Uncategorized

UKOMPLISERT FROKOST

23. august 2014

Jeg vet ikke om det er hyggelig eller rart å få SMS fra en totalt fremmed om jeg snart kan blogge litt. Men jeg regner med at det er hyggelig.

Jeg er ikke syk, jeg har ikke kjærlighetssorg, jeg er ikke deprimert og jeg er ikke utbrent fordi det er så sinnsykt tungt å være toppblogger – HEHE. Grunnen til mitt fravær er at jeg plutselig hadde en feit bunke med pensum å fordype meg i, i tillegg til at mamma og pappa kom hjem etter to uker i Spania. Mamma og pappa er mine aller beste venner, så da måtte jeg jo sitte og glo på dem i stedet for å blogge. Som jeg så vidt har nevnt tidligere, bor de hos meg nå fordi deres nye hjem ikke er helt ferdig bygd, så det er mulig det kommer noen paraplyer om hvordan det er å bo 3 voksne pers på litt over 40 kvadratmeter… Etterhvert. Foreløpig er det hyggelig!

Jeg har helt sluttet å lage skikkelig frokost. Oppkuttet frukt, havregrøt, omelett, kokte egg, Skyr og alle de friske, deilige tingene har måttet vike for min nyeste obsession: Rugsprø med makrell i tomat. Det er bare verdens beste frokost!!! ♥

I dag skal mamma og jeg tilbringe lørdagen sammen, jeg har allerede en lang to do-liste, men bare med koselige gjøremål. Typ kjøpe bursdagsgaver, sende ting i posten, hente ting på posten, kjøpe blomster, kjøpe ditt, kjøpe datt. Og ikke minst få kjørt litt bil! Nå har jeg ikke kjørt på to uker, så lurer på om jeg fremdeles husker hvordan… Fikk egentlig tilbud om oppkjøring 22. august (i går altså), men måtte utsette det siden mamma og pappa skulle på ferie. Hadde aldri turt å ta lappen etter et opphold på to uker, ser for meg at sensor hadde kastet meg ut av bilen i fart.

Jeg føler for lørdager det mange av de som kun er sporty på Instagram føler for mandager. La lørdagen begynne!

22 Comments

 • Reply LisaLDN 23. august 2014 at 10:31

  Gleder meg til dei paraplyane! Ha ein fin dag 🙂

 • Reply Linda 23. august 2014 at 11:06

  Enig! Rugsprø med makrell er så digg 😀

  Har savnet bloggingen din, så takk til denne fremmede sms’eren 😉

 • Reply Gøril 23. august 2014 at 11:23

  Ha en herlig dag!

 • Reply Elise 23. august 2014 at 12:05

  Lykke til med kjøringen og etterhvert oppkjøring – lappen gir en helt fantastisk frihetsfølelse. Ha en finfin lørdag 🙂

 • Reply Amalie 23. august 2014 at 12:21

  Ha en nydelig dag fine Ida! Lykke til med bilkjøringa og alt det andre!:-)

 • Reply Elise 23. august 2014 at 14:10

  «Fordi det er så sinnsykt tungt å være toppblogger». Jeg digger deg Ida! Du skriver akkurat det jeg tenker 🙂

 • Reply ann 23. august 2014 at 15:15

  Liker du gutter eller jenter?

 • Reply Therese 23. august 2014 at 15:31

  «Jeg føler for lørdager det mange av de som kun er sporty på Instagram føler for mandager. La lørdagen begynne!»

  Haha, etter jeg begynte å jobbe 8-16, og itillegg pendler over 1 time hver vei er det aldri tid til morgentrim, eller spontane turer i skogen lengre (gjør ikke alle sportye det?). Lørdagen ser jeg derimot på på samme måte som deg; lange to-do litster, men for det meste kos! 😀

 • Reply Ida Wulff 23. august 2014 at 15:46

  ann: jeg er heterofil, hvis det var det du lurte på

 • Reply Marte 23. august 2014 at 15:46

  Liker at du har et så godt forhold til dine foreldre 🙂 Ha en flott lørdag, fine deg!

 • Reply ann 23. august 2014 at 16:38

  Ok:) Så du søkte jenter på tinder så det var derfor jeg lurte:)

 • Reply Anette 23. august 2014 at 17:41

  Haha, endelig en til som deler min obsession! I flere uker nå har jeg spist akkurat det. Følte meg som en dust da jeg troppet opp på Meny og kjøpte fem små bokser med makrell i tomat i går, men halo. Frokost må man ha!

 • Reply Ida Wulff 23. august 2014 at 18:29

  Marte: tusen takk, god lørdag til deg også! <3

 • Reply Ida Wulff 23. august 2014 at 18:29

  ann: haha, jeg søker ikke jenter noe som helst sted ;p i hvertfall ikke med vilje!

 • Reply Ingrid 23. august 2014 at 19:33

  Lurte bare på hvilken størrelse du har i juicy dressene dine? (bukse og jakke) vurderer å kjøpe nemlig.. Elsker innleggene dine btw, får meg alltid til å le! Gleder meg til paraplyer 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. august 2014 at 20:31

  Ingrid: jeg har M i alle jakkene, i bukser har jeg både S, M og L, men de i L er aalt for store. Jeg er en M/38 vanligvis 🙂

 • Reply Ingrid Nordli 23. august 2014 at 22:17

  Hei, jeg digger bloggen din og sender gjerne noen fine kommenterer din vei, men akkurat den kommentaren om å «bli utbrent fordi det er så sinnsykt hardt å være toppblogger» syns jeg var litt unødvendig. Det at du ikke har så mange oppdragg/jobbavtaler tilknyttet bloggen (eller sier ja til like mye kanskje, du får sikkert muligheten) betyr ikke at andre har like lite å gjøre. Og det er nesten opp til hver enkelt å dømme når det er på tide å ta en pause; heller det enn å møte veggen fordi man ikke roet ned! Du trengte ikke være ufin..

 • Reply Ida Wulff 23. august 2014 at 22:44

  Ingrid Nordli: siktet overhodet ikke til noen ved den kommentaren 🙂

 • Reply Ingrid Nordli 23. august 2014 at 22:50

  Haha, det tviler jeg på! Men hvis du er helt seriøs, så sorry for det, er bare litt i rettferdighetsforkjemper-modus i dag 😉 Fortsatt god helg!

 • Reply Ida Wulff 23. august 2014 at 22:51

  Ingrid Nordli: var vel egentlig mer siktet noe jeg selv har skrevet en gang… god helg 😉

 • Reply Andrea 24. august 2014 at 10:23

  Angående frokosten din så kan jeg si at den obsession kommer til å vare en stund. Jeg har spist rugsprø med makrell i tomat hele sommeren og er fortsatt ikke lei! 😀 veldig godt med litt majones på toppen også! 😉

 • Reply Ida Wulff 24. august 2014 at 13:30

  Andrea: nam nam, godt det ikke bare er meg! 🙂 men majones har jeg aldri smakt og kommer nok heller aldri til å smake…

 • Leave a Reply