Uncategorized

13 UINTERESSANTE FAKTA OM MEG

24. august 2014

Fy faen, så syk jeg er blitt. Men det er jo ikke noe gøy for dere å lese om, så jeg har dratt 13 uinteressante fakta om meg selv opp fra hatten, og serverer dem herved som perler på en snor: 

♥ Jeg har aldri smakt majones eller kaviar, og tviler på at jeg noen gang kommer til å spise det. I hvertfall ikke fra tube, jeg brekker meg nesten når jeg ser folk gape over et knekkebrød med ost, egg, kaviar og  majones. Eller noe lignende.

♥ Elsker å vaske klær. Det er jo maskinen som vasker, så jeg skjønner ikke hvorfor klager over at de syns det er så slitsomt å vaske klær. Å ha klesvask-marathon tilfredstiller meg til de grader, haha.

♥ Jeg sier aldri «hadet» til mamma og pappa, sier heller «sees». Tvangstanker.com!

♥ Jeg kan godta mange særheter og rare ting ved mennesker, men gjerrighet er en ting som kan gjøre at jeg ikke orker å være rundt vedkommende. Rett og slett fordi det gjør meg så pinlig berørt.

♥ Hvis jeg syns noe er skikkelig gøy, har jeg to måter å le på. Dritgøy: høy, mørk, ondskapsfull mannelatter. Ut av denne verden forbanna dritgøy: sitter og gaper lydløst og gispende, mens jeg klapper i hendene som en sel eller slår meg på lårene som en idiot. Veldig synd i grunn, for jeg ler ganske mye.

♥ I don’t drink a lot, but when I do… Neida, men: jeg drar ikke ut særlig ofte, og grunnen er at jeg blir rammet av fyllesyke på et helt sykt nivå – og det varer gjerne i to dager.

♥ Jeg flyttet fra Danmark til Norge i 1995.

♥ Hvis det ringer på døren min kunne det ikke falt meg inn å åpne, hvis jeg ikke har en avtale med noen. Ikke gidder jeg å finne ut hvem som ringer på heller.

♥ I går fikk jeg mail av Zalando om at jeg var nominert til beste «female fashion blog». Jeg fikk så latterkrampe at jeg slo tinningen i kanten på Mac’en. Veldig hyggelig av Zalando, men… Jeg måtte avslå nominasjonen da jeg ikke helt så hvordan jeg passet inn.

♥ For et par år siden fikk jeg komplekser for nesen min, noe jeg aldri hadde hatt før, etter en kommentar jeg fikk her på bloggen. Nå drømmer jeg fremdeles om å operere den, og er ganske sikker på at det kommer til å skje en dag. Må bare tørre…

♥ Jeg leser nesten aldri blogger fordi jeg ikke orker å lese andre sin oppramsing av hverdagen. Først stod jeg opp, så var jeg på skolen, så var jeg på kafé, så var jeg på trening, så var jeg sliten og så la jeg meg. Dag inn og dag ut. Men jeg har et mål om å bli flink til å lese blogger, så hvis dere har noen gode; link gjerne til dem i kommentarfeltet.

♥ Jeg blir sykt fordomsfull hvis jeg ser noen gå rundt og spise pølse og drikke brus eller Burn/Red Bull på morgenkvisten. Råtten invendig, much?

♥ Jeg blar alltid gjennom absolutt alle som har likt bildene mine på Instagram. Så sånn sett er jeg glad for at jeg sjeldent får over 1000 likes på et bilde, haha. Jeg heter forresten Idawu på Instagram, ettersom Idawulff var tatt…

Jeg innrømmer at filteret på bildet øverst i innlegget var litt overdrevet, man ser jo ikke hvor syk jeg faktisk ser ut. Her, derimot! Jeg er så tett at snørret har lagt seg i poser under øynene mine. Over og ut for i dag!

55 Comments

 • Reply amaliemn 24. august 2014 at 19:56

  så morsomt innlegg. God bedring, håpre du blir frisk snart!!:)

 • Reply Linda 24. august 2014 at 20:05

  Vær så snill… ikke operer nesen din! Den er fin som den er. Må alle være like da? 😀

  God bedring du 🙂

 • Reply LisaLDN 24. august 2014 at 20:20

  Du klarer å få ein morsom tvist på noko som i teorien er ganske kjedelig 🙂 Og når det kjem til blogger so pleier eg å anbefale din! Er ikkje fan av mote- eller mammablogger, eg vil helst lese litt livstil med eit snev av sarkasme, hehe.

 • Reply Marie 24. august 2014 at 20:27

  Gah! Måtte du aldri, ALDRI operere nesen din! Altså, nå kommer jeg til å høres sånn smålig nese-obsessed ut, men shit au, du har en av de fineste nesene jeg vet om! (haha) Ikke sånn standard, operert LA-nese, men en klassisk, pent formet og elegant en. Den gir deg en særpreget skjønnhet 🙂

 • Reply Julie 24. august 2014 at 20:31

  Elsker bloggen din ! Den skiller seg så ut fra andre blogger (på en god måte)! Måten du skriver på og alle de varierte innleggene dine som er super gøye å lese ! 😀 Stå på!

 • Reply Marianne 24. august 2014 at 20:47

  Var den kommentaren du fikk ‘big nosed beauty’? Synd du har komplekser for nesen din, for det har du virkelig ingen grunn til! 🙂

 • Reply Martha 24. august 2014 at 20:52

  Så gøy at du blar gjennom alle som liker bildene dine på insta! Men du må jo komme over såå mye forskjellig (for å si det fint)? haha. Har nemlig for første gang fått typ 85 likes på et bilde (amen to that), og tar meg selv i å klikke innom alle for å se om det er noe jeg kan like tilbake. Finner så mye rart!

 • Reply Trine 24. august 2014 at 21:42

  Artig blogginnlegg:)

  For en stund siden hadde du ett innlegg der du skrev om dine tips i hverdagen, tror de handlet om feks hva gjør man om mascaraen er tørr?!

  Kan du ikke skrivet ett sånt innlegg igjen?

  God bedring 💛

 • Reply Anonym 24. august 2014 at 21:50

  God bedring, Ida!

  Jeg anbefaler sirivil.no på det aller varmeste.

 • Reply Lilly 24. august 2014 at 22:15

  Kjente meg altfor godt igjen i punktet om latter, så mye at den mørke, ondskapsfulle latteren kom frem. Alltid gøy å lese bloggen din. God bedring!

 • Reply Synnøve:) 24. august 2014 at 22:20

  Hei Ida:)

  Artig at du blogger så mye for tiden – liker din måte å skrive på.

  Lite «flink pike syndrom» å spore her:D

  Komikerfrue, hennes og din blogg er de eneste jeg har funnet jeg fortsetter å lese:)

  Ha en fin kveld, og god bedring:))

 • Reply Vibeke 24. august 2014 at 22:38

  God bedring kjære Ida! Kikk gjerne innom bloggen min dersom du er på jakt etter en ny blogg å lese. Bloggen handler om min litt sunnere hverdag. Her finner du oppskrifter på sunn mat og drikke samt trenings- og motivasjonstips!

  Håper du finner noe du liker 🙂

  Klem fra Vibeke

 • Reply Angelica Martinsen 24. august 2014 at 22:47

  Det første jeg bet meg merke i her var nese-greia. Megalol! Nesen din er fin som den er, Ida, ikke la deg påvirke av sånne mennesker. Gå to (evt. nitten) runder med deg selv, og iiiiingen andre, før du gjør noe med utseendet ditt ♥

  Det andre jeg la merke til var at du nevnte instagram, og jeg bare HÆ!! – for jeg fulgte deg ikke. But I am now.

  Det tredje var at du ser bra ut selv om du er syk. Bitch. Neida. (Joda. Faen.)

 • Reply Anonym 24. august 2014 at 22:55

  Åå så trist at du fikk kompleks for nesen din pga en leser.. Den er jo fin!! Men har man kompleks så har man det i guess.. Men håper du ikke opererer den<3

 • Reply Lena Ludvigsen - 24. august 2014 at 22:56

  haha, husker faktisk du skrev om nettmobbing og dårlige kommentarer på blogger rett etter du hadde fått nesekommentaren for noen år siden – rart å tenke på hvor lenge du har holdt på og hvor mye du har forandra deg:-D (positivt så klart, om ikke hadde jeg neppe vært innom enda)

 • Reply Josefine 24. august 2014 at 23:01

  Åh, KOTLER! Den kunne du fått billig av meg. #møkkabok #traumer

 • Reply karina 24. august 2014 at 23:18

  Hehe? artig å lese. jeg tenkte faktisk i dag litt av det samme som deg. hver søndag finner man sikkert hundre blogger med et bilde av en tekopp og teksten «perfekt start på en søndag» interessant liksom? moten ass? og jeg blir også litt fordomsfull hvis jeg ser en lubben person som spiser junk og drikker brus. Får så lyst å si » har du ikke selvvinnsikt du»

 • Reply Liz 24. august 2014 at 23:22

  Er lik som deg på punktet om Majones/Kaviar! Ekleste greiene.. Kaviar har jeg ikke smakt siden jeg var liten da jeg ikke visste bedre enn å spise det jeg fikk servert:P Majones er litt vanskeligere å unngå dessverre siden ferdigsmurte baguetter, hamburgere etc ofte har det påsmurt..får nesten brekningstendenser av å spise det og bestiller alltid uten hvis det er en mulighet. Hater alt av dressinger nesten. Bortsett fra Aioli som er kjempegodt hvis det er lagd riktig:) Samboeren elsker selvfølgelig Majones..han prøvde å overbevise meg nylig om at Chilimajones kom jeg sikkert til å like..prøvde en halv tskje, men fyttirakkern..det smakte fortsatt majones..UFF!

 • Reply Martine 24. august 2014 at 23:25

  Hei Ida!

  Jeg har vært fast leser av bloggen din siden du skrev under navnet caffelatte, men jeg har aldri kommentert før. Må bare kommentere nå at du er en av de vakreste jentene jeg har sett noen gang, og nesen din er en av tingene som gjør deg vakker. Husk at du er veldig fin akkurat som du er, selv med nesesprayen langt oppi nesa og din anerkjente ettervekst 😉

  Ha en fin kveld videre 🙂

 • Reply Anna 25. august 2014 at 01:52

  Haha, sjæl! Digger å vaske klær. Det er grunnen til at jeg enda er våken, har hatt vaskemaraton i hele kveld 😉 God bedring!

 • Reply Elizabeth 25. august 2014 at 08:50

  Herlige du! God bedring! 🙂

  Mine favorittblogger – Monique Lund, Bycelina, Ingerindubai, Kristina Andersen, Belinda Jakobsen, Sara Strand, Lene Orvik, Linda Stuhaug, World of wanderlust… 🙂

 • Reply Anonym 25. august 2014 at 09:01

  Haha, kjenner meg igjen i mange av disse. Inkludert komplekser for nesen min etter en kommentar, som plutselig gjorde meg mer bevisst på den. MEN! Du har jo en fantastisk flott nese?? Du behøver virkelig ikke å ha komplekser for den:) Det sier jeg ikke for å trøste, det mener jeg helt oppriktig. Liker de ærlige innleggene dine:)

 • Reply Camilla 25. august 2014 at 09:22

  Ett lite tips til fyllesyk delen : drikk ett glass eller to med vann før du legger deg etter å ha drukket alkohol 🙂 da blir du ikke like fyllesjuk dagen etter.

 • Reply Aurora 25. august 2014 at 09:49

  Er så mye jeg kan relatere meg til her, Ida. Syns nesen din er fin, aldri streifa meg at den ser «rar» ut. Synes du er fin som du er!

  Og det at du i det hele tatt orker å blogge når formen din er så dårlig (tro meg, nettopp vært sengeliggende 4 dager med kraftig forskjølelse selv), og du klarer å skrive på en like særegen og interessant måte: you go, girl!

  Ha en fin uke, og god bedring 🙂

 • Reply Tina 25. august 2014 at 10:30

  God bedring!!

  Jeg hadde aldri klart å ikke sjekke hvem som ringte på døra, er aaalt for nysgjerrig til det! Haha

 • Reply :) 25. august 2014 at 10:30

  Angående «Jeg sier aldri «hadet» til mamma og pappa, sier heller «sees». «, så gjorde jeg og farmor akkurat det samme før. Hver gang vi reiste fra hverandre var det «vi sees», «ser deg senere» eller «vi snakkes», men siste gang jeg snakket med henne i telefonen før hun døde sa hun «ja, hade da». Det var litt spesielt!

 • Reply Hannah 25. august 2014 at 11:13

  Neei! Du må ikke ha komplekser for nesen din, den er jo kjempe fin! (Haha)

  Jeg har veldig komplekser for min egen nese, men det er fordi den faktisk er stor og skjev og har lenge tenkt på p operere. Og om jeg skulle gjort det, da er faktisk din nese sånn som jeg gjerne kunne tenkt meg å fått. Så ikke gjør noe med den! Du er kjempe fin 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 25. august 2014 at 11:23

  God bedring til deg!

  Syntes forresten nesa di er søt som den er 🙂

 • Reply aurora 25. august 2014 at 12:10

  Haha, elsker å høre at andre også er sære.. Besøk uten advarsel er det verste! Sitter stille i en time etter det har ringt på, bare i tilfelle noen lytter utenfor døra.. Paranoia. Og ikke operer nesen din, den er jo så fin! verken stor eller bred og i fin harmoni med ansiktet ditt 🙂

 • Reply Sarah 25. august 2014 at 13:09

  Jeg synes nesen din er fin som den er, det er min personlige mening! Ser mange andre her er enig 🙂 Fin var imidlertid ikke min nese, så jeg har faktisk operert den og fått et bedre liv( i forhold til selvfølelsen, endelig kunne føle meg vel i profil, på bilder, slippe kommentarer, påpeking etc.) Var ikke spesielt ubehagelig og gjennomgå denne operasjonen. Men var driiitnervøs, trodde ikke jeg skulle klare og gjennomføre det. Men så tenkte jeg, leve med dette her, eller slippe..Også så jeg meg selv frem i tid som 40++, vet jeg ville angret om jeg ikke gjorde det. Var så dritlei av og føle meg så fæl pga. nesa. Fått flere kommentarer av typen «hun med den nesa». Lite hyggelig..Jeg opererte meg likevel pga. JEG ikke var fornøyd, og hadde tenkt på dette i åresvis. Selv om det såklart aldri er hyggelig med gjentatte negative kommentarer om en ting som sitter midt i trynet.( man kan ikke akkurat gjemme den bort heller) Anyway, valget er ditt, selv om andre sier du ikke burde gjøre det! Din selvfølelse, ditt liv. Din nese kan imidlertid ikke sammenlignes med den fæle «ørne/hekse» nesa jeg hadde. Vil bare tipse deg om at det er mulig og ha en uforpliktende konsultasjon, hvor de bla. kan lage en konstruksjon på dataen hvor du kan se det forventede resultatet. Kanskje det får deg til å bli sikker på hva du vil engang i tiden :)Akademi klinikken er et eksempel på en plass som gjør dette. Digger bloggen din, keep up the good work 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. august 2014 at 13:19

  Sarah: så leit at du hadde det sånn, det er virkelig ikke greit å kommentere andres utseende på den måten. Men så bra at du er fornøyd med valget du tok, jeg skal definitivt gå på en uforpliktende konsultasjon, bare for å se og føle 🙂 takk for kommentar!

 • Reply Iselin 25. august 2014 at 14:59

  Morsomt å lese! Du er awesome!

  Og PS, det er ikke noe i veien med nesen din! Kunne aldri falt meg inn at den kunne man fått komplekser for. Kan den bli mer perfekt i ditt vakre ansikt liksom? Veldig synd at misunnelige/egoistiske/korttenkte mennesker skal ødelegge denne verden! :O 😉

 • Reply Anonym 25. august 2014 at 17:42

  Wow. Det der er rett og slett urettferdig!Tenk å se sånn ut når man er syk…. Jeg ser ut som om jeg praktisk talt er spydd ut av kjeften på noen… Nydelig er du hvertfall!! :):) Og god bedring!

  Bare å stikke innom http://jegja.blogg.no/

 • Reply Pernille 25. august 2014 at 18:43

  Må bare si at jeg digger bloggen din, er omtrent den eneste jeg leser. Takler ikke sånne klissete blogger hvor alt bare er perfekt hele tiden, du skriver ihvertfall om livet på godt og vondt!

  Synes forresten ikke nesen din er stygg i det hele tatt! Har selv litt komplekser for min, noe jeg egentlig ikke hadde før. Det dukket opp for sånn ca. to år siden. Synes liksom nesen min ser litt stor ut i ansiktet og at den stikker altfor mye frem fra profil. Men kommer nok aldri til å operere, det tør jeg ikke og dessuten er jeg litt redd for å ende opp en mislykket nese også. Michael Jackson, anyone? 😛

 • Reply Camilla 25. august 2014 at 19:28

  Du er bare rå,haha!

  En blogg om trening og øvelser og sånn som ikke bare er at jeg har stått opp til jeg legger meg innlegg, wwww.fashionnfitness.blogg.no 🙂 god bedring herlige vesen <3

 • Reply Marte 25. august 2014 at 19:38

  Du er flott som du er, ikke fall for presset <3 Er så glad i bloggen din for tiden, fortsett sånn!

 • Reply Tonje Christina 25. august 2014 at 19:52

  Du trenger ikke operere nesa, ihvertfall ut ifra hva jeg har sett på bildene dine. Den ser jo helt perfekt ut!! =) Må ikke høre på hva alle andre sier!

  Jeg åpner heller ikke døra når det banker på, jeg tenker at visst det er noen jeg kjenner går de bare rett inn!:P

  God bedring!

 • Reply Leah 25. august 2014 at 19:54

  HAha digger bloggen din 🙂 Utrolig morsomt det du skrev om reaksjonen din på Zalando nominasjonen, spesiellt med tanke på andre bloggere som skryter skikkelig av å bli nominert til dette 😛 Stå på Ida!

  Hilsen fast leser

 • Reply Anonym 25. august 2014 at 19:58

  hvilken bh størrelse har du? syns den virker så ideell…..

 • Reply Anonym 25. august 2014 at 20:46

  HAha! Digger deg! 🙂 God bedring 😉

 • Reply Gro Anita 25. august 2014 at 22:44

  Måtte se nærmere på den nesa di! Whaaaat…? Ser ikke feilen 🙂 skjerp deg eller skaff deg brillur, den er jo perfekt! Og uansett, ikke tilfredstill den idioten som måtte hakket ned på deg med å operere den! Hvem sin nese vil du uansett ha? Voldemort? Jeg liker din, og det burde du og! Alle har jo noe de ikke liker med seg selv, jeg for eksempel hater den store baken min – men folk liker den og da lærte jeg meg å leve med den, haha, og etter det jeg ser ovenfor er vi maaange som liker den søte nesa di<3

 • Reply Kristine 26. august 2014 at 00:20

  Haha, jeg ler meg seriøst i hjel av dette innlegget! Spesielt når du beskriver latteren din, er som å lese om meg selv, dessverre. God bedring, søta! <3

 • Reply cassandra ¢¾ foto & mitt liv 26. august 2014 at 21:52

  Hahaha! Du må være favorittbloggeren min, digger deg! Håper du føler deg bedre <3 og må bare legge til at jeg synes absoulutt ikke du burde operere nesen din, synes den passer deg! Ikke at det er min sak å bedømme, men siden en bloggleser fikk deg på tankene, kan jeg vel si min mening 😀 hehe

 • Reply Anonym 28. august 2014 at 13:44

  Åh, Ida! Du har jo den fineste nesa av alle toppbloggerne! Dette mener jeg helt seriøst, for det var kanskje noe av det første jeg la merke til ved deg da jeg begynte å lese bloggen din for mange, mange år siden! 🙂 Ettersom dette ikke var et kompleks for deg før, så prøv heller å hev deg over den «kritikken» enn å la hun som kommenterte vinne. Helt hårreisende at noen tillater seg å kommentere utseendet slik – hver og en har jo hver sin smak. Jeg synes hvertfall at du er helt nydelig sann som du er, og det ser jeg de fleste leserne dine også synes 🙂

 • Reply Sofie 28. august 2014 at 23:39

  Hvis du sliter med å bli fyllasyk ville jeg prøvd å ta en zyrtec før du drikker, det funker utrolig bra for meg!

 • Reply Emilie 29. august 2014 at 11:04

  Haha kjenner meg sååå igjen i det med gjerrighet! En venninne av meg vil at jeg skal overføre 12 kr til henne fordi hun kjøpte grønnsaker da vi skulle spise sammen. 12 kr!! Uff. Blir flau på hennes vegne.

  Nesen din er forresten veldig fin! Du ser helt nydelig ut, synd at du ikke ser det selv 🙂

 • Reply Ida 30. august 2014 at 17:06

  Haha, jeg digger deg!

 • Reply Annlaug og Knut 30. august 2014 at 22:54

  Hvis du vil lese en virkelig bra blogg må du lese cupcakes and cashmere, Emily Schumans fantastiske verk. Hun er en fantastisk blogger, og skriver langt ifra dag ut og dag inn-bloggen, men mere om sitt perfekte liv i LA. Hun har et utsøkt klesskap, et nydelig hjem og en kjekk mann, og de venter barn 🙂 Dessuten har hun gitt ut bok og kommer med en ny bok til neste år. God fornøyelse, og god helg! 🙂

  http://cupcakesandcashmere.com/

  -Annlaug

 • Reply Ida 1. september 2014 at 02:43

  Jeg syns nesen din er fin jeg, men hvis du vil operere den er det jo ikke noe galt i det! Bare vær helt sikker først:) Hadde aldri tenkt over min egen nese før, men så så jeg tilfeldigvis en episode av Brille hvor Harald Eia sa at han alltid syns det ser ut som folk med briller (jeg bruker briller) har på sånne tullebriller med falsk stor nese, og nå er det det eneste jeg ser når jeg ser i speilet; nesen min. Og jeg er helt sikker på at den bare blir større og større for hver gang jeg ser meg i speilet, og til slitt kommer den til å være så stor at jeg ikke ser mine egne tær. Serr!

 • Reply Tonje 2. september 2014 at 23:13

  Du trenger så absolutt ikke å operere nesen din! Den er jo superfin, akkurat som resten av deg er.

  Den/de personene/e som har gitt deg en negativ kommentar om utseendet ditt er garantert misfornøyd med sitt eget utseende, da de leter etter feil ved andres utseende for å føle seg bedre, og dermed lar det gå utover deg! Sykt, men sant.

  Klem!

 • Reply Ida Wulff 2. september 2014 at 23:16

  Tonje: klem tilbake!

 • Reply Trude A. 9. september 2014 at 22:31

  Før jeg leste innlegget ditt, så jeg på et av bildene dine der du er avbildet i profil. Jeg tenkte rett og slett at du har en nyyydelig profil, og nesa di er fin – det er jo den som gjør det, sammen med resten av trekkene dine. DET tenkte jeg! Så: Du må ALDRI (og da mener jeg ALDRI!!!) operere nesa di!!!! Ikke la misunnelige folk gi deg komplekser, ass!

 • Reply Sofie M 10. september 2014 at 15:56

  «Hvis jeg syns noe er skikkelig gøy, har jeg to måter å le på. Dritgøy: høy, mørk, ondskapsfull mannelatter. Ut av denne verden forbanna dritgøy: sitter og gaper lydløst og gispende, mens jeg klapper i hendene??.» Lengre klarte jeg ikke å lese da jeg lo så mye at tårene sprutet! Sykt ironisk at jeg begynte å le akkurat slik du hadde skrevet det, mens jeg prøvde å lese.

  Huff, ble både svett og sliten jeg nå. Tror jeg må legge meg ned!

 • Reply Ida Wulff 11. september 2014 at 07:06

  Sofie M: hahaha gøy <3

 • Reply sklep internetowy 8. mars 2024 at 21:14

  Wow, marvelous weblog layout! How long have
  you ever been running a blog for? you made running a blog glance easy.
  The total glance of your web site is great, as neatly as the content material!
  You can see similar here dobry sklep

 • Leave a Reply