Nybygg, hjem & interiør

MY CHILL SPOT

7. august 2014

God morgen ♥

Bah. Jeg slang meg nettopp ned i senga i stor fart, og klarte å sette meg på speilrefleksen. Spår stort blåmerke på rumpa.

Skulle egentlig vise dere terrassen min i går, men jeg rakk aldri mer enn å knipse bildene. Den er ikke helt ferdig enda, jeg mangler sitteputer til benkene, et nytt bord og litt sånt. Dessuten vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med den andre halvdelen av terrassen, men regner med at jeg får plass til en grill og en svær jævel av en plante der, haha.

Koser meg sååå mye på terrassen, spesielt på kveldstid, med tente lykter, deilige puter og en kopp te. Har blitt som en ekstra stue for meg, så hender jeg drar med meg Mac’en og teppe, og ligger her ute og ser på serie eller svarer på mail. En liten terrasse kan bety mye når man bor i en relativt liten leilighet, som om man får puste litt mer.

Sånn ser benken ut, mamma og pappa var så snille og bygde den til meg en helg jeg var bortreist. Store hagemøbler fikk terrassen til å se så liten ut, pga denne benken er det nå mange sitteplasser og stor plass på terrassen.

Alle de fine putene fra Lama finner dere her. Jeg valgte å ha de fleste i rosa og oransje, ettersom det minner meg om sommer. Lyspærene i taket er fra Clas Ohlson, de finnes både i fargerik lenke og i den jeg har. De fantastiske lyktene i rosatoner (jeg har de samme i blå inne i stua) er virkelig favoritter, de blir så utrolig fine med lys i, lager en helt egen stemning. Ikke koster de så mye heller. De små kan kjøpes her og de store her. Brettene som lyktene står på er herifra. Den store lykten tror jeg er fra IKEA, den har jeg hatt i årevis og minner meg egentlig mer om jul, haha. //Annonselenker

Likte dere det så langt? Legger ut nye bilder når det er helt ferdig 🙂

28 Comments

 • Reply theresekristina 7. august 2014 at 10:30

  Så utrulig koselig!

 • Reply Camilla 7. august 2014 at 10:52

  Drømmer meg bort i disse bildene…. 🙂

 • Reply Vero 7. august 2014 at 12:22

  Av en eller annen grunn fikk dette innlegget meg til å tenke på Bella? Husker du fortalte at du følte Bella ikke likte seg særlig godt i nyleiligheta og du syntes synd i henne. Har ikke hørt så my om henne i det siste.. Hvordan har hun det? 🙂

 • Reply Maria 7. august 2014 at 13:09

  Veldig koselig!

 • Reply judy 7. august 2014 at 13:31

  Helt utrolig fint 🙂 blir glad når det ikke er det typiske som er inn. Beige/grå/hvit med innslag av blått og masse kurv. Jeg syns det å er fint men det skal jo være sommerfarger! Bedre å tone ned til det beige på høsten sammen med pledd og lyng. Gleder meg til det jeg!

  Ja til flere «huslige» innlegg 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. august 2014 at 13:51

  judy: tusen takk! 🙂

 • Reply Siri 7. august 2014 at 14:19

  Når du skriver «annonselenker», betyr det at du ahr fått det sponset da? Spør for en venn

 • Reply ada 7. august 2014 at 14:25

  Kjempefin uteplass! Har du noen reise planer før skole start? Liker så godt reise brevene dine

 • Reply Ida Wulff 7. august 2014 at 14:48

  ada: hei 🙂 så hyggelig at du liker det. Jeg begynner på skolen på mandag, så rekker dessverre ikke reise før det. For høsten har jeg foreløpig planer om London og Sri Lanka, håper det blir tid til mer!

 • Reply Christine 7. august 2014 at 15:10

  JAAAAA-LIKTE KJEMPEGODT!!!!!! Utrolig fin løsning,på 1-2-3!!

 • Reply Rina 7. august 2014 at 15:13

  Så smart løsning, og så utrolig koselig! Kan tenke meg det er deilig å slappe av der 🙂

 • Reply Anna-Nathalie 7. august 2014 at 15:30

  Nej hvor herligt! 😀

 • Reply minlangehistorie 7. august 2014 at 15:32

  Å så utrolig koselig du har gjort det der 🙂 elsker slike løsninger på verandaen 🙂 mamma har gjort noe lignende hjemme, kanskje jeg skal vise frem det jeg også 😀

 • Reply Elisabeth 7. august 2014 at 17:34

  Så utrolig koselig! Så hjemmekoselig og vakkert.

 • Reply Anne 7. august 2014 at 19:07

  Hvor er de andre i taket fra? De i stoff:)

 • Reply Kristina 7. august 2014 at 19:17

  Det så veldig fint ut 🙂 Koselig balkong!

 • Reply Ida Wulff 7. august 2014 at 19:17

  Anne: husker ikke helt hvor jeg bestilte de fra, googlet bare pom poms 🙂

 • Reply Silje 7. august 2014 at 20:41

  Sååååå fint!!!!! Wow, er helt forelsket!!

 • Reply Tonje Christina 9. august 2014 at 17:41

  Det så kjempe koselig og avslappende ut 🙂

 • Reply Anonym 17. august 2014 at 17:10

  So fint!

  Til benkene kan du kjøpe skumgummi madrass (jysk), så tar du på eit laken eller syr fast eit stoff i ein farge som passar 😀

 • Reply Anonym 10. april 2015 at 20:32

  Hva kostet denne løsningen i matrial? 🙂 vil lage noe slikt selv men har ikkje største budsjettet! 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. april 2015 at 21:00

  Anonym: spurte foreldrene mine nå (det var de som handlet inn og snekret den) og de mente at materialene kostet omkring 1000 kroner 🙂

 • Reply Ida 1. mai 2015 at 21:53

  Akkurat slik løsning jeg ønsker meg her:)

  Er du fornøyd med høyde og dybde? 🙂 Kanskje det blir snekring i morgen! Hehe

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2015 at 23:40

  Ida: ja, veldig fornøyd! 🙂 Lykke til!!

 • Reply Kristin S Hellefossmo 30. august 2015 at 14:16

  Heia 🙂 Denne løsningen falt jeg HELT for! 🙂 Så utrolig fint!! 🙂 Blir å bygge sånn selv – gleder meg virkelig 🙂 Lurte på om du har hengslet benkeplatene, slik at du får ekstra oppbevaringsplass i selve benken? Men mest lurer jeg på om du har målene på benken? Evt. om du vet hvilken dimensjon det er på bordene? 🙂 Utrolig fin løsning! 🙂 Gleder meg til å ordne det slik her hjemme 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. september 2015 at 00:37

  Kristin S Hellefossmo: Hei! 🙂 Det er mamma og pappa som har bygget benken, så jeg er nok ikke så mye til hjelp her! Men skal prøve å svare etter beste evne. Det er ikke hengsler på benkeplatene, men benken er åpen på baksiden så jeg har kunnet dra dem fram og legge ting inn bak. Målene har jeg dessverre ikke, den er bygget for å passe til terrassen.

 • Reply Øydis 3. april 2017 at 14:30

  Hei!

  Hvor har du kjøpt lysene i taket? 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. april 2017 at 20:50

  Øydis: Clas olsson hvis jeg ikke husker feil 🙂

 • Leave a Reply