Uncategorized

SKABB, SIGG OG PAKKING

8. august 2014

Jeg pakker for et år, men skal bare være borte i litt over en uke. Sykt irriterende at kofferten er full allerede, når jeg kun har lagt oppi toalettsaker og sko. Men… Hva annet trenger jeg vel. Kan trampe rundt naken kun iført sminke og joggesko, jeg.

Nå skal jeg først til Sverige på hyttetur, og etter det skal jeg være en hel uke i Oslo for å være med på fadderuke! Sykt at jeg blir student etter helgen. Må si jeg er ganske spent på fadderuken også, haha. 1. Jeg kjenner ikke en sjel. 2. Jeg klarer ikke å drikke alkohol 6 dager i strekk. Ikke 2 dager i strekk heller. Men jeg skal prøve å være med på så mye som mulig, det blir sikkert gøy.

Gleder meg så utrolig til å komme på hytta til Ida Caroline nå. Hoppe rett i kosedressen, slenge beina på bordet og nippe hvitvin mens jeg suger i meg en hel tjuepakning. Neida. Men nå har det seg slik at sigaretter holder myggen borte, og det er jeg som er myggansvarlig i gjengen.

Jeg får komme meg til Oslo nå, derifra blir det roadtrip ♥

Takk og lov for deilige filters, i virkeligheten ser jeg ut som jeg har skabb. Frisøren min er på ferie og jeg er full av utslett 🙂

28 Comments

 • Reply minlangehistorie 8. august 2014 at 15:29

  haha er da så fine bilder av deg 🙂 kjenner følelsen du har, skulle til danmark i fire dager og pakka en koffert helt full. mamma måtte komme å hjelpe meg å ta ut ting for klarte det ikke selv 😛 er skikkelig dårlig på det!

 • Reply Nicole 8. august 2014 at 15:33

  God tur, og kos deg masse! Lykke til med fadderuke 🙂 Samboeren min begynte å studere i fjor, og han var med på nøyaktig to dager av fadderuken, mer gadd han ikke, haha 🙂

 • Reply aline 8. august 2014 at 16:07

  Nydelige deg! Hvor er kjolen fra?

 • Reply Thea 8. august 2014 at 16:51

  Jeg lover deg at du får en helt fin studiehverdag selv om du ikke blir med på ALT i fadderuken! Jeg går selv på MH, og var ikke med hver dag, men man får venner uansett altså :):) Kunne aldri i livet ha drukket hele uken, da hadde jeg sikkert vært død innen torsdagen :p LOL, men uansett; gled deg til å bli kjent med masse nye folk – og bli med på det du selv vil 😀 Lykke til med skolestart!

 • Reply Maria 8. august 2014 at 17:10

  Det så ut som en skikkelig god kjole! Hvor har du kjøpt den da? 🙂

 • Reply Lisa 8. august 2014 at 18:26

  Så fin kjole, hvor er den fra? 🙂 God helg til deg!

 • Reply Cathrine 8. august 2014 at 22:53

  Hva er det du skal studere? 🙂

 • Reply Helene 9. august 2014 at 00:22

  Hvilken skole skal du studere på, og hva? 🙂

 • Reply Therese jonasdal 9. august 2014 at 00:26

  Lykke til med studiene 😄 jeg var på fadderuke i fjor og drakk ikke alle dagene.men koste meg med konserter og diverse andre ting.skolen var veldig flink å gjøre andre ting enn kun drikke også 🙂 vi hadde 2 uker med fadderukene da.hehe. Koste meg veldig i de 🙂 så blir du kjent med masse folk i klassen og andre linjer.

 • Reply Camilla Torgrimsen 9. august 2014 at 00:51

  Hei Ida! Har fulgt bloggen din lenge og synes du skriver bra 🙂 Jeg sitter i styret for fadderuken på den skolen du skal begynne på og er morro å lese at du er spent og gleder deg! Jeg anbefaler deg virkelig å få vært med på mest mulig med tanke på at du ikke kjenner noen fra før av og at dette er en gylden mulighet til å treffe både klassen din og resten av fakultetet på! Vi har passet på å legge opp uken slik at det hele tiden er noe som skjer, slik at de som velger å ikke se på denne uken som russetiden også kan få en positiv opplevelse og ha muligheten til å delta på arrangsjemanger og leker uten at det blir kleint, så ingen grunn til å bli hjemme 🙂 Om det er noe som helst du skulle lure på eller hva som helst så send meg gjerne en mail:)) Lykke til med skolestart, og håper virkelig du får en fin fadderuke!

 • Reply Anonym 9. august 2014 at 01:01

  Hvor er kjolen fra? 🙂

 • Reply theresekristina 9. august 2014 at 10:47

  Håpe du kosa deg masse! 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. august 2014 at 12:52

  Anonym: Ganni 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. august 2014 at 12:54

  Helene: markedsføring og merkevareledelse på markedshøyskolen 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. august 2014 at 12:54

  Cathrine: markedsføring 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. august 2014 at 12:54

  Lisa: fra Ganni, god helg! 🙂

 • Reply Caroline 9. august 2014 at 17:30

  Er du klar for fadderuka Ida? Var å hentet studiekortet og into campus båndet mitt idag, kjenner jeg gleder meg litt, hører Kaveh og Arif skal opptre siste dagen også :):)

 • Reply Tonje Christina 9. august 2014 at 17:43

  Ha det fint på hyttetur, og masse lykke til med skolen 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. august 2014 at 18:47

  Caroline: jeg er klaaaar! 🙂 blir gøy! Gleder meg til lørdagen, blir bra. Sees på mandag!

 • Reply Jlb- Janne Bodin 10. august 2014 at 11:18

  Good tur, kjære deg! Fadderuken blir nok fantastisk gøy 😀

 • Reply Ida Wulff 10. august 2014 at 17:22

  Jlb: tuuusen takk 😀 håper det!

 • Reply Ida Wulff 10. august 2014 at 17:24

  Camilla Torgrimsen: Hei! 🙂 Så gøy at du jobber med fadderuken, det blir sikkert kjempebra! Tuusen takk for det!

 • Reply Ida Wulff 10. august 2014 at 17:24

  Maria: den er fra Ganni, kjøpte den i Danmark 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. august 2014 at 17:24

  aline: den er fra Ganni! 😀

 • Reply JULIE ANDERSEN 10. august 2014 at 18:45

  Vi sees sikkert 🙂 Jeg skal starte på salgsledelse og markedsføring.. Gruer meg litt, kjenner kun 1 person.. hehhh.

 • Reply Julie Vold 10. august 2014 at 21:47

  Hei Ida! Hvor i Tønsberg tar du dine hairtalk extensions ?

  Og hvor mange pakker bruker du? Tenkte jeg skulle finne en salong iløpet av uken. Men prøver å gjøre nøye reseache for dette er kostbare saker! Håper jeg klarer å holde det like pent som ditt hår ser ut! Jeg var innom en frisør i Sandefjord og fikk ganske bakoversveis da jeg så hvor lite det egentlig var i en pakke.. Tror jeg må ha tre… Vil gjerne jukse på litt lengde men er i utgangspunktet fylde jeg er ute etter. Håret mitt har rett og slett brukket på midten av hodet, ser ikke ut!

 • Reply Ida Wulff 10. august 2014 at 23:15

  Julie Vold: hei 🙂 Jeg gjør det i Oslo, men vet at de gjør det på Bibbis på Olsrødsenteret. Min gamle frisør Line Henriette er kjempeflink. Det varierer hvor mange pakker jeg har, noen ganger 4, noen ganger 6.

 • Reply Karoline Moldskred 13. august 2014 at 14:06

  Haha, jeg også bruker å pakke med meg altfor mye!!

 • Leave a Reply