Studier

SORRY, KANKE BLI MED UT

17. august 2014

HØR på hu, da. Skryter av at jeg er den rølpestudenten, og rett etter at jeg har trykket på «post innlegg», sender jeg ut SMS’er om at jeg har såååå mye å ta igjen etter denne fartsfylte uken, så jeg må nok ditche i dag. Og etter at meldingene er sendt ut, og etter at responsen lyder som forventet; Idaaaa, du kan ikke ditche siste dagen – ja, da slipper jeg magen ut av bukseknappen, hopper opp i verdens beste seng og setter i gang Dexter-marathon.

HAHAHA. Men ærligt talt. I morgen begynner studiene for alvor, og hvis jeg hadde vært fyllesyk i dag, hadde jeg mest sannsynlig bitt negler over den kommende uken. Men nå bare gleder jeg meg til å komme i gang.

Det er med tungt hjerte at jeg nå sjekker ut av Clarion Hotel Royal Christiania, og forlater den beste sengen i hele verden. Seng seng seng, skulle tro jeg tar en bachelor i markedsføring for å kunne markedsføre senger i framtiden, hahaha 🙂

21 Comments

 • Reply Nicole 17. august 2014 at 13:36

  Sengen ser virkelig deilig ut!!!

  Masse lykke til i morgen 🙂 Jeg skal til på skole igjen i morgen etter to år med pause, og er dødsnervøs… Går nok sikkert bra da, haha 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 17. august 2014 at 13:37

  Håper du får en fin uke på de nye studiene 🙂

 • Reply minlangehistorie 17. august 2014 at 13:46

  masse lykke til ida og kommer nok til å bli så bra atte 🙂 håper du har hatt en fin sommerferie og er klar for skolestart 🙂

 • Reply Camilla 17. august 2014 at 15:38

  Haha! Godt du valgte det fornuftige 🙂 Ha en fin søndag <3

 • Reply Marte 17. august 2014 at 15:43

  Du er så pen! Lykke til med studiene 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. august 2014 at 15:43

  Marte: tuusen takk! <3

 • Reply Ida Wulff 17. august 2014 at 15:44

  Camilla: fin søndag til deg også! 😀

 • Reply Ida Wulff 17. august 2014 at 15:44

  Nicole: masse lykke til, det kommer til å gå så bra så! 😀

 • Reply Marte 17. august 2014 at 20:12

  Hei Ida! Håper du har hatt en fin fadderuke 🙂

  Ville bare si for det første at bloggen din er veldig underholdende, og for det andre så går vi på samme skole. Håper ikke det hørtes creepy ut. Men poenget er at jeg går på markedsføring, og begynte i fjor, som betyr at jeg akkurat har gått gjennom det året du har foran deg 🙂 Jeg er studentveileder (du har sikkert møtt din), og tenkte at jeg kunne tilby deg mine studietips som jeg ga til mine fadderbarn 🙂 Det er i hvert fall et 6 siders dokument jeg har satt sammen for å gjøre det litt lettere det første semesteret, så bare si ifra om du er interessert 🙂 Lykke til med skolestart!

 • Reply Ida Wulff 17. august 2014 at 20:34

  Marte: hei! 🙂 så snilt av deg, jeg sender deg en mail!

 • Reply Lena 17. august 2014 at 21:09

  Heisann Ida. Hvordan klarer du å holde deg til 5:2 dietten? Har du faste dager, eller tar du det litt som det kommer?

 • Reply Ida Wulff 17. august 2014 at 22:18

  Lena: hei 🙂 har vanligvis mandager og onsdager hvis det ikke er noe spesielt.

 • Reply Josefine 17. august 2014 at 22:46

  Håper du har hatt en fin søndag i dag. Og at det går bra i morgen første dagen på skolen. hva skal du studere?

 • Reply Trine 18. august 2014 at 14:53

  Chet Faker – To me

  Deilig sang 🙂

 • Reply Anne 18. august 2014 at 16:47

  Hei :o)

  Du har helt sikkert fått tipset allerede, eller vet det kanskje selv. Men noen av fagene du skal ha går flere ganger i løpet av uken (som regel 4 ganger)..

  Sånn hvis du skal pendle kan det være greit å slå sammen 2 forelesnigner til en dag :o) Bare som et tips:)

  Lykke til med første skoledag!

  Hilsen pendler på MH:)

 • Reply Urte 18. august 2014 at 17:00

  Hei, jeg har nettopp skrevet et innlegg på bloggen min om religion. Det jeg skriver er noe svært få snakker om, men noe vi rett og slett må skape en revolusjon på. For slik kan det ikke være. Det hadde betydd mye for meg om du hadde lest innlegget. Det er noe vi må formidle, det er noe vi må skjønne og det er noe vi må stå for. Jeg er selv kun 14 år, men allerede nå er jeg lei av å sitte stille. Vi må tørre å gå imot strømmen og vi må skjønne at det er noe vi absolutt må gjøre for å klare å utvikle et bedre samfunn. Vær så snill, les innlegget og spre dette. Ikke bare for deg selv, men for alle menneskene på jorden som ikke får lov til å tro på det de egentlig tror på.

  Ha en herlig kveld videre. 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. august 2014 at 23:26

  Anne: Hei! 🙂 Den tanken har faktisk ikke slått meg, men da skal jeg virkelig studere timeplanen når denne uken er over! Takk for at du minte meg på det! Klem

 • Reply Ida Wulff 18. august 2014 at 23:27

  Trine: Takk for tips, skal sjekke den ut! 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. august 2014 at 23:27

  Josefine: markedsføring og merkevareledelse! : )

 • Reply Mariken Westli 20. august 2014 at 00:42

  Hva slags kamera bruker du nå? <3

 • Reply Ida Wulff 20. august 2014 at 00:48

  Mariken Westli: her har jeg brukt canon eos 500d 🙂

 • Leave a Reply