Hverdagsliv

25% RABATT PÅ SUNSPA

27. juli 2014

Annonse

Sprett champagnen!!! Neida. Men med jevne mellomrom er det faktisk flere lesere som etterlyser rabattkode på Sunspa-produkter, så dette jeg jo dele. For nå har Makestyle nemlig 25% rabatt på alle produkter fra Sunspa.

Bedre tilbud kan man vel nesten ikke få. Jeg har hatt mine i et år nå, og de to favorittene mine er nesten gått tom. Så jeg skal i hvertfall klikke hjem to! Her er mine to favoritter fra Sunspa:

Den rosa heter 3 Day Lotion og er en bronzing lotion som gir en syykt fin farge. Den brune heter Tan-In-A-Can Chocolate, og er en spray med en mørk men troverdig farge. Jeg elsker begge to, det kommer egentlig litt an på om man foretrekker lotion eller spray. Jeg er flinkest med lotion, så går som oftest for det.

Selvbruningene fra Sunspa lukter ikke vondt i det hele tatt, noe som er så synd med andre selvbrunere jeg liker å bruke. Dove for eksempel. Den superbillig, fargen blir ganske fin (litt mer oransje enn Sunspa dessverre) men man lukter jo råtten nøttefabrikk etter å ha tatt den på. Så det er et stort pluss med Sunspa ♥

I skrivende øyeblikk sitter jeg i bilen hjem til Norge. Gleder meg til å komme hjem til fastedager, bilkjøring og trådløst internett ♥

17 Comments

 • Reply minlangehistorie 27. juli 2014 at 12:13

  hvordan fungerer de? 🙂 er det som bodylotion? 🙂

 • Reply Kristin 27. juli 2014 at 12:57

  Hei Ida!

  Lurte på om du kunne skrevet et innlegg om hvordan det er å ha katt/hvordan det går med Bella. Bor hun fortsatt hos deg? Jeg har så innmari lyst på dyr, men vil nødig gi det fra meg igjen etter kun noen få år.

 • Reply kariannehw 27. juli 2014 at 14:07

  Takk for tipsene ♥

 • Reply Anonym 27. juli 2014 at 17:17

  har besteforeldrene dine sommerhus i odense?

 • Reply Ida Wulff 27. juli 2014 at 18:54

  Anonym: de bor i Odense, sommerhuset er et lite stykke utenfor 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. juli 2014 at 18:56

  Kristin: har svart på en dem spørsmål om Bella i dette innlegget: http://idawulff.blogg.no/1382168836_kitty_cat_and_all_tha.html

 • Reply Ida Wulff 27. juli 2014 at 18:57

  minlangehistorie: den som er lotion er ganske gel-aktig, veldig lett å smøre på 🙂

 • Reply Anonym 27. juli 2014 at 19:26

  er besteforeldrene dine danske siden de bor i odense, eller har det bare flyttet til danmark?

 • Reply Ida Wulff 27. juli 2014 at 19:30

  Anonym: de er danske og pappaen min er dansk 🙂

 • Reply Anonym 27. juli 2014 at 20:18

  faren min er også dansk og bor ikke så langt fra hirthals

 • Reply Lena 27. juli 2014 at 21:09

  Vet jeg er sykt nørd nå men må bare si det: jeg tror på deg! Så deg på Meny på farmandstredet her om dagen når du stod og fylte kurven din med havregrøt fra Fjordland! Gøy å se at du faktisk handler de tingene du skriver om. Digger deg!

 • Reply Ida Wulff 28. juli 2014 at 08:31

  Lena: haha, så morsomt 🙂

 • Reply M 28. juli 2014 at 15:57

  Skjønner at du skriver positivt om produkter du får betalt for å lage innlegg om, men jeg syns ikke det er riktig å skrive nedlatende om andre produkter likevel. Meninger varierer vet du :).

 • Reply Ida Wulff 28. juli 2014 at 16:09

  M: tenkte du på Dove? Jeg bruker den masse og er glad i den, men syns ikke noe om lukten. Syns uansett den er et supert og rimeligere alternaltiv.

 • Reply Lone 29. juli 2014 at 12:46

  Hvor lenge varer tilbudet? 🙂

 • Reply Madeleine 3. august 2014 at 02:07

  Hei, Ida!

  Har lenge hatt lyst til å prøve ut SunSpa etter å ha lest innleggene dine, og tenkte jeg skulle gjøre det nå, men jeg lurer på, er det chocolate du bruker i ansiktet? Trives selv best med lotion, fremfor spray, men ser på nettsiden at selv om 3-day-lotion og mousse kan brukes, så anbefales det å bruke original eller chocolate i ansiktet, som begge er sprayflasker.

  Jeg har også lurt på hvor drøye de er i bruk, og ettersom du skriver at du har hatt dine i et år, omtrent hvor ofte pleier du å bruke produktene?

  Håper du får en fortsatt god helg! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. august 2014 at 11:06

  Madeleine: Hei 🙂

  Jeg har sluttet helt å bruke selvbruning i ansiktet, ettersom jeg bruker foundation og solpudder uansett. Men har brukt chocolate i ansiktet tidligere, og har vært fornøyd med resultatet.

  Vanskelig for meg å svare på hvoor drøye de er i bruk, jeg bruker selvbruning kanskje 1-2 ganger i måneden, og da tar jeg det på armer og ben.

  God helg til deg også 🙂

 • Leave a Reply