Paraplyer

13 GRUNNER TIL Å IKKE VÆRE TOPPBLOGGER

1. september 2014

Jeg er sikker på at alle som har en vanlig jobb har en ting eller ti de irriterer seg over på arbeidsplassen. Tenk hvor mange paraplyer jeg kunne skrevet ned dersom jeg hadde en vanlig jobb. Frekke kollegaer, folk som ikke skyller ned etter seg på personaltoalettet, fulle søppelbøtter, tette neser og tung pusting på kontoret, en eim av råtten frukt og smelta Twist fra møterommet, alle de trege folka i kø foran vannmaskinen, den vonde men veldig økonomiske kaffen.

Nå kunne jeg jo mest sannsynlig ikke blogget om disse tingene uten å få sparken, men tanken er underholdende nok til at jeg har bestemt meg for å lage et paraply-innlegg om min jobb. Min jobb som blogger. Hvor kollegaer, bremsespor i dassen og smelta Twist er fullstendig fraværende. Derimot møter jeg på en haug av andre små og store «utfordringer» og irritasjoner, og dem tenkte jeg å dele med dere nå. Risikerer vel at ingen liker meg eller vil lese bloggen min etter dette, men ærlighet er jo så gøy.

♦ Å bli gjenkjent eller snikfotografert når man er på sitt verste. I køen på Mc Donalds dagen derpå. På T-banen med tårer i øynene, på vei for å dumpe en ubrukelig fyr. På stranda, i vannet, med dobbelthake og pupper på vift.

♦ Firmaer som sender meg mail og informerer meg om at jeg er en av de heldige utvalgte som får lov til å skrive om den nye shampooen (for eksempel) deres, og at jeg i tillegg får shampooen til odel og eie etter at jeg har skrevet om den! Please. Postkassa mi har vært full av shampooer siden jeg var 16, vil du kjøpe en annonse eller ikke? 

♦ Når du tilbringer tid med en person som hater å ta bilder av deg. Se for deg dette scenarioet. Sitter på kafé med en venninne, den egentlig usunne salaten deiset nettopp ned på bordet, og du vil forevige deg selv og salaten før du hugger innpå som en sulten bjørn. Så du gjemmer loffskiven som ligger og balanserer på kanten av tallerkenen og skyver glasset med brus ut av rekkevidde, før du spør pent om homo sapiens på andre siden av bordet gidder å knipse deg. Til svar får du en rynket nese og beskjed om at det er flaut å sitte og ta bilder ute i offentligheten. Skal slutte å gå på kafé med mennesker som ikke vil fotografere meg med salaten min!!!!

♦ Denne paraplyen hører sammen med den forrige. Folk som kun tar ett bilde. Ah, tusen takk. Jeg rakk verken å smile på den måten som gjør at ansiktet mitt ser smalere ut eller legge armen såpass tett inntil kroppen at jeg ser fire kilo lettere ut, men takk, strålende. Når noen bare tar ett bilde, ender man gjerne opp med å se slik ut:

♦ Når jeg møter nye mennesker som helt åpenbart vet hvem jeg er pågrunn av bloggen, og de later som de blir kjempeoverrasket når det tilfeldigvis kommer fram at jeg blogger. Nææææ’æææ?! Det ANTE jeg ikke! Så gøy! Har aldri vært innpå en eneste blogg, jeg! Nå høres jeg skikkelig innbilsk ut, men det er jeg ikke. Det er bare det at det er så innmari enkelt å merke om noen kjenner meg igjen, og jeg kan som regel se det etter to sekunders øyekontakt. Og så er det ikke så vanskelig heller, når noen understreker 17 ganger at de aldri har hørt om deg eller vært inne på en blogg. Hvorfor er det så flaut å være bloggleser, da? 

«Du er en helt annen person enn jeg hadde trodd, du er jo faktisk oppegående og skikkelig hyggelig liksom». En strofe jeg gjerne får fra folk som har hørt om meg/lest om meg/lest bloggen min, og så møter meg i virkeligheten. Jeg skjønner at det er hyggelig ment, men det er ikke det. Det er ikke hyggelig at du dømte meg før du møtte meg. Fordommer har vi alle til en viss grad, men du hadde bestemt deg for at jeg ikke var en ålreit person. Det føles ofte ganske trist at jeg ikke kan gjøre et førsteinntrykk, for de fleste jeg møter har dannet et inntrykk av hvem jeg er på forhånd. Om ikke av meg, så av bloggere generelt.

♦ Når noen fotograferer sammenbruddet ditt fremfor å trøste deg. HEHE, mamma. Men bare når sammenbruddene handler om dobbelthaker, ettervekst og ingen-klær-å-ha-på-seg.

♦ Når jeg er med mine nærmeste venninner og drikker vin, finnes det ingen grenser for hva jeg kan si, le av og tulle med. Men med en gang jeg er med folk jeg ikke kjenner så godt, er det som om det skal snappes, filmes, dokumenteres eller følges ekstra godt med hver gang jeg gjør noe dumt eller flaut eller tullete. Se på bloggern, dette skal jeg sende på gruppechat til venninnene mine og så kan vi le av det i hele morgen. Dette punktet virket paranoid, men de som skjønner hva jeg mener, skjønner hva jeg mener. 

♦ Regnskap!!! Å måtte se hvor mye penger som settes til side til å betale skatt…. Jeg har alltid hatt regnskapsfører, og i tillegg har min kjære mor tatt seg av dette med skatt og moms – men for litt siden tvang hun meg til å bli med på prosessen. Helt ærlig? Jeg begynte nesten å grine. Ja, jeg vet at det er bra at vi betaler skatt, men det er faktisk for mye. Skulle ønske jeg kunne ha skattekort så jeg slapp å se det med egne øyne.

♦ De periodene hvor jeg er skikkelig lei, og bare har lyst til å legge seg under dyna og se på en TV-serie når jeg kommer hjem. Og så gjør jeg det, og tenker at; i det store og hele så er det bare en blogg, den kan vente til jeg har noe å gi. Men så ligger jeg der, da – med dyne og TV-serie og biter hull i leppa mi fordi jeg føler at jeg egentlig burde blogget. Og så ender det med at jeg får sår på leppa av all bitingen, og så kan jeg ikke blogge likevel for da tror alle at jeg har herpes.

Tippet dette bildet blir brukt neste gang media skriver om at jeg har vært gjennom et brudd eller lignende.

♦ Eventer. Altså, jeg går på event hvert skuddår. Det skal ganske godt gjøres å få meg til å komme. Som blogger burde jeg vel egentlig dra for å mingle med «likesinnede» og grafse til meg goodiebags, men det er ikke helt min kopp med te. Paraplyen er vel egentlig at jeg ikke liker å gå på event, for jeg har veldig lyst til å ha lyst. Jeg bare…. Nei.

♦ Når mamma bloggsnoker alt for mye. Leser i kommentarfeltet mitt og undersøker hvordan det ligger an med lesertallene mine. Jeg sjekker aldri lesertallene mine med mindre en kunde ber om å få dem tilsendt, for det er så skummelt hvor mange øyne som er her inne og leser. I hodet mitt er det sånn cirka 25 av dere, og det basert på hvor mange som kommenterer innleggene. 

♦ De dagene hvor jeg ser stygg ut på bilder. Uansett hvem hva hvordan. Takk og lov for Photoshop og Picmonkey. Ingenting er som å bli et par poser under øynene fattigere og få lagt på et brukbart filter på en ræva dag. 

Nå tror jeg at jeg skal gi meg, før jeg sovner med en brennvarm Mac på magen. Følte at jeg måtte servere dere noe mer i dag, ettersom det er søndag og alt. Så det ble et paraply-innlegg ala blog life, haha. Håper dere likte det og at dere tar meg med en stor spiseskje salt ♥

86 Comments

 • Reply Marie Sagli 1. september 2014 at 00:55

  Haha, dette var egentlig ganske morsomt å lese! Man får ofte høre om hvor glamorøst blogglivet er men her fikk man virkelig en heeelt annen synsvinkel på det. Ærlig og jeg likte det 🙂

 • Reply Maria 1. september 2014 at 01:08

  Hei Ida! Jeg leser faktisk bloggen din hver dag men er desverre ikke en som kommenterer ofte. Men virkelig, dette innlegget var bare helt genialt! Du skriver helt utrolig morsomt og det er faktisk dagens opptur å være innom bloggen din. Alltid et eller annet bra å lese om, og paraplyene er virkelig noe av det morsomste som finnes å lese om!

  Ha ein fin uke 🙂

 • Reply Anonym 1. september 2014 at 01:13

  Haha, KONGE! Digger deg Ida!

 • Reply Kamilla 1. september 2014 at 01:14

  Morro innlegg! 😀 Liker bloggen din veldig godt. Den er så gjennomført!

  Har du forresten tips til interiørbutikker/ nettsider som ikke er aaaalt for dyr? Liker utrolig godt interiøret ditt 😊

 • Reply Sissel 1. september 2014 at 01:17

  Okei, HAHAHAHAHA!!!!!!!! Dette innlegget burde få en Oscar. Ja takk, fler av disse innleggene! Made my Sunday <3

 • Reply Cathrine 1. september 2014 at 01:20

  HAHAHA kjenner meg igjen i alt! Du er rå :*

 • Reply mkde 1. september 2014 at 01:23

  så bra innlegg! dette digga jeg virkelig 🙂 er jo så sant det du skriver 🙂 jeg er ingen toppblogger, og har jo som en drøm å bli det! men kanskje det ikke er så bra allivel 🙂

 • Reply May-Lene i Edinburgh 1. september 2014 at 01:25

  Du er så herlig, Ida 🙂 Ikke mange toppbloggere som tør å være så ærlig som deg!

 • Reply Linda 1. september 2014 at 01:52

  Haha, du er herlig!

 • Reply ssw 1. september 2014 at 03:37

  HAHAHA Digget dette innlegget!

  Btw må bare si det; Første jeg tenkte når jeg så bilde av deg var «Wow, hun lignet på hayden panettiere» 😛

 • Reply Kamilla Haaland 1. september 2014 at 06:05

  Haha! Digger deg og paraplyene mer enn du aner!!

 • Reply Kølla Jansen 1. september 2014 at 06:17

  Wow, du må virkelig ha det ille… Dakar!

 • Reply Lene 1. september 2014 at 06:50

  artig innlegg 🙂

 • Reply Emilie. 1. september 2014 at 07:19

  Aaahhaha! Helt fantastisk bra, digger deg!

 • Reply Susanne 1. september 2014 at 08:02

  Dette er grunnen til at jeg alltid har, og kommer til å DIGGE deg!!

 • Reply tuva 1. september 2014 at 08:35

  Morsomt innlegg! Ha en veldig fin dag!

 • Reply Camilla 1. september 2014 at 08:58

  Sitter på banen til jobb og depper litt fordi det er mandag, IGJEN, men denne posten fikk meg til å humre litt hihi. Takk for mandagssmilet <3

 • Reply Henrikke 1. september 2014 at 09:13

  Hahaha du er herlig;-)

 • Reply S 1. september 2014 at 09:49

  Du er utrolig morsom altså. Du skal virkelig ha det

 • Reply Celina 1. september 2014 at 10:21

  Hahah åå du er så god 🙂 Dette innlegget gjorde dagen min! Takk <3

 • Reply Kathrine 1. september 2014 at 10:45

  Og derfor… Er jeg fast leser av bloggen din. punktum 😀

 • Reply Peter Pappahjerte 1. september 2014 at 10:54

  HAha, genialt innlegg 😀 Selv om ingen noensinne ville snikfotografert meg om jeg sto i bare bananhammocken på toppen av Oslo Plaza, kan jeg kjenne meg igjen i endel 😉 Men du glemte et par særs viktige ting punkter.

  Tillat meg:

  1. Spørsmål som: «Hvor mye tjener du på bloggen? Det er vel ikke mulig å leve av? Hvor mye tjener du på en god dag? Hvor mye gratis får du?» Til det har jeg egentlig bare lyst til å spørre hva som er deres favorittposisjon i senga eller evt. hvilket parti de stemmer på.

  2. Private venneforespørlser på facebook. Punktum.

  3. Annonsører som kun hører fra seg de få gangene man skriver et innlegg som havner helt på typ topp 3 av blogglisten. Først da får du et lukrativt tilbud om å motta et par støvler HELT GRATIS, mot blogginnlegg og instagrambilde da.. 😉

  Oh well, gotta go. Skal legge meg på sofaen og røke sigarer mens jeg blogger med én hånd og lever det søte blogglivet som nesten gjør seg selv 😛

  Prekas!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2014 at 10:56

  Peter Pappahjerte: hahaha! Crap, du har rett, jeg glemte et par-tre veldig viktige punkter 😀

 • Reply Ida Wulff 1. september 2014 at 10:58

  Cathrine: hahah, bra noen kjenner seg igjen 😀 vi er tross alt en helt egen rase, hehe

 • Reply Ida Wulff 1. september 2014 at 10:59

  Kamilla: hei! 🙂 de butikkene jeg handler på har både dyre ting og mindre dyre ting. Lunehjem.no og room21.no. Ellos.no har masse billig interiør vet jeg, og kanskje kremmerhuset.no?

 • Reply Avdelingholt 1. september 2014 at 11:07

  jeg lover… Om jeg noen gang møter deg så skal jeg si at jeg har lest bloggen din. Og at særlig denne posten var forfriskende og morsom. Jeg skal ta fjorten bilder av deg, og spørre om vi kan ta like mange selfies, redigere i picmonkey og bare legge ut det hvor vi begge ser bra ut…. For hvor mange ganger blir ikke bildet av den pene venninna lagt ut på Facebook og man selv ser ut som om man nettopp har kommet ut av narkosen etter å ha fjernet en visdomstann?

  Ha en strålende dag!

 • Reply lita 1. september 2014 at 11:09

  Det første som slår meg er at du har et ganske stereotypt syn på hva som er en «vanlig» jobb!

  Jeg har en «vanlig» jobb. Mange av de punktene du ramser opp som unike for toppbloggere er lett overførbare til min hverdag i tillegg til en lang rekke andre og krevende situasjoner. Noen utfordringer trives jeg veldig godt med. Andre kunne jeg helt klart vært foruten, men det er en del av jobben min og må takles profesjonelt.

  De tingene du tror er til irritasjon på kontoret har jeg aldri irritert meg over. Utfordringene er som regel vesentlig mer sammensatte og krevende enn som så….

  Men jeg er ikke et kjent fjes, med alt det fører med seg! og DET er jeg veldig, veldig glad for

 • Reply Kristine 1. september 2014 at 11:15

  Fantastisk innlegg! Elsker at du ikke tar deg selv så høytidlig – det gjør bloggen din helt prima! Ha en fin uke:)

 • Reply Celine 1. september 2014 at 11:25

  Hahahah så morsomt å lese!

 • Reply Ida Wulff 1. september 2014 at 11:37

  Kristine: tusen takk, fin uke til deg også! 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. september 2014 at 11:38

  Avdelingholt: hahaha, its a date! Fin dag til deg også <3

 • Reply Jones 1. september 2014 at 12:02

  hahah, genialt!

 • Reply Nina 1. september 2014 at 12:33

  Haha, fantastisk! Jeg bøyer meg i støvet! 😁👏

 • Reply Karl 1. september 2014 at 14:15

  Nå må jeg bruke resten av dagen på obskøre nettsider på bildejakt, jeg som hadde tenkt å gjøre noe fornuftig…… Takk skarru faen meg ha.

 • Reply Anne Schjelderup 1. september 2014 at 14:16

  N-Y-D-E-L-I-G 😀 Ida, du er kul!

 • Reply maria 1. september 2014 at 14:34

  hahaha jeg elsker deg!!

 • Reply Anniken 1. september 2014 at 14:34

  Genialt!

  Håper på et paraply innlegg om pendling også etter hvert!

  Jeg pendler selv, og har etter et par år opplevd utrolig mange irritasjonsmomenter på toget. Høyt på min liste står folk som tar personlige telefonsamtaler på toget. Jeg blir så flau på deres vegne at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Enten så skjønner de ikke at de høres over hele vogna, eller så bryr de seg ikke…

 • Reply Rune 1. september 2014 at 14:45

  Gjeeeeeeesp…..

 • Reply Henniie 1. september 2014 at 14:46

  Haha, drit bra skrevet!

 • Reply Beauty by Eline 1. september 2014 at 15:19

  Herlig innlegg, så morsomt å lese ! 🙂

 • Reply Sandra 1. september 2014 at 15:56

  hahah jeg elsker virkelig både deg å bloggen din! Du er så morsom!! Definitivt den mest ekte bloggeren, som faktisk kan være dønn ærlig! Paraply-innlegg er det kjekkeste jeg vet!

 • Reply Linh 1. september 2014 at 16:22

  aweeeesome innlegg! 😀

 • Reply Anonym 1. september 2014 at 17:47

  Første gang jeg hører om deg og ser bilder av deg, gitt. Jeg tror dere bloggere har en smule opp-pumpet ego, ser det er flere av dere som sliter med det 😛

  Hvorfor blogger du hvis det er så ille?

 • Reply Aina 1. september 2014 at 18:25

  Haha! Fantastisk innlegg:D! Kjenner meg igjen i råtten frukt og smeltet twist..;) Syns det virker litt creepy at folk kan kjenne en igjen hvor som helst, på dårlige dager spesielt:/ Jeg er glad for å gå som en «anonym» i byen, der de som kjenner meg igjen er venner og bekjente 😛

  Forresten så var jeg på samme hotell som deg på GC i fjor påske, baobab. Leste at du var der på bloggen, og jeg kjente at jeg nesten ble litt stresset for å treffe på deg. For jeg ikke hadde visst om jeg skulle sagt hei eller ikke.. Nå som jeg tenker på det så skulle jeg jo selvfølgelig sagt hei hvis jeg hadde sett deg, har lest bloggen din siden 2.år på videregående (og vi er like gamle.. Men jeg så deg ikke på hotellet;) Grunnen til at jeg hadde syns at det var kleint er jo for at man har jo «vokst» opp med bloggere i dag, og vet hva de har vært i gjennom – uten å kjenne de. Er vell dette du skrev et innlegg om for en stund siden, hvordan så mange mennesker vet så mye om deg i løpet av alle disse årene. Men jeg synes du er flink til å være personlig,uten å være for privat 🙂

  Ble langt dette.. men uansett, du er kjempeflink til å skrive og jeg gleder meg til å følge med deg videre via bloggen:)

 • Reply Jona 1. september 2014 at 18:58

  Haha, morsomt innlegg 🙂 må innrømme at jeg har fått et bra inntrykk av deg etter jeg har lest litt på bloggen og sett bildene dine på instagram. Stå på videre 😀

 • Reply Renathe 1. september 2014 at 19:08

  Du burde være glad du ikke har butikkjobb, for kunder er nemlig det verste som finns i denne verden

 • Reply Tina 1. september 2014 at 19:29

  Fantastisk innlegg!!

 • Reply Aruana 1. september 2014 at 19:33

  Så slutt å blogg da!

 • Reply Elisabeth 1. september 2014 at 19:35

  Vi med «vanlige» jobber ser også hver mnd og hvert år hvor mye som går til skatt, bare så du er klar over det. Hehe!

 • Reply Lovelylillers sunne oppskrifter 1. september 2014 at 19:49

  Bra skrevet!! Kjenner meg igjen i mye XD

 • Reply Sara Heymans 1. september 2014 at 19:53

  Haha, ja alle jobber har nok noe negativt og dritt ved seg. Skal love deg at butikkjobb og frekke kunder også suger! Men er nok litt slitsomt å måtte være så «forsiktig» med alt man gjør..

 • Reply Ove Kristian 1. september 2014 at 19:57

  Artig å lese. Stå på!

 • Reply Marie-Madelen Bekken 1. september 2014 at 19:57

  Likte dette innlegget, utrolig godt! 😀

 • Reply Marius 1. september 2014 at 21:06

  Wow, trodde blogging skulle være underholdning…….

 • Reply Hanna 1. september 2014 at 21:30

  Ahha elsker paraplyer

 • Reply Ole 1. september 2014 at 22:16

  Digger deg og bloggen din. Fulgt deg siden 08/09 (?) og du er den bloggeren som kan skrive. Du er morsom, men kanskje litt selvsentrert? Utvid horisonten din litt og keep up the good work

 • Reply Marianne 1. september 2014 at 23:03

  Hei Ida! Jeg har aldri lagt igjen en kommentar på noen blogg noengang. Men må bare si en ting. Jeg har lest bloggen din fra starten og du har alltid vært min favorittblogger. Og du er en av de få bloggerne som faktisk skriver morsomme/interessante bloginnlegg som ikke bare handler om dagens antrekk eller din nye designerveske. Så jeg ville bare gi deg litt skryt, jeg elsker bloggen din. Og takk for at du ikke fremstiller alt så sykt perfekt og faktisk gir er realistisk bilde av ting, det gir oss andre håp. Så TAKK IDA!!

 • Reply Idiocracy 1. september 2014 at 23:27

  Å bli gjenkjent eller snikfotografert når man er på sitt verste. I køen på Mc Donalds dagen derpå. På T-banen med tårer i øynene, på vei for å dumpe en ubrukelig fyr

  Det å «dumpe en ubrukelig fyr» er like daglidags som å gå på MCD eller t-banen? Tommel opp.

 • Reply ingrid 1. september 2014 at 23:28

  Hehe konge! 😉 skulle vel bare mangle 🙂

  – mh Ingrid

 • Reply Martine Grorud 1. september 2014 at 23:52

  Seriøst Ida, du er min favorittblogger nr.1, og selvironien din er helt super! 🙂

 • Reply Anette 2. september 2014 at 00:08

  LOVE it!!

 • Reply Anonym 2. september 2014 at 05:00

  Åh, gud du var høytidlig på deg selv.

 • Reply Anonym 2. september 2014 at 08:27

  Haha, jeg digger deg Ida! Nei, jeg leser ikke mange blogger, deg og fotballfrue. Men jeg er heller ikke redd for å si det. Jeg digger dere to! Haha..

 • Reply Anonym 2. september 2014 at 08:30

  haha… Fantastisk innlegg 😀

 • Reply Ida Wulff 2. september 2014 at 10:07

  Idiocracy: hvor ofte tror du jeg er på MC D, egentlig?

 • Reply Ida Wulff 2. september 2014 at 10:08

  Marianne: tusen takk <3

 • Reply Henriette Sophia 2. september 2014 at 10:57

  Jeg dævver! Haha:) Moro å lese 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. september 2014 at 11:04

  Elisabeth: men dere trenger ikke fysisk å overføre beløpet til en egen skattekonto ;p

 • Reply Kristina av Tunsberg 2. september 2014 at 12:33

  Haha, genialt! Du er virkelig flink til å skrive, leste hver og en setning (dette gjør jeg sjeldent når jeg leser blogger). Keep up the good work!!

 • Reply solveig 2. september 2014 at 14:15

  Hei, jeg ser på innlegget ditt at du ei jente med atitude, 🙂 Om du har lyst på unike smykker som ingen andre har, så ta en titt på nokkenjewelery.blogg.com

 • Reply marie 2. september 2014 at 14:53

  Du er helt utrolig god å ordlegge deg 😉 Har fulgt bloggen din i massse år nå, og nyter enda hvert blogginnlegg 🙂

 • Reply Erling 2. september 2014 at 15:08

  Spør du seriøst om personen på nabobordet kan ta bilde av deg og maten din? For et fasadeliv.. At du orker.

 • Reply Ida Wulff 2. september 2014 at 15:24

  Erling: HAHAHA. Nei, den jeg er ute og spiser sammen med.

 • Reply Helen 2. september 2014 at 19:47

  Du er kul Ida. Og det med eventer… Jeg vet om et par bloggere, som desperat stiller på alt de kan. Og seriøst, de instagrammer om at de har vært i se og hør. Ja se og hør må være det beste bladet som finnes. Hyler av latter her

 • Reply Benedikte 2. september 2014 at 20:34

  Du skriver rett og slett hysterisk morsomt! Tusen takk. Og bare fordi jeg er sykt nerd: det heter «ikke aa» og ikke «aa ikke». Irrettesettelser er vel en annen paraply, men den kan du kanskje ha med neste gang!

 • Reply espen 3. september 2014 at 09:07

  jeg vil bare se det øverste bildet usensurert…..

 • Reply Charlotte Tunes 3. september 2014 at 11:04

  Haha, nå ler jeg godt her jeg sitter. Du skriver såå bra og ikke minst underholdende! Tommel opp! 😀 Ha en strålende dag flotte deg!

 • Reply Kristine 3. september 2014 at 21:34

  Jeg kommenterer aldri, men du fortjener virkelig applaus! En mer virkelig fremstilling av verden fra en blogger skal man lete LENGE etter. Skikkelig digg rett og slett med en blogger som ikke bare blogger om nye designervesker annenhver uke, eller hvilken udugelig selbruning som er best. Dette innlegget var hysterisk morsomt, og jeg lo høyt, haha. Så stå på Ida, du er best! 😀

 • Reply Ingrid 3. september 2014 at 21:37

  Jeg elsker blogger, men flagger det nok ikke så veldig. Hadde allikevel ikke lata som at jeg ikke visst hvem du var. Kommenterer og sjelden på blogger, men din må jeg bare kommentere av og til. Lo høyt av bildet der du kommenterer at dette nok blir brukt av tabloidene etter neste brudd! Love it! 😀 Du kunne også hatt en paraply over blogglesere med skrivefeil. Hilsen hun som skriver fra iphone.

 • Reply Nina 3. september 2014 at 22:22

  Er dette noe folk leser?! Herregud, går vel ikke an å klage på ting som dette vel. Huff, du må ha det fælt…

 • Reply Linda 3. september 2014 at 23:41

  Morsomt innlegg 🙂

 • Reply Sarah Elise 5. september 2014 at 17:27

  Hahahaha, morsomt 😀

 • Reply Charlotte 6. september 2014 at 18:17

  Jeg kjenner meg ekstremt godt igjen i denne; «Du er en helt annen person enn jeg hadde trodd, du er jo faktisk oppegående og skikkelig hyggelig liksom». En strofe jeg gjerne får fra folk som har hørt om meg/lest om meg/lest bloggen min, og så møter meg i virkeligheten.

  Gud bedre, er det mulig å bli så dum… Jeg har nok hatt en det andre anser som trist og negativ blogg, men det gjenspeiler virkelig ikke den jeg er i virkeligheten. Jeg er ei positiv og glad jente, noe jeg vel tror du nok ikke mener. Men men. Bloggen og dens «nærvær», samt noen facebook statuser, har gjort at jeg kun har to som virkelig kjenner meg i dag, pappa og kjæresten. Jeg håper karma kommer å tar de som anser meg som negativ og trist hardt i ræva 🙂

 • Reply Nina Helen 10. september 2014 at 02:18

  Hahaha, Ida! Du er faktisk genial. Knakk sammen når jeg kom til «Tipper media bruker dette bildet neste gang jeg de skriver jeg har vært i et brudd ol.

  JEG DIGGER DEG!

  Kommenterer nesten aldri her, men dette innlegget fortjener tusen likes. Har fulgt med siden jeg var 14-15 (har bikka tjue nå, heldigvis) uansett alder – så håper jeg du blogger når jeg sitter på gamlehjem også. Stay classy!

  – Nina

 • Reply Nina Helen 10. september 2014 at 02:20

  OG HERREGUD, TAKK FOR FREEBRA LIFT TIPSET! totally made my day 😀

 • Reply Ida Wulff 10. september 2014 at 10:51

  Nina Helen: haha! Takk for at du leser! 😀

 • Leave a Reply