er så enig med deg, Landet vårt fortjener bedre. Kos deg på reise!

 • Reply Linn Engan 24. juli 2014 at 13:58

  God tur 😀

 • Reply Anonym 24. juli 2014 at 14:02

  Skal dere ta fly eller kjøre?

 • Reply Anonym 24. juli 2014 at 16:04

  Er det Celine «new audrey»-modellen du har på dine briller?

 • Reply Ida Wulff 24. juli 2014 at 16:41

  Anonym: de heter hvertfall Audrey et eller annet 🙂

 • Reply Silje 24. juli 2014 at 16:41

  Hei Ida!:) håper du får en fin ferie i danmark😊 jeg har ikke lest noe om Bella i det siste. Har du henne fortsatt? Mistet hunden min i sykdom på lørdag og sorgen er ufattelig. Lurer på om du kanskje kunne skrive litt om Bella og om hvordan det var å gi henne vekk hvis det har skjedd? Fulgt deg i alle år Ida. Du virker som en så fin person☺

 • Reply janna 24. juli 2014 at 16:57

  Ja jeg lurer også på bella, hvem passer på henne når du er ute å reiser?

 • Leave a Reply