Uncategorized

MOBILBLOGG

9. september 2014

Ok, jeg gir meg selv nøyaktig 45 sekunder å blogge på nå. Jeg er skikkelig misfornøyd, for jeg må stå opp om 4 timer for å rekke morgendagens forelesning. Ja, det stemmer. Stå opp halv 5. Haha, så jeg er morgengretten på forskudd.

Men morgengretten eller ei, ville jo innom og si hei til dere! Etter skolen i dag dro jeg i et spennende møte med en ny samarbeidspartner, og der fikk jeg i forbifarten høre at jeg har rundt 60.000 unike lesere på bloggen min per uke. Wow! Er dere virkelig så mange? Jeg (som ikke er så flink på å lese statistikk) trodde dere var mellom 10 og 20 tusen, men alle er jo ikke innom hver eneste dag. Jeg dør av at så mange leser bloggen min. Det er skummelt, men veldig hyggelig på samme tid.

Etter møtet kom mamma og pappa til oslo, så vi møtte lillebror og dro ut og spiste. Kjempekoselig å være hele firkløveren igjen

Nei, nå blogger jeg på overtid og er enda mer morgengretten, god natt!

17 Comments

 • Reply Tina 9. september 2014 at 03:29

  Åherregud, så tidlig du må opp! når begynner skolen og når tar du toget? håper skoledagen blir fin uansett 🙂 klem

 • Reply Ingrid 9. september 2014 at 07:23

  Naturligvis er det såpass, du har jo ein så herlig blogg! 🙂

  Lykke til med forelesning, ha ein fin dag!

 • Reply Cecilia Catharina 9. september 2014 at 09:12

  Så gøy at du har så mange herlige lesere! Men er jo ikke så veldig rart, så utrolig fin blogg som du har 😀 Ha en kjempefin dag i dag 🙂

 • Reply Camilla Albertine 9. september 2014 at 09:53

  Halv fem?! Du er en helt. Når jeg har studiesamlinger står jeg opp halv seks. Syns det holder lenge. Lykke til! 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 9. september 2014 at 10:32

  Du har jo helt klart den beste bloggen, så er jo ikke rart mange er innom 😉

 • Reply mkde 9. september 2014 at 11:36

  hehe kjenner meg igjen i det, vil blogge, men rekker det ikke 😛 så da blir det bare litt tekst og ett bilde eller bare et bildet. Men går jo ann det også da, er jo kjekt å lese at du har andre ting å drive med også 🙂

 • Reply Anonym 9. september 2014 at 17:00

  Er ikke skummelt med oss lesere, vi er vanlig folk akkurat som deg 🙂

 • Reply Linn Therese 9. september 2014 at 19:47

  Har lest bloggen din i det siste året , og jeg bare elsker den, og deg ! du er den vakreste jeg vet om ! du er absolutt forbildet mitt !

 • Reply Synne 10. september 2014 at 00:07

  Hallo! Må si at når du hadde restylane (om du har det ennå?) så det utrolig naturlig og pent ut. Fikk du god hjelp til å velge rett dose der du var og vil du anbefale det videre? Hvor lang tid var ventetiden? Hehe. Det var på face it på majorstua om jeg husker rett 🙂

 • Reply Anonym 10. september 2014 at 02:45

  Hvorfor overnattet du ikke i Oslo når du allikevel måte tilbake så tidlig? Kunne jo overnattet hos broren din eller noe..

 • Reply Marlene Nilsen 10. september 2014 at 10:11

  Du har den beste bloggen Ida 🙂 Jeg har som du sikkert vet vært fast leser i alle år, så det er ikke rart du har så mange lesere 😀

  Kjenner til den å ikke ha så god tid ;P

 • Reply Ida Wulff 10. september 2014 at 10:51

  Anonym: fordi jeg hadde lyst å dra hjem 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. september 2014 at 10:54

  Synne: hei! 🙂 jeg tok Restylane for ikke så lenge siden, men det ser veldig naturlig ut og jeg er fornøyd. Går alltid til Petra Eckmann, hun vil ikke lage for store lepper på kundene sine. Hun er noen dager på Face It, men for det meste på klinikk Bunæs som ligger rett ved togstasjonen i Sandvika. Anbefales!!!! 🙂

 • Reply Sara 10. september 2014 at 14:57

  Het bloggen din cappuchino.blogg.no for noen år tilbake eller husker jeg helt feil? Isåfall er du kul!! Haha 😀 ha en fin dag 🙂

 • Reply tuti 10. september 2014 at 16:22

  hvordan går det med øvelseskjøring? Når har du planlagt å ta den praktiske prøven.

 • Reply Ida Wulff 11. september 2014 at 07:06

  tuti: kjører så mye jeg har tid til, men det er dessverre ikke mye 🙁 datoen holder jeg for meg selv i tilfelle det ikke går bra 😉

 • Reply Ida Wulff 11. september 2014 at 07:07

  Sara: den het caffelatte, hehe 🙂 fin dag til deg også!

 • Leave a Reply