Mat

LEMON PARTY EVERY DAY

6. august 2014

Hei og hopp ♥ Jeg er i gang med ny fastedag, så jeg er ikke helt oppstått enda. Siden jeg har ferie prøver jeg å spare energien min så lenge jeg kan. Men nå begynner jeg å bli rastløs, så skal vel snart ut på en liten powerwalk. 

Bah, overskriften minner meg om ungdomsskolen, da det i en periode var om å gjøre å lure flest mulig til å gå inn på en nettside som heter lemonparty.org. IKKE gå inn på den, hvis den i det hele tatt fortsatt eksisterer, jeg tør ikke å sjekke. Tror jeg sluttet å lure folk etter å ha lurt pappa til å gå inn på siden, han syntes ikke det var så festlig.

Men, dette innlegget skulle ikke være reklame for en nettside dere ikke skal gå inn på, derimot en hyllest for sitroner. Jeg er blitt superhektet på sitroner, og har alltid en god dose sitroner i kjøleskapet. Dette kan du bruke sitronen til:

♥ Ha den i et glass vann med isbiter♥ Kok opp vann og skvis sitronsaften i det varme vannet♥ Cola Zero/Pepsi Max, isbiter og et par skriver sitron, nam! ♥ En sitronskive i teen ♥ Rasp litt sitronskall og strø det over en gryterett ♥ Skvis sitronsaft over maten din for å gjøre den syrligere

Uansett hvordan du velger å få i deg sitron, så blir kroppen glad! Med mindre det er sitronkake, men det er lov det også 🙂 Se bare her:

Har dere noen gode sitrontips?

I dag tenkte jeg at jeg skulle ta bilder av terrassen min og vise dere, den er blitt litt av en kosekrok 🙂 Man kan jo føle seg litt fanget i en liten leilighet noen ganger, men en terrasse gjør virkelig hele forskjellen. Elsker den! Så viser dere i kveld, hei så lenge.

19 Comments

 • Reply Latte&Lullabies 6. august 2014 at 12:07

  Jeg bruker ofte sitron ilag med pepsi eller cola. Det er supergodt 😉

 • Reply Mathias Folke Nordby 6. august 2014 at 12:24

  Håper du har en fin sommerferie ida ! 🙂 Jeg liker bloggen din veldig godt og du er utrolig pen 🙂 ! <3.

 • Reply Helene 6. august 2014 at 12:43

  Gikk inn på siden jeg… haha, ble ganske så ukomfortabel nå.

 • Reply Anja 6. august 2014 at 14:02

  Jeg drakk vann med sitron i hver dag over en lengre periode – helt til jeg måtte til tannlegen og fylle på en tann, fordi slik sur drikke hadde over tid etset bort emalje.. Fikk streng beskjed om ikke å gjøre det! Tips: bruk sugerør!!!

 • Reply minlangehistorie 6. august 2014 at 14:41

  hvordan føler du at det går mest fastingen din og slik? fungere det? 🙂 har du fått mere overskudd og kanskje gått ned i vekt? vet ikke hva du ville ha ut av å faste, men føler du at det har hjulpet deg?

 • Reply Linn 6. august 2014 at 15:12

  Bruk en sitron og sukker som scrubb til ansikte, huden blir så fin etterpå 😀

 • Reply Rina 6. august 2014 at 15:20

  Jeg liker å putte litt ingefær også oppi varmt sitronvann, det smaker veldig friskt! Ellers er mitt eneste sitrontips å kjøpe økologiske, jeg vet ikke om det er bare innbilning, men jeg syns i hvert fall de smaker veldig mye bedre enn de «vanlige». 🙂

 • Reply M 6. august 2014 at 17:56

  Nå ble jeg veldig nysgjerrig på hva den siden inneholder?

 • Reply Nicole 6. august 2014 at 18:47

  Klør i fingrene etter å finne ut hva som er på den siden nå, haha. Effektiv reklame for noe du ikke mente å reklamere for 😛

 • Reply Karianne 6. august 2014 at 20:39

  Tipper 90% av leserene dine må inn å titte på siden:P

  Jeg måtte hvertfall:P

 • Reply Ida Wulff 6. august 2014 at 20:49

  Nicole: hahaha! Tre gamle menn som suger hverandre

 • Reply Ida Wulff 6. august 2014 at 20:49

  M: tre gamle menn som suger hverandre 🙁

 • Reply bell 6. august 2014 at 21:28

  Tips: ha sitronene på benken (altså i romtemperatur) istedenfor i kjøleskapet. Frukten modner mer da og gir bedre smak enn når kulden trekker saften inn i skallet 🙂

 • Reply Anna-Nathalie 6. august 2014 at 22:15

  Elsker sgu også citron <3

 • Reply Karoline 6. august 2014 at 23:47

  Sitron er veldig godt hvis man klemmer det over vaniljeis, blir frisk og god 🙂

 • Reply Ulf Wullf 7. august 2014 at 00:43

  Cola med sitron i er digg! Smakte det i Manchester en gang. Beste jeg har smakt:)

 • Reply Anonym 8. august 2014 at 00:20

  Nå som du skrev hva som er inne på siden, skjønner jeg papsen litt. Hahaha, ser det nesten for meg!!! Herregud, på tide å legge seg.

 • Reply Elizabeth 9. august 2014 at 20:27

  Rasp sitronskall over laksen, sammen med en klatt smør, skivede mandler og en god dæsj revet parmesan – inn i ovnen 🙂 Sitronsaft er godt til de fleste typer fisk og skalldyr, over salat, i desserter mm.. 🙂

 • Reply Sara Løkke 3. september 2014 at 21:36

  Hvis du vil ha sitronvannet litt søtere; Klem saften av en halv sitron, fyll glasset med kaldt vann (tilsett gjerne isbitter) tilsett littegrann stevia pulver (selv bruker jeg Steviosa, kjøpt på sunkost tror jeg) rør rundt og drikk!

 • Leave a Reply