Uncategorized

A COUPLE OF SNAPS

19. august 2014

Dere betaler 264 kroner per forelesning, så det er veldig bra å følge med, fikk vi vite av dagens foreleser. Som forresten virket helt awesome, så 264 kroner er helt innafor. Jeg er veldig fornøyd med skolen så langt, det eneste jeg har å utsette er at man må gå i kø hele tiden. Om det så er inn eller ut, på do eller til kantina. Man har ikke tid til å gå i kø når man har ett kvarters pause, og gjerne skal rekke å både tisse, spise og redde verden på den lille tiden.

Jeg sovnet på toget på vei hjem fra skolen i dag, og gikk nesten i sitte-på-helt-til-siste-stopp-fella, og det hadde vært sykt kjipt. Men heldigvis var det noen som hostet i togvognen, og instinktene mine vekket meg for å sjekke om de hadde holdt seg for munnen, eller om jeg måtte kaste meg ned på gulvet i saktefilm for å ikke bli smittet av et eller annet.

Da jeg kom hjem la jeg meg på sofaen, men jeg må ha gått i søvne og tatt på meg treningstøy, for plutselig løp jeg rundt i gatene her som en vill papegøye. Har følt meg så sykt dritt etter fadderuken, så nå er det på tide å freshe opp både kosthold og treningsrutine igjen.

Jeg må innrømme noe. Jeg løp bare litt over 3 km. Jeg løp skikkelig sakte og da jeg var ferdig var jeg dritsliten. Hade!

44 Comments

 • Reply mkde 19. august 2014 at 23:03

  Fint å høre vi er flere som ikke har så god kondis 🙂 skal på trening på treningsenter nå på torsdag, skal dit en gang i uka.. kommer til å ligge rett ut etterpå 😛

 • Reply Aina Catrine 19. august 2014 at 23:11

  De tre kilometrene er mer enn jeg har løpt i dag. Jeg har ligget i fosterstilling i sofaen med pizzarester i munnviken. Ny tv var høstens investering. Nå skal vi feites opp. Neida. Joda.

 • Reply Synne 19. august 2014 at 23:26

  Ikke bekymre deg for kø, er alltid sinnsykt mye folk de 3-4 første ukene ofte helt fullt i forelesningene også plutselig dabbet det helt av

 • Reply Kamilla Haaland 20. august 2014 at 00:09

  Akkurat nå kjente jeg at jeg var glad for å gå på høyskolen i buskerud. En liten skole uten kø. Det er godt gjort å finne en kø der. Og ikke betaler jeg for forelesningene heller 😀 Er et fantastisk system vi har i Norge, i motsetning til USA f.eks…

 • Reply Irene 20. august 2014 at 00:17

  Du er bare ubetalelig Ida!!!! Koser meg glugg med bloggen din – du er virkelig tilbake i «verbal superform».. tror du er i et inspirerende miljø nå, stå på!!

 • Reply Ida Wulff 20. august 2014 at 00:46

  Aina Catrine: hørtes herlig ut med pizza!!

 • Reply Ida Wulff 20. august 2014 at 00:47

  Synne: så bra!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. august 2014 at 00:47

  Irene: takk!!

 • Reply Martine Grorud 20. august 2014 at 03:06

  Ler så jeg griner av bloggen din, Ida. Vi får også en del påminnelser om hvor mye vi betaler for å gå på CK, men det er mer når halve klassen ikke har møtt opp på et halvt år… 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. august 2014 at 07:43

  Martine Grorud: oi, er det sant! Noe sier meg at det blir bedre plass etterhvert 🙂

 • Reply Camilla 20. august 2014 at 08:40

  Føler med deg når det gjelder løpingen! Må. Løpe. Mer.

 • Reply Ingrid 20. august 2014 at 09:54

  Kan ikke få sagt det nok; du er og blir Norges beste blogger! Forøvrig verdens beste for min del, men jeg leser jo bare norske blogger da. Simpelten elsker skrivestilen din!

  Er fortiden på utveksling i Australia, og dagens høydepunkt er å slenge seg på sofaen etter skolen og lese dagens blogginnlegg (om ikke hver dag, så nesten)! Hurra!

  Hilsen Ingrid:)

 • Reply Linn 20. august 2014 at 10:08

  Hehe, du er morsom! Lykke til med skole og pendling og løping 😉

 • Reply Ida Wulff 20. august 2014 at 10:47

  Ingrid: så utrolig hyggelig å høre! 🙂 tusen takk. Og kos deg masse i Australia, din heldiggris! Klem

 • Reply Ida Wulff 20. august 2014 at 10:47

  Linn: tuuusen takk! <3

 • Reply LisaLDN 20. august 2014 at 11:22

  Er alltid deilig i begynnelsen av studietida når alt er inspirerende, til tross for mykje køing, hehe. Er i samme bobla akkurat no, og håper det ikkje går over før første runde med eksamen 😉

 • Reply Ingvild 20. august 2014 at 11:56

  Du skriver så bra!

 • Reply Sara W 20. august 2014 at 11:57

  Takk!! For at du er så ærleg. Aldri, aldri slutt med det. Eg elskar det.

  Lykke til vidare med studie! Eg startar på vidareutdanning (jordmor) på mandag! Jeiks! Ny by, ny skule, nye folk. Kunne fint fått til eit paraply-innlegg om det.

 • Reply Hanne 20. august 2014 at 13:51

  Hahaaha, jeg elsker deg. Til jul ønsker jeg meg deg og Linn Skåber og Sigrid Bonde Tusvik. Da skal jeg aldri klage mer i hele mitt liv, bare le, og le, og.. le!

 • Reply Helene 20. august 2014 at 14:56

  Jeg digger deg!

 • Reply Lene M 20. august 2014 at 15:58

  Hei! Av de bloggene jeg leser, har du virkelig den morsomste, mest selvironiske og ærlige bloggen av dem alle – og jeg ELSKER det! Tusen takk for at du lar oss lese om dager i livet ditt som ikke er helt topp. Det krever litt å vise disse sidene av livet på en offentlig blogg, så det står virkelig respekt av deg. Ligger her syk, men likevel får du meg til å smile. Elsker forresten paraplyene dine! Stå på Ida, du er god! Stooor kos fra snørrete jente som lover at hun hoster i armhulen. Ps. Siste setning i dette blogginnlegget gjorde dagen min – takk! <3

 • Reply T 20. august 2014 at 16:30

  Kjenner meg igjen! Har tidligere løpt flere halvmaraton, men så sa alt stopp. Og det er jo ekstra vanskelig å kjenne på kondisen når den har vært så sykt mye bedre (kanskje uten å heeeelt innse det.) Jeg jogget litt i dag, og kjente litt på den der løpegleden for første gang på lenge.

 • Reply Tina 20. august 2014 at 19:07

  Vent et par uker du, så står du ikke i kø lengre (til annet enn toalettene) 🙂

 • Reply Ingrid Nordli 20. august 2014 at 19:34

  Godt poeng, skjønner ikke hvordan folk har økonomisk samvittighet til å skippe forelesninger 😀

 • Reply Anne 20. august 2014 at 21:03

  Fulle forelesninger i august er som fulle treningssentre i januar. Haha. Det dabber av med kø etter noen uker, bare vent 🙂

 • Reply Marte 20. august 2014 at 22:30

  Når jeg har løpt/gått 3 km føler jeg at det å redde verden ikke lenger er noe problem.

 • Reply Ida Wulff 20. august 2014 at 22:57

  Lene M: ååå, så søt du er! Takk for fine ord og god bedring til deg <3

 • Reply Ida Wulff 20. august 2014 at 22:57

  Hanne: HAHAHA <3

 • Reply Ida Wulff 20. august 2014 at 22:58

  Sara W: selv takk!! Og masse lykke til med studietc ditt! 😀

 • Reply Rebecca 21. august 2014 at 18:04

  Jeg selger klær for kjempebillig penge, så og si ubrukte klær!

  http://rebeccasla.bloppis.no/

 • Reply Rebecca 21. august 2014 at 18:12

  https://bloppis.no/shops/rebeccasla/

 • Reply Jenni 21. august 2014 at 22:20

  Elsker bloggen din!! Har lest en del forskjellige blogger i flere år nå, men du er og blir #1. Ble glad når jeg klikket inn her etter en lang fadderuke og fant flere uleste poster. Håper du finner deg til rette på studiet ditt 🙂

 • Reply Ragnhild 22. august 2014 at 09:34

  Hei Ida!

  Jeg har samme overdel som deg, den hvite fra Zara med svarte streker (kan se ut som fugler), litt lengre bak en foran. Den var ny i butikk nå i sommer. Så du hadde den på i tidligere innlegg. Jeg vet ikke om du har vasket den enda, men min krympet skikkelig ved vask på 40 grader. Har det skjedd med din? Hvis ikke så advarer jeg deg! Hehe 🙂 Ha en fin dag!

 • Reply Angelica Martinsen 22. august 2014 at 10:43

  Du, frøken, blogg litt, a! ♥ Bloglovin er altfor kjipt å oppdatere uten deg.

 • Reply Cecilie 22. august 2014 at 23:13

  Oj 264 kr er ganske mye for en forelesning! Men det er sikkert veldig bra da! Bare lurer på om du er så heldig å få dette sponset? Fridter litt å bli en blogger noen ganger altså, mange supre fordeler!

 • Reply Ida Wulff 23. august 2014 at 01:11

  Cecilie: haha, nei, skolen er ikke sponset 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. august 2014 at 01:11

  Angelica M.: æææææ i morgen!!!!

 • Reply Ida Wulff 23. august 2014 at 01:14

  Ragnhild: hel 🙂 har ikke vasket den enda, men takk da vet jeg. Mtp kvalitet burde klær fra Zara ha fastpris på 3 kr per plagg 🙂

 • Reply alexa 23. august 2014 at 07:49

  Ja ok

 • Reply Frida 23. august 2014 at 09:09

  Hei! Jeg har nettopp flyttet til Oslo, og har et par spørsmål til deg! Jeg har fått jobb på dagtid i område hausmannsgate/lakkegata, og lurer på om du ville følt deg utrygg på jobbveien i dette området alene som jente på 19år? Jeg tenker at den tryggeste veien til trikk vil være å gå over den store veien og bruen ned til en sidegate hvor jeg kommer meg over til oslo s! Tenker mest på vinterstid hvor det blir mørkt tidlig. Synes du oslo sentralstasjon og oslo s er utrygt når det er mørkt?

 • Reply Ida Wulff 23. august 2014 at 10:06

  Frida: hei! 🙂 Jeg tenker at det kan være utrygt hvor som helst for hvem som helst. Det positive med Oslo S og område, er at det nesten alltid er mye folk, så du vil ikke finne deg selv alene med en eller annen skumling som forfølger deg. Bare vær våken, følg med rundt deg, holdt godt på tingene dine, ikke snakk i telefonen når du går i mørket og ikke ha håret i hestehale.

 • Reply Ida 30. august 2014 at 17:15

  Haha! Var midt i et svært gjesp når jeg plutselig brøt ut i latter av å se for meg deg stupe ned på gulvet i togvognen! Dævver:p

 • Reply Ida Wulff 30. august 2014 at 17:41

  Ida: hahaha! elsker å avbryte gjesper 🙂

 • Reply ai undress 17. januar 2024 at 11:07

  This is one awesome blog post.Thanks Again. Awesome.

 • Leave a Reply