Studier

SNART ER FESTEN OVER

16. august 2014

Tenk at jeg nesten har klart å være med på hele fadderuken… Altså, jeg klarte ikke å fullføre Slottsfjell en gang, så dette er jo et mirakel. Vi har hatt én hviledag, men bortsett fra det har jeg tatt på meg partyhatten (ikke bokstavelig talt) hver eneste dag.

De to siste dagene har jeg hatt faddergruppen på besøk i suiten her på Royal Christiania, hvor vi har lekt drikkeleker til den store gullmedaljen.

Finfin gjeng. Og når de har dratt herifra, har de ryddet så det ser ut som om ingen andre har vært her, det må man vel bare like ♥

I dag har Into Campus arrangert konsert på Sukkerbiten, med blant annet Arif, Lido Lido og Kaveh. Gleder meg veldig til det, selv om jeg må innrømme at jeg vurderer å ta tidlig kvelden slik at jeg rekker et tog hjem til Tønsberg. Hadde vært utrolig deilig å ha hele søndagen hjemme, til å vaske klær, hvile og forberede meg til skoleuken som kommer. Føler meg litt zombie nå, men hva annet kan man forvente.

Og beklager for elendig blogging nå i fadderuken, det har vært litt kaotisk og mye som skjer. Blogges snart!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Maren 16. august 2014 at 20:05

  Så koselig da:) håper du får en fortsatt fin lørdag 🙂

 • Reply Camilla 16. august 2014 at 21:35

  Høres ut som du storkoser deg! Håper søndagen blir som du håpet på <3

 • Reply Marie 17. august 2014 at 01:08

  Hva er det du studerer? 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. august 2014 at 01:22

  Marie: markedsføring 🙂

 • Reply mh-Ingrid 17. august 2014 at 09:42

  Så gøy Ida!! Må være lov å ikke blogge så mye under en sånn uke og <3 du må glede deg til forelesningene, det er utrolig mange flinke. Som i forbrukeratferd du har etter jul – med Cathrine Von Ibenfeldt. Men nå er jeg litt nerd da kanskje, hoho…ha en super dag <3

 • Reply Ida Wulff 17. august 2014 at 11:37

  mh-Ingrid: forelesningene er det jeg har gledet meg aller mest til, hehe 🙂 super dag til deg også!

 • Reply Helene 18. august 2014 at 23:43

  Hvor er den hvite skjorten fra? 😊

 • Leave a Reply