Paraplyer

SOSIALE MEDIER-PARAPLYER

3. august 2014

God morgen/god dag, alt etter hva som passer deg ♥

Jeg fant nettopp en knapp som heter ikke-godkjente kommentarer, og oppdaget flere hundre kommentarer som jeg ikke har godkjent over flere måneder. Aner ikke hvordan det har skjedd, for jeg får jo med meg alle kommentarer. Så må bare beklage til dere som har sendt inn kommentarer uten at de er blitt publisert, og dere som har stilt spørsmål som dere ikke har fått svar på. Hvis ikke dét kvalifiserer til et innlegg med sosiale medier-paraplyer, så vet ikke jeg!

At man kan se når andre sist var pålogget på Tinder. Jeg er sjeldent på Tinder for tiden, men scroller gjerne litt hvis jeg sitter på bussen og kjeder meg eller lignende. Men da er det typisk at det er en som får blod på tann, for eksempel han psykopaten jeg skrev med i to uker, og så ville han plutselig bli enig om at vi var exsclusive. Så jeg slutter naturligvis å svare, og hver gang han ser at jeg har vært pålogget, veksler han på å sende sinte HVORFOR I HELVETE svarer du ikke-meldinger og please svar meg, hva har jeg gjort-meldinger. Bestfriends-lista på Snapchat. Denne har jeg nevnt ved en tidligere anledning, men den passer som hånd i hanske i dette innlegget. 1. Jeg vil ikke at andre skal se min toppliste. 2. Jeg vil ikke se andres toppliste, men klarer selvfølgelig ikke la være å snoke hvis det er noen jeg er en smule interessert i. Når topplista hans er full av jenter kan det være en slap in the face, HAHA. Men på den andre siden… Det hender at jeg har gutter på min toppliste som jeg ikke ville tatt i med verken pinsett, tang eller spade. Så, ja. Kan vi ikke bare kvitte oss med denne topplisten?

At folk kan se når du har lest meldingen deres på Facebook, tror ikke dette punktet krever at jeg utdyper.

Når man skal snoke på noen på Facebook, og ved verdens største uhell får trykket på «Legg til venn». Da er spørsmålet: la stå, eller fjerne? Får de beskjed om at de har fått vennespørsel hvis du fjerner den? Spør faktisk for en venn.

Når noen adder deg på Face, og så å si alle felles venner er Paradise Hotel- og utelivsfolk. Da tenker jeg mitt. Men så tenker jeg at jeg også er venn med disse menneskene på Face, så hvem er jeg til å dømme. En vakker dag skal jeg ta meg en sletterunde og slette alle det er flaut å ha som felles venner. Ice cold, haha.

Bildene folk bruker på Tinder. Neida, det er ikke så farlig å vise hvem man er. Det er viktigere å vise fram bilder som får en til å framstå som sprek, eventyrlysten og obsessed med natur, selv om man ikke er noen av delene. Strikkhopping, surfing, skiturer, gåturer, kiting, stuping, fjellklatring, båtturer, kamelridning, hesteridning, elefantridning, mating av eksotisk dyr i eksotisk land….

Når folk sjekker inn på legevakten eller sykehuset på Facebook, uten å fortelle hvorfor. Tipper de ligger og godter seg over et kommentarfelt fullt av bekymringsmeldinger og spørsmålstegn fra venner. «Hva har skjedd???» Nei, det får dere aldri vite. Vedkommende hadde sikkert fått flis under neglen eller noe.

De folka på instagram…. , og dessuten kan man visst velge helt selv hvor mange følgere og likes man vil ha på Instagram. Jeg kaller det .

Folk som leker fotballkommentator på Facebook og Twitter. Can’t deal.

Haha. Jeg er ganske skyldig i ett av de meme-bildene. Men nok om det! Har dere noen sosiale medier-paraplyer dere vil dele med meg? Hva/hvem på internett irriterer dere?

57 Comments

 • Reply Tonje 3. august 2014 at 12:57

  Er du klar over hvor vondt det faktisk er å få flis under neglen? Finnes ikke verre smerte..

 • Reply Linn 3. august 2014 at 13:04

  Herlig innlegg på en søndag, Ida…haha:D You’re preaching to the choir!! Amen!

 • Reply vargas12 3. august 2014 at 13:12

  Hei vakre Ida, kult at du snart får lappen, det blir spennende å følge med på;)

  Hvordan går det med 5:2 dietten? Vet du ville trappe ned fokuset om denne på bloggen, men kommer du til å skrive om du fortsetter å gå på den, eller vil du ikke skrive mer om det?

  http://www.vargas12.com/2014/gjor-treningen-goy-og-entusiastisk/

  Vet nemlig at det er svært mange som lykkes med å bruke nettopp den dietten, men du trenger slett ikke å redusere vekt. Du er blant de aller vakreste kvinnene i Norge og bør være stolt av deg selv, akkurat som du er:)

  Lykke til med oppkjøringen!

  Vargas

 • Reply Færa :) 3. august 2014 at 13:12

  Den nye appen som er ute og går, hvor jenter redigerer selfiene sine så mye at de ser ut som porselensdukker. Barbie ser jo mer ekte ut! I tillegg skriver mange #nofilter #nomakeup osv, trenger vel ikke sminke når du kan blurre huden og slenge på ti tonn med sminke på en app?

 • Reply Monica 3. august 2014 at 13:17

  Digger paraply innleggene dine!! Haha 😉

  ☔️ Folk på Facebook som skriver «:(» i statusen sin,og når folk spør hva som er i veien, så skriver vedkommende: «jeg forteller deg det i innboksen». Å herregud! Oppmerksomhetsbehov de lux!

  ☔️ De idiotiske kommentarene folk skriver under ulike artikler på VG nett…

  ☔️ De som utdyper hele livet sitt i status på Facebook og krangler åpenlyst der. F.eks : En som skrev i statusen sin: Dama mi var utro med kompisen min. Jævla bitch». Og hun svarer han på statusen, og det tar bare helt av.. Underholdning på høyt nivå. Statusen ble slettet samme dag, og de er sammen igjen 😂

  ☔️ De som oppdaterer statusen sin på Facebook med ALT de gjør i løpet av en dag. «Nå har jeg trent», «spist middag, godt», «se film» , «sove snart vel» . Bla bla bla…

  ☔️ Er så enig i at man ikke bør ha snapchat top friends. Man er jo nysgjerrig og kikker i vei. Jeg fikk faktisk en kommentar på byen en gang: «jeg har sett navnet ditt på snap chat lista til …., hva snapper dere om da???»

  ☔️ At man fort kan komme borti «add friends» på Facebook ja… Ei jente jeg har snoka på skriver til meg i innboksen: «hvordan kjenner du meg?» jeg: «Eeeehm, kjenner deg vel ikke jeg, men vi har da noen felles venner?!» hun bare: » men forstår ikke hvorfor du vil vi skal bli venner på

  Facebook da…» 😂

 • Reply Guri 3. august 2014 at 14:08

  Det går heldigvis an å både blokkere og unmatche på Tinder. Go for it! 😉

 • Reply Therese 3. august 2014 at 14:30

  Hei Ida!

  Jeg leste i et innlegg lenger under her at du ikke ville skrive så mye om 5:2-dietten, noe jeg respekterer. Jeg tenker å begynne på dietten nå til uka, også lurte jeg på om jeg kunne spørre deg om noe selv om du ikke vil skrive så mye om det. Har du etter tre uker merket noen forskjell? Gått ned noe i vekt/midjemål? Forstår dersom du ikke ønsker å svare på det altså 🙂

 • Reply Mj 3. august 2014 at 14:35

  At det ikke går an å slette tidligere meldinger i innboksen / Messanger på Facebook. Kan jo være at jeg har skrevet noe til noen der, som en angrer på i ettertid. Men hver gang jeg da skal skrive til denne persjonen, kommer gammel dritt opp😩

 • Reply Ida Wulff 3. august 2014 at 14:46

  Therese: hei 🙂 jeg har ikke målt meg, men ser ikke særlig stor forskjell. I følge vekten har jeg gått ned 4 kg på de tre første ukene, denne uken har jeg hatt pause ettersom jeg har tatt intensivkurs for lappen og det var uforsvarlig å faste. Ønsker deg masse lykke til 🙂

 • Reply Ulla 3. august 2014 at 14:53

  Hehe, jeg er så enig så enig.. Supert innlegg.. det er en spesiell jeg la merke til: » Når folk sjekker inn på legevakten eller sykehuset på Facebook, uten å fortelle hvorfor. Tipper de ligger og godter seg over et kommentarfelt fullt av bekymringsmeldinger og spørsmålstegn fra venner. «Hva har skjedd???» Nei, det får dere aldri vite. Vedkommende hadde sikkert fått flis under neglen eller noe.» Det IRRITERER meg kanskje mest av alt og der er bloggere verdensmestere.. Alle gjør det og skal være så hemmelighetsfulle.. Du er absolutt ikke den verste, ikke på langt nær, du gjør det minimalt, men en ting jeg har bitt meg merke i at du hadde et innlegg om Bella for en stund siden og mange har jo spurt i etterkant hva som skjedde med henne uten å få noen respons, så der er du vel litt selv? Du hadde jo ikke trengt å dele det om Bella. Det må jo være det flotteste med jobben til dere bloggere at dere trenger egentlig ikke fortelle noe som helst og bare vise opp annonser og daglige innlegg av lunsjer, treningsturer og nå-spiser-jeg-sushi.. Så det lurer jeg på (og dessverre irritere meg) over mange mange ganger, hvorfor i det hele tatt si A når man ikke vil si B, eller aldri hadde til plan om å fortelle B. Det virker for meg som bare SE PÅ MEG!! Som en annen blogger nå skrev, nå har jeg det ikke så bra for tiden og når folk spurte og spurte og spurte så var det bare: Nei kan ikke si no.. Blir bare for dumt.. Gjem «dere» (altså ikke deg for du er som sagt ikke i nærheten å være så ille som mange av de andre) heller bak skjermen og pynt på sannheten for når det kommer til stykket er det jo ingen av leserne som noensinne ville ha skjønt det eller funnet det ut.. Nei, har «dere bloggere» dårlige dager eller noe annet som plager dere så skriv heller et par rosa innlegg ekstra enn å skrik ut A og så gjøre «dere» hemmelighetsfulle for det blir bare for dumt og skriker bare SE MEG!! Og trengs det så mye oppmerksomhet så hadde jeg nok prøvd å finne ut den opprinnelige grunnen til at jeg måtte ha så mye ytre bekreftelse.

 • Reply Anonym 3. august 2014 at 15:14

  har ikke noen tips til hvordan du kan la være å se på andres bestfriend liste på snap, men du kan jo velge at ikke din skal vises på instillinger.

 • Reply Helene 3. august 2014 at 16:09

  HAHA digger deg! Selv prøver jeg å være usynlig på facebook i frykt for å irritere noen og bli snakket om. Skriver verken statuser eller legger ut bilder, gratulerer en og annen tante noen ganger i året. Utenom det sitter jeg og stalker alt og alle – hallo, HVA hadde man gjort uten facebook? Hvordan skulle man ellers visst hvem av de kjekke mannfolka som er single og hvilke felles kjente vi har?

  Ellers er mine paraplyer de jentene (og guttene) som legger ut et bilde og skriver en heeeelt random tekst under. Type smådrøyt bikinibilde og skriver «gleder meg til helg!» eller «ny neglelakk!»… ehm, kremt, ja. Og så såklart de med profilbilde og så laaang og dyp tekst under, helst sangtekst. Foreksempel festbilde med teksten «we found love in a hopeless place», eller min personlige favoritt: «shine bright like a diamond». hahaha dævver.

 • Reply M 3. august 2014 at 16:18

  OMG, det er det verste når man snoker på en eller annen persons fb-profil og kommer borti legg til som venn-knappen.. Det verste er at personen du har adda faktisk får beskjed på mail om du har lagt til vedkommende.. Flaut! Haha

 • Reply Renate 3. august 2014 at 16:28

  Ååh herlig! Ingenting annet irriterer meg mer en sosiale medier!

  – svigermor som deler allt i statusen på facebook, og som legger ut bilder av allt og alle uten å tenke over hvordan det ser ut.

  – forventningen om at du MÅ skrive en status ved hver eneste bursdag eller begivenhet som krever en gratulasjon.

  – at andre mennesker tar seg til rette og deler ting i fra mitt liv, som jeg kanskje ville holdt for meg selv eller fortalt hele verden selv.

  – selge,kjøpe, bytte grupper! Finnes ikke ord for hvor mye rart som blir forsøkt solgt her! (Halvtumme neglelakker/parfymer, undertøy, ødelakte gjenstander osv)

  Har MYE mer, men tror jeg er over gjennomsnittet lett og irritere 🙂

 • Reply Anonym 3. august 2014 at 16:47

  Hvis de har mail-advarsel på, får de melding på mail hvis du adder dem som venn selv om du fjerner requesten med en gang. Ellers tror jeg ikke de får det. Har skjedd meg en gang, hehe, kleint.

 • Reply Julie 3. august 2014 at 17:16

  «45+2 uker på vei, kom ut snart da mamma og pappas lille prins», «Idag var vi på 6 måneders kontroll med gulljenta vår, lille Fiffi. 78 cm lang og 5 kg tung. Helt perfekt! Vi er så stolte» Altså, folk som får barn «via nettet»! Plagsomme statuser under graviditeten. Ennå værre etter at barnet blir født. De som virkelig bryr seg burde være såpass inkludert i livet til den ungen at de får vite om alt det drittet uten å måtte lese på det på facebook..

 • Reply Martine Sophie 3. august 2014 at 17:24

  Herlig innlegg, mange gode poeng! Ha en fin søndag videre 🙂

 • Reply Anonym 3. august 2014 at 18:09

  Hei Ida. 🙂

  Kjæresten og jeg er ute på tur og kommer til å kjøre fra Kristiansand til Oslo denne uken, lurte på å kanskje overnatte i Kragerø eller Tønsberg. Hva ville du anbefalt?

  Lykke til på oppkjøring! 🙂

 • Reply Kine 3. august 2014 at 18:12

  Hahaha! ELSKER paraplyene dine Ida!

  En jeg har om faebook er folk som skriver lange stiler på statusene sine. De kan være både kryptiske, samtaler personene har med seg selv, og aller verst de som slutter med type elsker deg *navn*…. Altså, skriv på veggen eller chatten til folk om du vil fortelle de noe, du trenger virkelig ikke lage en statusoppdatering som ALLE kan se….

  En annen er bloggere som så sykt åpenlyst smører ekstremt tykt på når de skriver om produkter de bare ELSKER og som er MAGISKE osv, når ingenting som du skal smøre i trynet kan være så MAGISK ever 😛 haha! Og her sikter jeg IKKE til deg! Du er en av de bloggerne som jeg faktisk føler har troverdige anbefalninger og jeg har selv vert fornøyd om jeg har endt opp med å prøve det samme 😀

 • Reply Ida Wulff 3. august 2014 at 18:55

  Anonym: hei 🙂 syns ikke det er noen skikkelig hyggelige hoteller i Tønsberg, i såfall må det bli Quality med bassenget på taket. Eller kanskje sjekke om det finnes noe i Åsgårdstrand. Jeg har vært på Kragerø Resort, og syns det var veeldig fint, spaet er deilig også. Så det anbefaler jeg! God tur, og tusen takk 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. august 2014 at 18:57

  Anonym: går ikke an å fjerne bestfriends hos meg?

 • Reply Ida Wulff 3. august 2014 at 18:59

  Ulla: grunnen til at jeg ikke gidder å svare på Bella er en paraply i seg selv; blogglesere som er syke i hodet, som skal lære meg hvordan å passe på en _katt_ og som kaller meg dyremishandler ved hver anledning de har.

 • Reply Isabelle 3. august 2014 at 19:01

  Først og fremst, til Mj: Det går an å slette de meldingene. Du går inn på Meldinger, og trykker på samtalen du ønsker å slette. Trykk deretter på «Valg» og scroll ned til «Slett samtale». Vips så er den borte. Eventuelt kan du bare slette enkelte meldinger, men da må du sitte og markere hver enkelt melding du vil slette. 🙂

  Æsj, misliker sterkt den Add-friends knappen. Jeg husker tilbake til når jeg og min nåværende samboer kun datet – vi hadde vel gjort det i en drøy mnd kanskje, og jeg var inne og snoket litt i vennelisten hans. Gikk inn på faren hans sin side, da jeg så faren hadde lagt ut et bilde av de to sammen, og jeg syns det var et passende bilde av han å vise til mamma. Plutselig har jeg addet faren hans på facebook! Snakk om crazy-kjerring hvis han hadde fått vite det, da! :p Jeg fjernet den med en gang, og han har aldri sagt noe om det, så tror ikke han fikk noe varsel om det. I dag har jeg fortalt om episoden for lenge siden, og vi ler godt alle sammen. De er helt enige i at de hadde tatt meg for å være litt merkelig, om de hadde sett det på det tidspunktet :p

  Ellers er jeg lite fan av de mange idiotene i nettavisenes kommentarfelter. Trenger heller ikke utdypes.

 • Reply Ida Wulff 3. august 2014 at 19:11

  Isabelle: hahahaha så morsomt! Hadde blitt ganske svett hvis det var meg 😀

 • Reply Lise 3. august 2014 at 21:15

  Jeg har en superparaply som gjelder instagram. Herrejesus så jeg hater min treige iphone sammen med den appen!! For treiger telefonen min seg litt over et bilde eller en profil jeg sniker på, så har man fader meg enten follow’et personen eller likt bildet. Flotters når da alle som følger meg igjen får opp dette i sin feed, og der har vi det gående!

  …Og nr 2, fitnessdamer som poserer med ræva si så langt oppi kameraet og påstår at det er «fitspo» osv., det er et liiite lag med tøy unna ViMenn og det som verre er, og de vet det riktig så godt selv. #seriøstleiavfitnesshvorennjegsnurmeg. Sådær, litt frustrasjon ute i dag også 😉 God ukestart i morgen!

  Lise 🙂

 • Reply Lina 3. august 2014 at 21:34

  Folk på facebook som skriver «da jg skulle til butikken i dag såg jg no jg alldri har sett før. Nemlig en stor ellefant som løp neddover veien med en stor apekat på hodet. Da hann kom frem til en sving løp dn rett av veien og inn i en hage dr en hund låg og såv. Hunden våknet og bejynte å bjeffe mye til eierne kom løppende ut og ellefanten trampet på mannen.

  Elsker dg kjæresten min <3 u&me 4ever»

  Fordi:

  1. Elendig språk.

  2. Helt åpenbart en usann historie, ergo bare ute etter oppmerksomhet.

  3. Usammenhengende. Hele verden trenger ikke vite hvor jævlig verdifull den kjæresten din er for deg i hver eneste statusoppdatering du skriver.

 • Reply Martha 3. august 2014 at 23:07

  Så noen nevnte kjøp og salg-grupper her. Det aller verste med disse er når folk skal ha SMÅPENGER for all mulig dritt. «Helt vanlig, kjedelig og kjip glassbolle. 20 kr». Seriøst? Man blir verken rikere eller fattigere av en tier eller to nå for tiden. Gi det heller bort, gjerne til Fretex eller annen veldedighet, fremfor å kreve penger for skrotet (!) ditt.

 • Reply Marie 3. august 2014 at 23:38

  AMEN! 😀

 • Reply Anonym 4. august 2014 at 01:04

  isabelle: man sletter sine egne meldinger, men dumt at det ikke blir slettet hos den personen man har skrevet til. det som er dumt med facebook, er at man ikke kan slette meldinger man angrer på før personen ser meldingen. det hender jo at man skriver noe man angrer på

 • Reply Aina 4. august 2014 at 02:49

  Haha, elsker disse innleggene og kjenner at jeg irriterer meg over akkurat de samme tingene!

  En av mine mange paraplyer må være når jenter (helst litt yngre) har fått seg kjæreste og teksten på profilbildet deres (som bare er et bildet av jenta selv) er «Elsker deg over alt, ….» Barf… Hva har det med bildet av DEG å gjøre liksom?

  Lykke til med oppkjøring, forresten! Det greier du nok helt fint 🙂

 • Reply Per 4. august 2014 at 04:34

  Det verste er sutring på FB! «Syk», «forkjølet», «fikk parkeringsbot i dag», «bikkja mi har løpetid» «stakkars gullungen min har omgangssyke» osv. DET er irriterende det😤😡

 • Reply Anna 4. august 2014 at 09:12

  Du tar alle ting jeg hater på sosiale medier og poster i ett innlegg – HYLL DEG!

  Jeg HATER fitnessbilder av maten til folk med hashtag #eatclean osv..

  Videre hater jeg folk som tagger følelser på facebook bare for at venner skal skrive «er her for deg..» eller «hva har skjedd vennen?». Hvis du har ekte venner trenger du ikke vise resten av verden hva du føler for sympati..

  Jeg hater også når folk skriver lange statuser på facebook om alt de skal eller har gjort i løpet av en dag og hvor _utrolig_ takknemlig de er for «å ha så mange fine mennesker i livet sitt». Er litt fælt å si at det irriterer meg at andre er lykkelige med sine venner, men det er alltid samme personene som skriver det og en gang får man nok..

  Konge innlegg!

 • Reply KArl 4. august 2014 at 10:39

  Den der «scrolle hvem som har likt et bilde og tilfeldig sende en venneforespørsel til noen du unfrienda i det stille en uke før» er nokså kjip. Generelt bør man ikke bruke FB på mobil til andre ting enn å lese tidslinjen. Små knapper, liten skjerm og store mannelabber er en dårlig kombinasjon. Har flere ganger «likt» statuser/bilder jeg egentlig mener fortjener prostataundersøkelse.

 • Reply Rina 4. august 2014 at 11:00

  Haha, veldig enig!

  Noe av det som irriterer meg mest er alle som konstant poster «morsomme» updates på face om babyene sine… I jeg-form. «Se på meg, mamma! Jeg fant en ekkel ting i søpla og spiste den, nam nam», liksom, selvfølgelig etterfulgt av et bilde.

 • Reply Silje 4. august 2014 at 11:27

  – De som MÅ poengtere under hver eneste, uinteressante status at de «ELSKER GUTTEN/JENTA MI OVER ALT PÅ JORD <3»

  – Når folk bruker følelsesikonene uten noe annen tekst. Fks «:D følte seg håpefull» eller «:( følte seg lei seg» å guuud

  – folk som bytter til det samme profilbildet hele tiden for å få flere likes eller venter med å svare på kommentarene først etter ei uke slik at det kommer opp i newsfeeden

 • Reply Birthe Skingen 4. august 2014 at 12:35

  Kjære, vakre Ida!

  Jeg har googla meg ihjel, spurt frisører og mere til, men jeg finner ingen hårprodukt som holder håret mitt fint og mykt. Jeg har akkurat samme extensions som deg(hairtalk<3) og vet det trenger fuktighet. Jeg behandler det så bra jeg klarer, men likevel ender det ofte opp med å se veldig falskt ut. Kan du værsåsnill si meg hvordan du får håret ditt så bra?? Typ shampoo osv? Hele pakka….. Haha, håper på svar:)

 • Reply Anne-Marthe 4. august 2014 at 12:58

  Det verste er jo at du bryr deg nok til å sjekke i kommentarfeltet om noen er på legevakta, men når de da sier «Tar det i innboks» så bryr deg ikke så mye at du gidder å spørre der så sitter du å bare -.-

 • Reply minlangehistorie 4. august 2014 at 13:22

  haha det var ett morsomt innlegg 😀 ha flere slike 🙂

 • Reply Cathrine 4. august 2014 at 14:07

  Heisann! Jeg opplevde å legge til noen som venn ved et GIGANTISK uhell, og slettet forespørselen umiddelbart. To uker senere fikk jeg en notification om at hun hadde godkjent venneforespørselen min. Så det fungerer ikke å rette opp hvis du først har kommet borti den knappen, virker det som.

  ☔️ Barn på Facebook. Jeg er venner med en yngre fetter på rundt 13 år. Han får seg ny kjæreste 10 ganger per år, og som kommentar til den ene nye relationship-statusen stod det fra «eksen» hans: «serr. Jeg dumpet deg i går.» med påfølgende lang diskusjon fra alle deres bekjente.

 • Reply Helle 4. august 2014 at 18:51

  Enig med deg Ida.

  Min paraply må være folk som legger deg til på face bare for å snoke og som aldri gratulerer deg med dagen, liker dine statuser/bilder eller som aldri hilser på deg.

  Det synes jeg er tragisk !

 • Reply Ida Wulff 4. august 2014 at 20:43

  Birthe Skingen: hei 🙂 bruker du ikke Hairtalk-produktene? Den hårkuren skal være kjempebra for fuktighet til Hairtalk-håret, samt den sprayen som det står conditioner på.

 • Reply Henriette Linnea 5. august 2014 at 01:24

  Det verste må være skrivefeil, hvertfall hos kjente bloggere. Her er du heldigvis flink, Ida! 😀 digger bloggen din!

 • Reply Helene 5. august 2014 at 09:58

  SÅ enig med at folk som sjekker inn hos lege osv, det er bare tåpelig!

  også irritrende når faren din oppdaterer facebook mer enn meg… og skriver til meg på wallen for å spørre om noe, er en grunn til at man har privat mld på face!!

 • Reply Anette 5. august 2014 at 11:18

  Enig så enig! Og spesielt den med de som kommer med no sukk og klag og ikke vil si no mer… *telle sakte bakover fra 10* har en på facebook som er helt forferdelig på det. Hun er det mest sytete jeg noen gang har sett. Kommer med MINST 3 sånne hinte-sutrestatuser per dag. Og hvis noen spør så enten «kan ikke skrive det her på fb» eller «tar det på chat».

  …og hvis ingen kommenterer, så kan man banne på at det dukker opp en ny status rett etterpå. haha

 • Reply Andrea 5. august 2014 at 11:58

  Du trenger en paraply med gutter i singlet, spesielt med utrente armer og bryst. Finnes ikke NOE mer usexy enn gutter i singlet (med mindre de er channing tatum).. Og på stranda kan det til nød være greit:) huff og usj, gutter som bruker singlet hjelp!!

 • Reply Jenny 5. august 2014 at 15:36

  Skrivefeil er absolutt verst!

 • Reply mh-Ingrid 5. august 2014 at 16:50

  Hahaha!! Elsker det du skriver, har tenkt på mye av det samme. Hilsen mh-Ingrid :))

 • Reply Anna 5. august 2014 at 18:44

  – Folk som adder DEG og spør deg om hvem du er

  – Generelt folk som spør deg om hvem du er. Hva skal man svare? Navnet og bildet ditt er der, vil de ha en utfyllende novelle om interesser og hobbyer også?

  – Folk som stadig skriver deppestatuser

  – Folk som kommenterer deppestatusene og skriver »chat» istedenfor å bare starte en samtale i chatten

  – Folk som stadig legger ut quotes kun for å få likes

  – Folk som skal dokumentere alt overalt. På face, på insta, og spesielt snap.

 • Reply Susann 5. august 2014 at 23:43

  Er enig i det meste du skriver..

  Det som irriterer meg fryktelig er nye snapchat hvor det kommer opp «Ola nordmann is typing..».. Veldig kjipt dersom du bestemmer deg for at du ikke vil sende det eller at du tilfeldigvis bare kom innpå…

 • Reply Anonym 6. august 2014 at 15:37

  Ååå, så utrolig enig i snapchat-bestevenner! Skaper bare frustrasjon..

 • Reply k 7. august 2014 at 01:20

  Det aller verste er «den eldre garde» når de bytter profilbilder. Ja, bildet var fint, men du trenger ikke ha det i en uke, zoome litt inn og bytte uken etter og zoome enda litt mer og bytte enda en gang, så gjerne bytte tilbake til nr 1 hvor du fant ut at nesehårene ikke syntes så godt som på det siste du hadde zoomet helt inn. Det er også mulig å bruke et bilde du har hatt før uten å måtte laste det opp på nytt. Har ikke telling på hvor mange foreldre jeg har sett som har samme profilbilde minst 3 ganger, med ulikt antall likes og kommentarer.. uff

 • Reply Ida Wulff 7. august 2014 at 01:25

  k: hahahs, jeg ler!

 • Reply Emilie Eriksen 7. august 2014 at 13:51

  Jeg er SÅ enig i paraplyene dine! Mange mennesker på sosiale medier irriterer meg helt grenseløst noen ganger. Er venn med noen av farmors venninner på Facebook, og de er veldig hyggelige alle sammen, men det finnes ikke grenser for hva de deler med oss andre – gjerne en godt detaljert omgangssyke. Og så er det jo de guttene og jentene som skifter kjæreste annenhver uke, og skriver bla. «vært sammen i én uke allerede! Så fort tiden går! Oss for alltid, elsker deg<3», men så blir det slutt uken etter, og da er det på´n igjen med ei/en ny. Blir gaaaaaal…

 • Reply Alice 9. august 2014 at 23:23

  Min største paraply må være folk som tar hevn over dårlig endte forhold på facebook ved å legge ut bilde på bilde med quotes som: «once a cheater always a cheater», «the karma of fucking over a good girl, is the bitch u end up with» etc etc. Ved et tilfelle var det faktisk en som tagget både eksen og dama han må ha vært utro med. Det blir for mye info for meg altså..*slettet fra vennelisten for å si det sånn*.

  når vi snakker om flauser på facebook, jeg hater iphonen min. Klarte å tagge meg selv i et bilde på facebook hvor jeg stalket en eks med nydama. Tok det vekk, men fikk melding i innboksen etterpå: «hva tror du du holder på med??» *FLAUT*

 • Reply anonym 12. august 2014 at 16:08

  – når du ska søke opp en venn på face på mobil, å lista over folk med det navet kommer opp å du legger til randome folk kun pga pølsefingran 🙁

  .. aner ikke kor mange venna æ har pga det!

  – når du sniker på instagram å dobbeltapper på et bilde du IKKE vil like

  – folk som skriver statusa på face der det virker som om dem trur hele verden bare sitter å venter på update fra dem «jess! nu vet vi at det blir en god helg siden anne sir det». ingen bryr sæ.

  – folk som skrive på face 2min etter ungen e født, dem har gifta sæ, nån e død(!)

  – 10linjer lange stausa som bare ramser opp masse drit

 • Reply lena 12. august 2014 at 16:16

  folk som lyger om ungen sine utsagn å prestasjoner

  på face. Det er grenser for hva en 3åring kan gjøre å forstå

 • Reply Ingvild-Jeanette 24. august 2014 at 17:48

  En av mine sosiale media-paraplyer er:

  Når folk SKRYTER av at de har gjort ting som faktisk bare rett og slett må gjøres for å holde hjemmet gående.

  eks: Tar meg et velfortjent pust i bakken etter å ha vasket 3 maskiner med klær, og hengt de opp, samt laget middag og ryddet/vasket etter den.

  WOW, stående applaus da for at du har gjort noe type ALLE må gjøre..

  Helt klart, godt å bli satt pris på av sin bedre halvdel for innsatsen man legger i at hjemmet skal gå rundt, men kjære vene.

  Også alle de cheesye pick-uplines’ene som enkelte lirer av seg på Tinder! what.the.fuck? Den verste jeg har fått: «wow, visste IKKE at tinder hadde rekkevidde innen himmelen» bitch please..

 • Leave a Reply