Uncategorized

HAPPY HOME

7. september 2014

Jeg elsker denne søndagen. Mamma sitter i en krok på terrassen og hekler, pappa ligger på senga og ser film. Tidligere i dag hadde vi onkel, tante og kusiner på kaffebesøk, og jeg fikk nydelige roser som står og blomstrer i vinduskarmen. Bortsett fra lyden av en hardtarbeidende oppvaskmaskin er det helt, helt stille. Stille før stormen, og jeg skal virkelig nyte resten av denne søndagen før uken som kommer. Den blir en storm, jeg kjenner allerede lukten av svette når jeg tenker på den. Så derfor skal jeg ikke tenke på den, jeg skal tenke på hva slags take away-mat jeg skal bestille når jeg er ferdig med dette blogginnlegget.

Dere vet den følelsen man har når kleinheten begynner å slippe taket? Åh, den er så god. Jeg har den akkurat nå. I går feiret jeg bursdagen til bestevenninnen min MK, hun hadde laget punsj (som varte hele kvelden), pulled pork burgers og raw food-kaker. De kakene må jeg få oppskrift på, for de var helt sinnsykt gode – og sunne.

Og jaaa, en liten ting til før jeg avslutter; den puppeteipen jeg skrev om her, er helt RÅ. Den løfter puppene skikkelig, og de blir sittende/stående der hele kvelden. Det er jo ikke så rart at dere som kjøper teip på Ebay for 8 kroner ikke er fornøyd, man får ofte hva man betaler for… Jeg har på meg puppeteipen på det øverste bildet i innlegget.

Nå blir det thainudler og tempura maki på meg, moms moms…

13 Comments

 • Reply Nora 7. september 2014 at 17:50

  Når du startet på 5:2 dietten, fastet du i 4 dager først da og bare drakk vann slik noen anbefaler, eller startet du bare med 2 dager vanlig faste? Og hvordan har det gått på dietten så langt for deg i forhold til vekttap? Ha en fortsatt flott søndag!

 • Reply Caroline Lilja 7. september 2014 at 21:03

  Du er så nydelig! Utrolig fin blogg 😀

 • Reply Martine Grorud 7. september 2014 at 21:58

  Woow, du ser helt smashing ut! (som vanlig.) Tror jeg må kjøpe et par puppeteiper selv. Ha en fin søndag videre 🙂

 • Reply Ann Katrin 7. september 2014 at 22:16

  herregud så pen du er! den kjolen så smashing ut på deg!

 • Reply TrineBL.com 7. september 2014 at 23:03

  Er det vondt å ta av teipen igjen? Jeg ser for meg at det må være veldig vondt hvis den går over nipplen… Har lyst på sånn selv, så ville bare spørre.

  – TrineBL.com

 • Reply Benedicte 7. september 2014 at 23:32

  Som du stråler!! Bare lurte på hvor du har kjøpt kjolen din? Utrolig fin 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. september 2014 at 23:49

  Benedicte: tuusen takk, den er fra Nelly 🙂 Har linket til den lengre ned på bloggen hvis du ikke finner den.

 • Reply Ida Wulff 7. september 2014 at 23:50

  TrineBL.com: den skal ikke sitte på nippelen, men rundt 🙂 Lugger litt i huden, men det gikk hvertfall veldig fint å rive dem av med litt promille! Haha, neida, det er ikke vondt 😉

 • Reply Ida Wulff 7. september 2014 at 23:50

  Ann Katrin: så hyggelig, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 7. september 2014 at 23:50

  Caroline Lilja: takk for deet!

 • Reply Ida Wulff 7. september 2014 at 23:51

  Nora: nei, fastet ikke i 4 dager først 🙂

 • Reply Anonym 8. september 2014 at 01:07

  ca verdens fineste

 • Reply Reb 11. september 2014 at 21:44

  Kan man bare bruke en teip en gang? 🙂 ikke for å bli helt up close and personal men hvilken strls har du i bh? Bare tenker at det ikke kommer til å funke for veldig store pupper 🙁

 • Leave a Reply