Reise

EN HELT PERFEKT DAG I LONDON

15. september 2014

Nå er jeg jo hjemme, men jeg sitter igjen med en haug av bilder fra London som jeg ikke rakk å legge ut. Disse er fra lørdagen, som jeg syns var en helt perfekt dag. Det er ingen hemmelighet at jeg aldri har hatt sansen for London, men denne gangen, på mitt femte besøk, fikk jeg endelig litt varmere følelser for byen.

Vi startet dagen med å ta en taxi til Chelsea hvor vi spiste en kjempegod frokost på en veldig hyggelig plass som heter Pattiserie Valerie. Etter frokosten handlet vi litt på Londons beste Zara som lå vegg i vegg, før jeg gikk og kjøpte drømmevesken min. Takket være tips fra en leser, fant jeg en veske som var kjøpt i august 2013 og nesten ikke brukt, og det sparte jeg litt på. Så da kjøpte jeg veske med litt bedre samvittighet, selv om det fortsatt svir i pungen (haha). Tusen takk til Maren, for London-tipset som egentlig er for bra til at man deler det med andre. Men det skal selvfølgelig deles her på bloggen! ♥

Etter veskekjøpet dro vi videre til Harrods, hvor det var fler enn meg som måtte sykemelde Visa-kortet sitt. Harrods er bare helt fantastisk, det gjør vondt å gå gjennom avdelingene der uten å kjøpe noe. Vi kjøpte med oss makroner som vi planla å spise oppe i London Eye, og på veien dit tok vi en timeout på en fortauskafé med hvert vårt glass hvitvin.

Da vi kom fram til London Eye etter et par turer med min verste fiende (tuben), ble vi helt paffe av køen. Så vi bestemte oss for å sitte og nyte synet i stedet, mens vi trykket i oss makroner og cupcakes til det gjorde vondt i kjeven. Som om kvalmen ikke var ekstrem nok etter sukkersjokket, bestemte vi oss for å gå på tivoli og sitte på med en jævlig høy huskekarusell. Jeg trodde jeg skulle dø da jeg hang der oppe i himmelen, sikret av to tynne kjettinger. Jeg liker Kristina altså, men det er ikke arm-i-arm med henne jeg vil dø.

Det må ha vært adrenalinkicket fra den skumle karusellen som gjorde at vi hadde energi til å drasse med oss de tunge posene hjem til Hyde Park mansions og legge på ny sminke. Hakkasan var som vanlig overbooket, så vi hadde tatt til takke med et bord klokken 23.

Jeg elsker maten på Hakkasan, og drinkene er også supergode. Har vært kjempefornøyd med Hakkasan hver gang jeg har vært i London og New York, eneste minuset denne gangen var at servitøren nesten ga meg tinnitus. Og at vi var en trøtt gjeng etter en veldig fin dag, så det ble med middag og én drink. Skulle gjerne ha jobbet oss gjennom hele drinkmenyen, men K og jeg hadde et morgenfly å rekke, så kanskje like greit at det ikke ble slik 🙂

Oi oi, det ble et veldig langt innlegg med mange bilder. Men jeg regner med at dere syns det er like greit, i stedet for at jeg deler opp i mange små. Det er tross alt ikke interessant for dere hva jeg har spist og kjøpt denne helgen 🙂

Har i hvertfall hatt en veldig fin helg med noen søte jenter, og det var koselig å få besøkt Naddis før hun flytter fra London og videre i denne store vide verden. Jeg har så mange veninner spredt utover land og strand, og jeg prøver virkelig å bli flinkere til å besøke dem ♥

Nå skal jeg jobbe med eksamen, men jeg legger ut et innlegg med noen gode London-tips senere.

16 Comments

 • Reply Maren 15. september 2014 at 15:19

  Så kjekt å lese at du likte tipset mitt, nå ble jeg glad 🙂

 • Reply Cecilia Catharina 15. september 2014 at 16:01

  Fantastiske bilder alle sammen! Ser virkelig ut som en perfekt dag i London 😀

 • Reply Anonym 15. september 2014 at 16:54

  hva anbefaler du å spise der ?

 • Reply Ine 15. september 2014 at 19:30

  Så mange fine bilder! <3 Hvilket kamera bruker du?

 • Reply TonjeChristina 15. september 2014 at 19:40

  Så koselig.. Har aldri vært i London før, men ønsker og dra dit en gang! 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. september 2014 at 19:57

  Ine: på disse har jeg brukt EOS 500D 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. september 2014 at 20:05

  Anonym: på Hakkasan kan vi gå god for crispy duck salad, crispy duck roll, grilled shanghai dumplings, mushroom and vegetable spring roll, Stir-fry lotus root, asparagus and lily bulb og roast chicken in satay sauce.

 • Reply Martine Grorud 15. september 2014 at 21:25

  Det ser ut som at du har hatt en veldig fin helg! Fikk lyst til å reise til London selv nå! 🙂

 • Reply Ida 15. september 2014 at 23:33

  Hvor er flanellskjorten fra? Superfin 🙂

 • Reply MakeupArtist Oda Herlofsen 17. september 2014 at 11:06

  Hvor er skinnbuksa fra? Den var knallfin! 😀

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 11:50

  MakeupArtist Oda Herlofsen: det er faktisk en tights fra Gina 🙂

 • Reply MakeupArtist Oda Herlofsen 17. september 2014 at 12:53

  Takk for svar! 🙂 Elsker forresten paraply-innleggene dine! Det er alltid en fryd å lese!

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 19:03

  Ida: Primark!

 • Reply Signe 17. september 2014 at 21:24

  Så fin du var på håret, du kler virkelig den lengden! Har du tatt av extensionsene, eller bare fått kortere lengde på de?

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 21:28

  Signe: jeg har extensions i min egen lengde, men takk 🙂

 • Reply Camilla 18. september 2014 at 15:00

  Thumbs up for skinnbuksa, dritlekker! Beste innlegget på lenge, stå på 🙂

 • Leave a Reply