Uncategorized

KONICHIWA

7. august 2014

Om ord bare kunne beskrive hvor deilig det var å spise i dag! Syns som regel fastedagene går greit, det er verre på kvelden. Jeg blir alltid sulten om kvelden, så å ligge og gnage på en gulrot når magen skriker etter pizza, cheeseburger, taco og sushi, er ikke så innmari gøy. Haha. Uansett hvor sunn og fornuftig jeg prøver å være, kommer jeg alltid til å ha en forbudt kjærlighet til junk.

Men sushi er jo ikke helt junk, så i dag ble det sushi på meg. Og når vi først er inne på mat; nå skal jeg straks begynne å lage middag til de to foreldrene mine som kommer hjem fra jobb, og så skal vi kose oss med mat og vin på terrassen. Litt sånn før helgen-kos, siden vi ikke skal være sammen i helgen ♥

Takk for komplimenter på terrassen, det gjør meg glad 🙂

6 Comments

 • Reply Mårten 7. august 2014 at 16:40

  Gott med gulrot om kvällen ja 🙂 Känner igen den, men blir ofta lite mer hungrig då 🙂

 • Reply Caroline 7. august 2014 at 20:14

  Åhh herlig!

 • Reply Betty Svensson 7. august 2014 at 21:25

  Så jäkla fina bilder! hör av dig om du vill ha surftips(är inget proffs men vet vad jag hade velat göra om när jag var på min första surfresa)

  KRAM från Sverige

 • Reply minlangehistorie 7. august 2014 at 22:53

  Aldri smakt sushi før, kan ikke tro jeg kommer til å gjøre det heller, tror ikke det er min smak! men får se da 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. august 2014 at 23:18

  minlangehistorie: start med tempura Maki, alle nybegynnere liker det 🙂

 • Reply Missmille 14. august 2014 at 03:56

  Hei, fin blogg

 • Leave a Reply