Uncategorized

GRIPER DAGEN SELV OM DET IKKE STÅR PÅ VEGGEN

8. august 2014

Bluse: Zara Skjørt: Only Veske: Alexander Wang Sko: Converse Solbriller: Céline

I går øvelseskjørte jeg ut til Verdens Ende med pappa. Det er så utrolig fint der ute, og som en bonus rakk vi akkurat solnedgangen. Kjøringen gikk også veldig bra, selv om det ikke var så mange utfordringer på veien. Utfordringer aka rundkjøringer og kryss. Jeg kunne hatt en master i rundkjøringer og kryss, og fremdeles mislikt det, det er jeg sikker på.

Nå ligger jeg i senga med en stor kaffekopp som dugger meg i ansiktet, og skal snart gjøre som wallstickers på en haug av harry stuevegger befaler: gripe dagen. Eller carpe diem, om du vil. Denne helgen skal jeg på HYTTETUR med noen gode venninner, halleluja ♥

15 Comments

 • Reply Vivian 8. august 2014 at 09:46

  Nydelig antrekk 🙂

 • Reply Ingvild 8. august 2014 at 09:47

  Verdens Ende <3 Barndomsminna <3

  Og du, Tønsberg er den letteste byen å kjøre i 😉

 • Reply Kamilla 8. august 2014 at 09:55

  Strøken frøken! Du vil ikke si noe om hvor skjørt og topp er fra? 😀

 • Reply Ida Wulff 8. august 2014 at 10:17

  Kamilla: og jeg som har lovt å begynne å skrive det i innlegg! Slurvete av meg. Får vel skrive det inn, men topp er fra Zara og skjørt er fra Only 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. august 2014 at 10:17

  Vivian: tusen takk 🙂

 • Reply Carina Chanel 8. august 2014 at 10:50

  aldri vært der. sååå lyst til å dra. hører alle sier det er så koselig og fint.

  flotte bilder <3

 • Reply Elisabeth 8. august 2014 at 11:46

  Åå så fint det var der.. Og antrekket ditt var nydelig!

  Jeg hatet rundkjøringer nesten helt fram til oppkjøring. Plutselig fortalte mamma meg bare noen måneder før at jeg skulle passe på de som kommer til venstre for meg, fordi det er de jeg har «mest» vikeplikt for, altså motsatt av vanlig høyreregel… Jeg kunne ikke forstå hvorfor ingen hadde fortalt meg dette, verken mamma, pappa eller kjørelærer. Mamma bare lo og sa at hun trodde hun hadde fortalt meg det. Jeg ble så oppgitt, men samtidig gjorde det at jeg med en gang forstod det bedre og så begynte jeg å forstå det selv. Før hadde jeg bare venta til det var klart alle de andre tre veiene. Du kan jo tenke deg at jeg ble stående ganske lenge noen ganger. Så forhåpentligvis får du mindre og mindre i mot rundkjøringer, selv om det vel aldri blir spesielt gøy for noen…

  Håper du får en super helg.

 • Reply Ida Wulff 8. august 2014 at 11:52

  Elisabeth: haha, Uffda! det er jo det første man må vite om rundkjøringer. Da skjønner jeg godt at du ikke likte det! Tusen takk, og det samme til deg 🙂

 • Reply Maria 8. august 2014 at 12:10

  Så fin du var! En får litt ro i sjelen av å være på verdens ende.

 • Reply minlangehistorie 8. august 2014 at 16:15

  så fint antrekk 🙂 kos deg masse 😀

 • Reply alina 9. august 2014 at 19:15

  fine bilder 🙂

 • Reply sven ivar ougendal 15. august 2014 at 22:07

  hei! syntes du er en kjempe flott dame! du virker veldi sterk, og det liker jeg! utrolig respekt fra min side! GID <3

  sveniboi på snapchat og sven ivar ougendal på face xoxo. ser fram til og snakke mer med herlige deg. 🙂

 • Reply Ida 30. august 2014 at 17:27

  Aner jeg en paraply post om folk som ikke klarer å følge de jævla trafikkreglene i fremtiden? Tro meg, når du får lappen og master i både rundkjøring og vikepliktregler kommer du til å irritere deg grønn over folk som ikke kan dem!!

 • Reply Jacole 9. februar 2024 at 05:51

  Appreciate this post. Let me try it out.

 • Reply valentino flower jewelry 13. mars 2024 at 10:39

  When someone writes an piece of writing he/she maintains
  the thought of a user in his/her mind that how a
  user can understand it. Therefore that’s why this paragraph is amazing.
  Thanks!

 • Leave a Reply